בהתלבטות קשה לגבי אייפוד

mmad il

New member
בהתלבטות קשה לגבי אייפוד

טוב אז ככה, עד לפני בערך שבוע הייתי בטוח שאני קונה אייפוד 20 ג'יגה דור רביעי, אבל אז קראתי איפשהו באינטרנט שהדור הבא של האייפוד הולך להיות עם יכולות וידיאו מגניבות, לפי מה שקראתי יהיה באייפוד הבא אפשרות לשים על האייפוד סרט ואז לחבר את האייפוד לטלויזיה ואז לראות את הסרט בטלויזיה. עכשיו אני יודע שזה לא בטוח משו שייקרה וגם אם כן אז אי אפשר לדעת מתי יכריזו בכלל על האייפוד הבא. בכל מקרה אני מאוד מבולבל, ואני צריך להחליט בשבועיים הקרובים מה אני ייעשה כי אבא שלי נוסע לארה"ב עוד שבועיים והוא ייקנה לי שמה. נוו אז מה אתם אומרים?!?! לקנות או לקנות? ואני גם נמצא בעוד התלבטות קשה אם אני יחליט לקנות אייפוד עכשיו, איזה אביזרים נילווים אתם חושבים שכדאי לי לקנות? אני חשבתי לקנות דוק ונרתיק, ואני מאוד מתלבט אם גם לקנות אייטריפ. מה אתם חשובים שכדאי?

ZivH

New member
שמע...

אני חושב שכדאי לך לקנות עכשיו. רק לא מזמן יצא הדור הרביעי וייקח עוד הרבה זמן עד שייצא הדור הבא, אין לזה סוף. לפי דעתי כדאי לקנות עם האייפוד דוק ונרתיק מסוג כלשהו, אלה הדברים הבסיסיים שצריך. יש עוד כל מני אקססוריס לאייפד וזו כבר שאלה אם אתה צריך אותם. בהצלחה!

עוד אקססורי מגניב

iTrip הוא אביזר שמתחבר לiPod במקום האוזניות והופך אותו למין "תחנת רדיו קטנה", ז"א, הוא הופך למשדר. אתה מכוון ברדיו הקרוב אליך (מערכת סטריאו, רדיו באוטו, רדיו בעבודה) לתחנה שכרגע משדרת רעש לבן והiPod משדר לתדר הזה. בקשר להתלבטות, dock עולה $40, כך שאם תקנה את ה40GB, (עוד $100), תקבל גם dock, ובעצם בתוספת של עוד $60 ממה שהתכוונת, אתה מכפיל את הזיכרון מ20GB ל40GB, הבדל משמעותי. מבולבל? פתאום נראה לך הוצאה גדולה מידי? WELCOME TO THE REAL WORLD. ככה זה מתחיל כשאוהבים את כל השטויות האלו, תכננת להוציא $300, בסוף תצא עם $450...

בנוסף להערותיו של ניב

אכן עדיף לקנות עכשיו רק עכשיו הדור הרביעי יצא לגבי הדור הבא, השמועות אומרות שמדובר בשני מוצרים 1. איפוד מיקרו - מבוסס זיכרון פלאש יותר קטן מהמיני גם פיזית וגם בזיכרון 2. התמשקות למחשב באלחוטי , כנראה שן כחולה אבל זה עוד שנה, שנה וחצי מינימום אז קנה עכשיו דור 4 פלוס דוק ונרתיק תהנה

flyboi

New member
אז ככה...

אין מה להתלבט, הדור הרביעי הוא חדש יקח זמן עד שיצא משהו אחר...ואין מה לעשות כמו כל דבר במחשבים...תמיד יצא משהו חדש ויותר מתקדם...אז מה אז לא קונים..? תנצל את זה שאביך נוסע וצא להצטייד באיי פוד חדש. האיי פוד דור רביעי, מגיע עם דוק - שלי בכל אופן הגיע וקניתי 40 גיגה לגבי נרתיק, יש אין סוף נרתיקים, לא כולם מתאימים לדור הרביעי - בגלל החורים של הכפתורים מהדור הקודם - אבל ניתן למצא. תמיד אפשר לרכוש את הנרתיק שסופק בעבר בדור השלישי...חלק יאהבו וחלק לא. או לרכוש את ה אי סקין שיצא לחנויות בסוף החודש שעבר. לגבי איי טריפ, קניתי בעבר משדר של בלקין..שזה פחות או יותר אותו הדבר...מה אני אגיד לך...? נחמד...לא כמו חיבור בכבלים...אבל פתרון מצויין לרכב..אם יש לך רדיו דיסק. תתחדש!

ALMIGHTY

New member
האייטריפ

גם צורך פחות בטריה (מצבר). כי זה לוקח תדר מהאנטנה ופחות כוחות מהמצבר

mmad il

New member
טוב, תודה לכולם

נראה לי שאני ייקנה את האייפוד 20 ג'יגה עם דוק ונרתיק, אבל לגביי האייטריפ אני עוד מתלבט, האיכות של האייטריפ היא טובה בכלל?

Dood1000

New member
אני יהייה בעליו הגאה של אייטריפ עוד

שבוע בערך, ואז אני יוכל לומר לך בדיוק

למעלה