בהתחלה ממש אהבתי אבל אם הזמן

Live By A Code

New member
בהתחלה ממש אהבתי אבל אם הזמן

זה נהיה שחוק אחרי שמתמידים בסידרה מתעייפים ממנה והפרקים של העונה שרצה עכשיו (הרביעית אני חושב?) בכלל משעממים כל הרעיון של ההישרדות אחרי האסון היה פצצתי איך שהם ניסו להוציא מכל דבר שימוש אבל המאבק בוירוס והמחקר ממה הוא נגרם ומה התרופה וכל זה הרסו את זה גם לא הגיוני שיש עליהם איפור מטורך כזה מה הם מתאפרים כל בוקר???? וביננו ילדים בגיל 12 ומעלה לא היו מתחילים להתשגע לשרוף ספרים וכל זה נראה לי היו גניבות וכל זה אבל הם לא היו הופכים לפאנטים דתיים שמאמינים במישהו שקוראיםל זוט! (חיכיתי כל כך הרבה זמן להגיד למישהו למה הסדרה הזאת לא הגיונית) אוקי כמו שמישהו כבר אמר כאן מה קורה בשאר העום מה רק ניו-זילנד או אוסטרליה או מה שזה לא יהיה, קיימת? הטלפונים עדיין עובדים וגפ הפלאפונים למה לא להתקשר לחבר בחול ולבדוק מה העניינים מכיוון שהמשאבים של הסדרה מעטים היא מועד ממוקדת ולא מדברת מספיק בהרחבה על המצב החדש ןדרך אגב מילא שהילדים מאופרים אהבל למה הכלב מאופר? זה לא הגיוני עוד יותר. מה זה הלבוש הזה שלהם אני מבין שזה כדי ליצור מראה כאוטי שכזה אבל זה לא הגיוני כאילו מי מעצב להם בגדים.? הרי כולם מתו. זהו חוצמזה סדרה ממש טובה תהנו!

תראה....

בכל סידרה אפשר למצוא המון דברים לא הגיוניים... אבל זה מה שמייחד כל סידרה בשבט למשל, הלבוש והאיפור מראה על כך שהילדים עיצבו סיגנון משלהם הם כבר לא מושפעים ממבוגרים ממעצבים מבוגרים שמשלבים לבוש של פעםף ממש כמו היום שהכל חוזר... לילדים יש דמיון פרוע יותר. זה קורה גם אצלנו, פנקיסטים שמיתאפרים בלבן ולובשים שחורים ופירסים וכל מיני דברים מתכתיים הם ילדים שלא מושפעים מהדעות של ההורים שלהם או של מבוגרים אחרים, מעצבים, והם יצרו סיגנון משלהם. את הכלב איפרו, הוא לא היתאפר לבד...:) בקשר לאמונה בזוט וכל זה, הם בסך הכול נערים צעירים שהוהרים שלהן מתו ושל כל מיש שהם מכירים, הם מודעים לכך שהם צריכים להיסתדר בעולם לבדם אז ישר נידבקים למנהיג, למשהו שנותן הודאות ושיותר קל להיסתדר ולא צרכים להיות עצמאיים., דיי דומה למה שקרה עם היטלר, התחילו להשפיע קודם על נערים בתנועות נוער. נערים וילדים נימשכים למנהיגות.

lighter

New member
אמפ!

בעיקרון את צודקת אבל יש רק בעיה אחת קטנה- פנקיסטים לא מתאפרים בלבן... אלו שמתאפרים בלבן הם ה ´פריקים´ (שונאת את ההגדרה הזאת), ולפעמים הגותים. פנקיסטים בעיקר מחוררים את עצמם, וצובעים את השיער בצבעי הקשת... חוצמזה לפנקיסטים יש תסרוקות קצת, חורגות מהנורמה... מי שלובש שחור הם המטאליסטים, והרוקרים פה ושם. חוצמזה כולם מחורים את עצמם, כולל כאלה שלא שומעים רוק אז אל(!!!) תשייכי ישר פירסים לפאנקיסטים... זה פשוט מציק לי, בתור מישהי ששומעת מטאל...

למעלה