בהשראת רעות שרשור וידיאו

עפטוב

New member
בהשראת רעות שרשור וידיאו

הכל מ you tube והראשון wasting my time מברלין, רובי מקסים פה!!!!!!!!!!!! PERVERT! תשדלו שהלשון לא תיגע ברצפה, מלוכלך אתן יודעות...

MissPop

New member
עפרה ../images/Emo6.gif איזו טלפתיה על הבוקר ../images/Emo6.gif

MissPop

New member
דרך אגב שיר מדהים

אחד האהובים עלי.... במיוחד בקלטת וידיאו מBERLIN

עפטוב

New member
וומבלי 93

אחחחחח איזה הופעה (אבל עדיין ברלין יותר טובה...) חיברו של a million love songs, i can make it, could it be magic הכי מדהים בעולם מי רוצה את זה על המחשב יש לי את זה גם כקובץ.

עפטוב

New member
sure every guy

ההופעה היחידה שלא אהבתי שלהם nobody else - the farewell tour כבר לא היה להם כח להופיע וההופעה ממש לא היתה בסטנדרטים של טייק דאט אבל הקטע הזה חמוד.

MissPop

New member
עפרה כפרעליך איך את יודעת

איזה קטעים הכי אהבתי??? ת ו ד ה

עפטוב

New member
I THINK WE'RE BEING WATCHED

whatever you do to me בימים שרובי נחנק מעישון (כן ממש...) איזה חינוכיים הם....

עפטוב

New member
Pray

לדעתי הביצוע הכי מדהים אי פעם!! ולא כל כך נעים להודות אבל כשהייתי קטנה הייתי רוקדת את כל המופע מול הטלווזיה - ואני עדיין זוכרת את כל התנועות....

עפטוב

New member
לכל מי שלא אוהבת את TT & PARTY

אני רוצה לראות אתכן אומרות שאתן לא אוהבות את השיר אחרי הקטע הבא... רובי שווה פה!!!!!!!!!!!!!! אגב יש לי את כל התוכנית הזאת על המחשב רק שהיא גדולה מדי בשביל להעלות לאינטרנט אז אם מישהי רוצה יש את זה באי מיול כדאי מאוד! הם לקחו קטעים מוומבלי וחיברו עם ראיונות וקטעים מקלטות אחרות

MissPop

New member
עפרה יש לך אולי את הקטע

שגארי מנגן את WHY CAN'T I WAKE UP WITH YOU מקלטת הוידיאו TAKE THAT AND PARTY? זה לא מהופעה אלא בבית מלון הוא מנגן על הפסנתר. קטע מקסים.

עפטוב

New member
ברלין 94

another crack in my heart & meaning of love רק בגלל שanother crrack הוא אחד השירים הכי אהובים עליי וכי תמיד טוב לי לחשוב על טייק דאט בתור הכבאים שבאים לעזרתי (גפרורים מישהי??)

עפטוב

New member
תשובות

אמממ אין לי את הקטע (יש קטע קטן מזה בתוכנית שעשו על הבוי בנדס עם דווינה באמ טי וי וזאת זה כמובן שיש לי)

MissPop

New member
אני לא זוכרת...

אבל הקטע ב-TAKE THAT ANDPARTY הוא הקטע הכי מקסים, זו הגרסה השקטה/סוג של אקפלה רק גארי והפסנתר ואני מאז ומתמיד אהבתי רק את הגרסה הזו של השיר. יש לי אותה גם בקלטת איפה שהוא... רואים בקטע הזה גם את מארק בלי חולצה ושלטים להווארד.

למי יש הופעות שלמות? כנסו!!

למי שיש הופעות שלמות שלהם בבקשה תיפנו אליי במסר ותשאירו מסינג'ר בבקשההה

למעלה