בה"ד 1

בה"ד 1

אומנם אני רק חודשיים בצבא אבל יש לי שאלה שאני חושבת שתוכלו לענות לי עליה... סיימתי קורס סמבצ"יות ושובצתי בבה"ד 1 ואני רוצה לדעת פרטים על הבסיס... אם הוא בסיס טוב, אם התנאים שם טובים ואם אתם יודעים אם התנאים של הסמבצ"יות טובים שם...

ניר נגר

New member
את יודעת שהכל יחסי בחיים :)

בה"ד אחד היינו בית הספר לקצינים, הוא ממוקם בדרום ליד מצפה. אומנם לא הייתי סמבצ"ית חחחח אבל לפי דעתי התנאים שם מצויינים היות ומדובר במבני אבן ובבסיס מסודר... אבל תאמיני לי שלא משנה איך הבסיס נראה ומה התנאים בו, הכי חשוב אילו החיילים והחיילות שאת משרתת איתם, אם הם חבר'ה טובים גם אי יהיו אוהלים תרגישי הכי טוב שבעולם...ואני מדבר מניסיון.. שרות קל

טו טו טו טו "שהקצינים ימותו"....

חחחחחחחחחחחחחחחח חלילה , כן? לא לא לא לא -כל הקצינים לכלא..... ישרף בה"ד 1 , יעלה באש....

פנייה לagnostic ול"איני יודע"

חברים יקרים אנא מכם, תגובותיכם: "להעלות באש את בה"ד 1" ו"כל הקצינים לכלא", לא מוסיפות כבוד לכם ובוודאי לא לפורום אותו אנו מנהלים.

agnostic

New member
נו בכיאת... הכל בצחוק.. :)

יש לי אח מ"פ בסדיר , אז אני באמת רוצה לשלוח אותו לכלא ? טוב לפעמים דווקא כן ... :)

בניגוד לדעתכם האיתנה

מותר לצחוק על הצבא. מותר לשבור טאבו, מותר למחות, מותר לזעוק לשיווין. צאו מהראש, ותפסיקו לחשוב בצורה מליטריסטית. ניר נגר-תביא לי את החוגר מילואים שלך -ואני אכתוב לך פעמיים מילואמניק... ביי

ניר נגר

New member
ידידי היקר..אני אמרתי שאסור לזעוק?

לדרוש שיוויון? לשבור טאבו? וגם לצחוק על הצבא? אני עושה את כל הדברים האלה...מנסה לשפר, לגרום לצה"ל ולמדינה להכיר בזכויות שלנו. מצד שני אני אמשיך להגן על המדינה הזו, ואמשיך לעשות מילואים בשביל לא לתת לאוייבים שלנו לזרוק אותנו לים...ולא אכפת לי שאת הפקודות שלי אני מקבל ממשלה ימנית או שמאלנית. אין צורך לכתוב שום דבר על שום מסמך, מספיק שזה כתוב על ליבי, זה המקום החשוב באמת למה שאנחנו עושים עם החיים שלנו וההחלטות שלנו

למעלה