בהתחלה..

lemaayan

New member
בהתחלה..

חשבתי שצוחקים עליי. לזה אתם קוראים דיאט קולה?!?!? התאגיד מודע לזה ???? תרגעי מעיין, זה רק משקה, מה זה לעומת האויר הצח, התרבות האירופאית, גורדי השחקים וההיסטוריה שזועקת מכל פינה. ירדתי לזנות,התחלתי להתרגל לדיאט פפסי, לפחות לזה אין טעם של משהו שרק רופא יכול לרשום... כן, קו האינטרנט שלך יהיה מוכן תוך 3-6 שבועות. מדינה גדולה, מה את מצפה, בטח שאצלכם ביזראל זה תוך כמה שעות, במדבר יש יופי של קליטה אלחוטית. למה שידעו מילה באנגלית? אז מה אם מיליוני תיירים עוברים את שערי עירם מדי שבוע , זאת אשמתם? היו מספיק שנים תחת כיבוש, עכשיו אנחנו נסבול. אבל השיא.. השיא.. תגובת המלצר לבקשתי לפרוט שטר... " בשביל מה את צריכה כסף קטן?"... רשמים משבועות ראשונים בברלין. נעים מאד, מעיין.

../images/Emo24.gif ברוכה הבאה !

איזה כיף לקרוא התרשמויות של אנשים ממקומות חדשים. אני זוכר את השוק שאני קיבלתי כשהגעתי לארה"ב, הייתי בטוח שאני מגיע למקום עם שיא הקידמה, ולא מעט פעמים הרגשתי שהגעתי דווקא לתקופת האבן , אבל מתרגלים,ואחרי תקופה כבר לא זוכרים אחרת, מקווה שהקליטה שלך במקום החדש תהיה קלה ונעימה,

lemaayan

New member
../images/Emo51.gif

צריך באמת לנהל רישום של כל הרגעים הקטנים האלה - חטפתי כמה מבטים מאד מוזרים בסופר בסופ'ש כשהתחלתי לקפוץ (LITERALLY) משמחה... פתאום, בלי שום הכנה מוקדמת מחייכת אליי חבילה קטנה של טבעול! אולי זה קצת בנאלי, ובטח כבר ניהלתם שיחה על זה בעבר, אבל מה היו השטיקים הקטנים ששיגעו אותכם , או להבדיל עשו לכם את היום כשרק הגעתם? מעיין

קטע ממכתב ששלחתי כשהגעתי לפני שנתיי

Since I found a place and had an address I found it only appropriate to get a drivers license. Since I have a Maryland drivers license all I needed to do was to change it, but that did not prove to be so simple. I arrived at the DMV (Department of Motor Vehicles) at 17:00 and since they close at 19:30 I was positive that this is enough time. I started at line #1, where I presented my Maryland license and my passport as a second form of ID. From line #1 I went to line #5 to pay $10 for a temporary permit. I explained that I don't need it but bureaucracy is bureaucracy. At line #5 I was told that I now need to get an eye exam but since it's already 19:30 I will have to wait till tomorrow. So by now I have spent 2.5 hours waiting in lines. The next day I arrived at the DMV and went directly to the eye exam room (I PASSED!!!! YIPPIE…HAPPY HAPPY JOY JOY), after the eye exam I was sent to the line where I will get a "get out of jail free card" that says that I don't need to do any other exam. After this line I had to go back to line #1 to register my new license. After line #1 I had to go to line #5 again to pay $24 for the license. Then I went to line #7 to get my photo taken, and then to line #6 to pick it up. This process took another 2.5 hours…a total of 5 fucking hours of waiting in lines. If I were to do this in Maryland it would of taken exactly 15 minutes but alas, I chose NJ as my place of residence. Don't get me wrong I'm not complaining, it was kind of fun standing there and observing and looking at the different characters. In any case, with my new license in hand I went car shopping. I learned the hard way that the car that I want is not the car that I'll get since I can't afford what I want and I can't get it so I won't have it…DO YOU UNDERSTAND????

galgal0ne

New member
מאז הם באמת השתפרו

מקג'רייבי החליט להתלבש על זה והם נהיו הרבה יותר יעילים, אדיבים ואפילו יש פחות בירוקרטיה, אני זוכרת את היום שבו באתי להוציא רשיון... וניסיתי להסביר להם שאני לא צריכה לשלם על פרמיט, כי אני לא צריכה פרמיט, כי יש לי רשיון בתוקף (הישראלי) זה בילבל אותם לחלוטין. אבל אחרי שכולם אמרו לי שהם השתפרו, ואני הייתי סקפטית, הלכתי לשנות את השם וכתובת על הרשיון, תוך 15 דקות כבר חזרתי לעבודה.

