בהתיחסות להודעה שנמחקה......

בהתיחסות להודעה שנמחקה......

יש היגיון בכך - כי גם לרופא הולכים קודם לאבחנה ולאחות הולכים לטיפול!
ואם תרצי שגם הרופא בעצמו יטפל בך - זה בסדר אך המחיר אחר.

לא שאני מצדיק את המחירים המוגזמים שציינת והם לא בקנה מידה והם לדעתי יותר ניצול מצב ומאידך העסקה של אנשי כוורת מסביב ומקום מפואר שצריך לשלם......

ישנם הרבה מטפלים טובים שיכולים לאבחן ולטפל ביחד במחיר שפוי יותר ואולי גם דרך הקופ"ח או ביטוח בריאות פרטי מהעבודה.....

בהצלחה!

Dafnana1

New member
עליה על גמל 10 ש"ח, לרדת ממנו 200 ש"ח (אשמתך שלא שאלת)

אינני מתווכחת עם העלויות, מופקעות ככל שיהיו, אני כועסת שלא אמרו לי אותם בטלפון מראש, ושהסתתרו מאחורי לא שאלת.
זכותה לדרוש גם 10,000 ש"ח לכל שלב בתהליך: אבחון, המלצות לטיפול, טיפול.
אבל כשאני בטלפון שואלת כמה זה עולה: צריך לפרט בפני את העלויות כולן. ולא להסתתר מאחורי טרמינולוגיה כמו אבחון.
מי שלא בא מהתחום, ויודע שכשהוא הולך לרופא קונבנציונאלי הוא מקבל אבחון + המלצות לטיפול ((קח אנטיביוטיקה כזו וכזו). (- ואיש לא מצפה שהרופא יתחיל לחבוש אותך)), ויצא עם מזור למכאוביו, לא מעלה בדעתו שפניה לאירידיולוגית, תספק לו רק אבחון, ללא המלצות לטיפול. ------ את זה צריך להדגיש בטלפון!
ואם זה לא נאמר --- היתה לכך סיבה ברורה!

0 אור 0

New member
והחלק העצוב הוא שיש מטפלים מעולים ביותר עם מחירים אחרים

פחות שומעים עליהם כי הם לא משווקים כל כך טובים
והכי עצוב הוא שלפעמים אדם שמכיר גם את המטפל המעולה שגר בשכנותו, ובאופן מצפוני לא רוצה לקחת סכומים גבוהים, הולך בכל זאת למטפל המפורסם והיקרן ואח"כ כשהתברר שזה לא מספיק, אם הוא יגיע למטפל הוא יבקש הנחה
&nbsp

0 אור 0

New member
בקופת חולים אין אבחון!!

כולם כל הזמן שולחים לקופת חולים, וזה באמת בסדר כשיש בעיה לא מורכבת,
אבל המטפלים בקופת חולים, גם אם הם מצויינים באמת, לא יכולים לתת שם את אותו הטיפול כמו שיתנו בקליניקה שלהם כי לא מאפשרים להם את מלוא המנעד של הטיפול:
אם זה רפלקסולוגיה , אז בטיפול אמיתי עמוק (בניגוד לסתם מפגש לחיזוק מערכת מסויימת כמו שאני עושה בחילופי עונות או להרגעה), אני מתחילה במפגש שלם ארוך , שכולו מוקדש לאבחון,
בעקבותיו אני בונה אסטרטגיה טיפולית, שאותה אני מתאימה לפי הצורך בהמשך הטיפולים
כמו כן בטיפול אצלי אני משלבת המלצות נוספות כגון תזונה, צמחי מרפא, מדיטציות ותרגילי יוגה , שלו הייתי מטפלת בקופת חולים לא בטוח שמותר לי לתת, ואם מותר, אין זמן כשכל המפגש הוא 45 דקות וכולל בתוכו גם זמן התארגנות של המטופל
ברפואה סינית המצב אף יותר חמור, כי שם מאפשרים למטפלים לקבל כמה מטופלים במקביל, ואז בכלל אין זמן לתשאול ואבחון,
בנוסף אני יודעת במידע אמיתי לגמרי על אנשים שקלטו אותם לקופת חולים במקצוע אחד, ואז אחרי שעשו קורס מזורז בדיקור מאפשרים להם לדקר, למרות שאינם מוסמכים ברפואה סינית
&nbsp

למעלה