בהשראת כופתאות החומוס

בהשראת כופתאות החומוס

הכנתי אתמול כופתאות מאזוקי ששרו במים יומיים, נתח טופו מכובד, בצל, מלח ופלפלת. טחנתי הכל במעבד מזון.
בסיר רחב הזהבתי בצל נוסף, קוביות משני ראשי סלרי ופרוסות גבולי סלרי מצרור אחד שלם, חצי שקית אפונה ירוקה עדינה וברוקולי גדול אחד כולל הגזע חתוך קטן. הנחתי עיגולי כופתאות גדולים יחסית, פינג פונג וחצי בינות לירקות, מעל זריתי פפריקה מתוקה והוספתי פחית נוזל קוקוס. נתתי לזה שעה בערך ויצא נפלא. כמה נחת להכין למתבגרת התורנית קופסה לבית הספר עם "הקציצות האלה מאתמול" ופתיתים.
 

ladybug6

New member
נשמע טוב


זה לא יוצא יבשושי כזה? בגלל הטופו והאזוקי? או שהירקות מצליחים לאזן את זה?
נורא קשה למצוא את האיזון בין רטוב/רך מדי לבין יבש/דחוס
 
ממש לא

יש הרבה בצל שם ובנוזלי הבישול גם מי קוקוס. והרבה הרבה ירקות. בהתחלה זה מאד רך, במשך הבישול זה מתייצב ומחזיק יפה גם בתוך מרק. הבכור אכל את זה עם מה שנשאר ממרק העדשים
 
למעלה