בואה בשמש

איתי322

New member
בואה בשמש

שלום אני קונה בואה בימים הקרובים ואני רוצה לדעת משהו... שמעתי במקום כלשהו שמתי שבואה בשמש הרבה זמן היא ניהיית יותר בהירה בגלל הווטמינים מהשמש או משהו כזה אז רציתי לדעת עם זה נכון? אני פשוט רוצה שהבואה שלי תיהיה טיפה יותר בהירה... ואם זה לא נכון אני לא רוצה להתחיל להאכיל בוויטמינים מיוחדים אז עם יש לכם דרך שאתם חושבים שהיא טובה אין פה...

רן333

New member
אם שמים בואה בשמש הרבה זמן,

היא מתה. ואני לא בטוח שהמוות יבהיר אותה במיוחד. וקצת יותר ברצינות: אני יודע שלנחשי בואה קונסטריקטור יש יכולת לשנות את גווני העור שלהם במידה מסויימת. היה לי נחש כזה שהתכהה בצורה ניכרת אחרי ארוחות גדולות. יכול להיות ששינויי הצבע האלה הם תלויי טמפרטורה, ושהם עוזרים לנחש לווסת את טמפ' הגוף שלו: נחש חם יותר מתחמם יותר, ולהיפך: בהיר יותר מתחמם פחות. אם זה באמת ככה, יכול להיות שחשיפת הנחש לטמפרטורות גבוהות מדי תגרום לו להתבהר באופן זמני. אני, כמובן, לא ממליץ לחשוף את הנחשים לטמפרטורות גבוהות מדי או לקרינת שמש ישירה כדי להשיג אפקטים כאלה. קרינת שמש ישירה אינה דרושה לנחשים האלה בכלל, וכפי שכבר כתבתי - היא עלולה להרוג אותם.

snake liron

New member
שאלה ! האם מישהו מכיר תוספים?

לא רציתי שרשור חדש אז רציתי לשאול האם מישהו מכיר תוספים שמשפרים את צבע הנחש? (משהו שדומה למה שעושים עם ציפורים ודגים...) בכלל האם יש תוסף שאתם ממליצים להוסיף?...

למעלה