בהשראת פורום משחקי נוסטלגיה...

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
בהשראת פורום משחקי נוסטלגיה...

[שאני נראה לי היחיד שאוהב בפורום הזה] סיקור השבוע! אכזבת השבוע - המפגש שלא זכאי להגדרה "מפגש" בין לוסיד דרימר (אמיתי2000) לרדסטורם המבולבל. תמיהת השבוע - סייבראורגניזם בשם IRONMAN החליט לבוא לפורומאטריקס שלנו בשאלה שכמעט שכחנו כיצד להתיחס אליה התופעה המדאיגה - רדסטורם בלע את הכדור הכחול. אבל למזלנו טעות זו תוקנה. המתח הנפשי המיותר לשבוע זה - הולך ל RIPPER שלא מבין ואף באופן רגזני כיצד מתנהל הפורום. "הברוך הבא" המקומי - תודו שמגיע ל SAGI.EXE שפאום גילה שיש חיים אחרי המוות בתפוז. פתגם השבוע - שרולי קוטפת את הפרס על "החיים הם כמו לחם" שיר השבוע - SUM 41 - HEART ATTACK . כל יום קמים בחוסר רצון ועושים את אותו בולשיט חסר משמעות שאנחנו עושים בכל יום אחר... ואנחנו בעצם רק רוצים לישון
פאדיחת השבוע - לצוחה נפלו המכנסיים ועכשיו כולנו יודעים את האמת. די לא יפה לצחוק - לא אשמתו/ה שהי/וא נולד ככה. דיון השבוע !!! hsotrt הביא עלינו שוב את מכת הצמחונות.
הצעת השבוע - ספר קונספירציות
כולנו כבר שמענו על יומן חלומות או סתם יומן אישי. אבל הגיע הזמן שנושפע ממל גיבסון בתיאורית הקשר ונרשום את שגעונותינו על נייר.
האלימות השבועית - האונס על הבחור התמים שהלך לו ברחוב ושאל אנשים "סליחה , מתי ישודר מאטריקס שוב?"
השקעת השבוע - כמובן , איך לא =>
שרווווווללללללללללהייייייי
חיית המחמד השבועית - רק בשביל החתולי של שרולי -
המצאתי קטגוריה מעאפנית אורח השבוע ! - אורח מחו"ל (חוץ לכדור הארץ) הגיע והשאיר אחריו את האות "נ". ועכשיו אני נזכר שפעם בבלוקבאסטר היה בדיוידי (אולי של מאטריקס? לא לא נראה לי) רשום על העטיפה שבכתוביות תרגום אין את האות "נ" הגעגוע השבועי - לא יודע מה איתכם, אבל פתאום אני רואה אייקון
וזה גורם לי געגועים לאחינו הטוב שכבר זמן רב מדי לא שמענו ממנו. הוא בטח מתאמן יותר מדי קשה ב
הומו השבוע - כומ כל שבוע , פשוט פתאום נזכרתי בו. BWP איפה אתה
הכל בצחוק כמובן ידידי הטוב הומו+ריסט השבוע - אין. אני אלך על "אייסי" כדי שיהיה השם שלי מוזכר.
אתר השבוע - זה כל כך כל כך נדוש אבל בגלל שאין לי שום דבר אחר - חייזרים... אתר של מישהו שמאמין. למעונינים מביניכם - אתר ממש נחמד

RedStorm

New member
אני אומר

איזו השקעה!!! עכשיו הפורום עלה דרגה ואתה קיבלת את האחריות לעשות סיקור כל שבוע (אני אוכל לעזור) בי ביי אני עכשיו בתהיות לאן באמת נעלם החושך כשפותחים תאור

צוחה

New member
אולי לא הייתי בעניינים אבל......

מתי נפלו מכנסי ? באיזה עניין הם נפלו ? ומהי האמת ? ואם היית מסתכל בכרטיס האישי שלי אז היית רואה שאני גבר........

srullli

New member
יייייייאאאא ../images/Emo24.gif

באמת השקעת !!! :)) הסיקור הזה היה מבדר בהחלט
אני נהנתי

IC4

New member
רק בשביל זה עשיתי הכל ../images/Emo13.gif ה../images/Emo24.gif

RIPPER

New member
עזוב אותך ממתח נפשי../images/Emo8.gif

אני באמת לא הבנתי מי מנהל את הפורום

חזיר בר

New member
מכיוון שהוזכרתי

שלום איתי. פשוט הייתי עסוק השבוע,היה לי גיבוש חובלים השבוע,ולפני זה סמינר,בקיצור - החיים ארוכים וקשים ואינטרנט לא חלק מהם. אבל אני מקווה לחזור לפורום שלנו בכוחות מחודשים ולענות על שאלות מסובכות כמו לאן נעלמו חורי הביגלה ולאן הולכים הדגים כשהם מתים,אלא אם כן קרה המצב הבלתי סביר בעליל ומישהו כבר כתב את זה קודם. (אין לכם מושג כמה אני עייף. ואם אתם עדין חושבים שיש לכם,אז תחשבו שוב,כי אין לכם.)

למעלה