הכי שיגע אותי...

היה המשפט ששמעתי I REALLY APPRICIATE IT, מה לעזאזל הם מעריכים??!?!! זוכר כשהגעתי איך הייתי משתגע מזה... הולך לקניון ותופס את הדלת שהאדם מאחורי יעבור- הוא לא אומר תודה אלא שהוא "מעריך" את זה.. וממשיך ללכת במהירות (הרי ברור שהוא לא מתכוון לזה,וזו לא שיחת חולין, זה פשוט הרגל), והדבר השני ששיגע אותי הייתה הנהימה הזאת שהאמריקאים אימצו מגן החיות, אה אה - שהמשמעות שלה היא "כן"(או הסכמה), זה אחד הדברים שתמיד שיגעו אותי... מה זה לעזאזל הנהימה הזאת ומי החליט שזה אנגלית?!?! והדבר שעד היום משגע אותי.... אין לי שמץ של מושג איך לסיים שיחה בטלפון, תמיד אבל תמיד כשאני מדבר באנגלית בטלפון, אני מרגיש כאילו השיחה נגמרת באמצע.... לא תמיד מתאים להגיד TAKE CARE, ולא תמיד אפשר סתם להגיד BYE בלי שזה יישמע חצוף..... בארץ לאחר השיחה בדרך כלל מושכים כמה שניות את הסיום כדי שזה יישמע טוב, פה פשוט מסיימים את הנושא ואז ישר נוחתת "ביי" ועוד לפני שמבינים מה קרה, השיחה נותקה. לפחות לא קוראים לי דודי....

Ronit FL

New member
HOW MAY I HELP YOU?

שמתם לב שלכל נותנות השירות בטלפון יש קול אחיד? גבוה ומעצבן...

Vdrums

New member
../images/Emo6.gif היום שכנה אחת העריכה את

העובדה שפתחתי לה את הדלת. ויש גם את HAVE A GOOD ONE

Mירב

New member
אוי קרעתם אותי מצחוק כולכם עם השרשו

ר הזה!!!!!! אבל תודו שאחרי כמה זמן תפסתם את עצמכם עם אותם המשפטים יוצאים לכם מהפה ולא הבנתם מאיפה זה בא בכלל?!

Mירב

New member
../images/Emo6.gif הכל../images/Emo70.gif

החל ב-Uh-Huh וכלה ב-Appreciate it Thank ya much Have a good one Later Awesome Sweetie Cool והכי גרוע: A-yy-nd

13081975

New member
אהמ... במקום אה...

כאשר חושבים באמצע השיחה הם אומרים אהמממ... למה לא להגיד אההה...

galgal0ne

New member
ולמה ../images/Emo107.gif עושה וווף ולא הבבב ../images/Emo35.gif

אם זה מה שמפריע לך אצל האמריקאים, יצאת בזול

Dublinoa

New member
זה לא נגמר ב../images/Emo107.gif ../images/Emo3.gif

הכבשים פה עושות בה והישראליות עושות מה. ברווז עושה באנגלית קואק ובעברית גע. תרנגול עושה קוקידודילדו ובארץ פשוט קוקוריקו. בדיוק אתמול האיש שלי ואני נהלנו שיחה רצינית בנושא
נעה

saritoosh22

New member
גם אנחנו מנהלים את אותה שיחה

מידי פעם, במיוחד שיש פעוט בבית שמלמדים אותו איך עושה פרה וכו'. ויש עוד: צפרדע: בעברית זה קוואק קוואק באנגלית זה רביט רביט. סוס: בעברית זה היהיהי (משהו כזה) ובאנגלית זה מין נקישת לשון. ועוד כהנה וכהנה.............

למעלה