בואות פסטל?

Eltar H

New member
בואות פסטל?

שלום! נתחיל בזה שלפני כמה חודשים קניתי בואה קונסטריקטור אימפרטור ממגדל בשם ברק דותן ואני מאוד מרוצה ממנה אבל זה לא העניין, ראיתי לא מזמן הודעת מכירה של מישהו שקנה בואה גם מברק והוא כתב שהיא בואה פסטל (לפחות לדעתו) ובנוסף עוד מישהו שגם קנה בואה מברק מהשרצה אחרת (מוקדמת יותר) וגם ממנו הבנתי שהבואה אולי פסטל. כשאני קניתי את הבואה שלי שאלתי את ברק לגבי המופעים וקיבלתי תשובה שהבואות רגילות לכל דבר. רציתי לשאול אתכם, איך בדיוק נראת בואה פסטל והאם 'פסטל' זה מופע? (חיפשתי ומצאתי רק תמונה אחת). מצורפת תמונה של הבואה שלי (נקבה, בערך 70 ס"מ אולי קצת יותר), מה דעתכם עליה? בואה רגילה (מופע רגיל/טבעי), לא? תודה.

Eltar H

New member
עוד תמונה

אגב, לפעמים היא כהה/צהבהבה יותר ולפעמים פחות.

Eltar H

New member
תודה,

אז פסטל זה סוג של מופע או רק עניין של גוון? ועוד דבר- אתם יודעים אם יש כאלה (פסטל) בטבע? שוב תודה.

Eltar H

New member
קראתי

ממה שהבנתי, אצל בואות פסטל יש מעט צבע שחור ויותר צבע כתום-אדום מאשר בואות רגילות. הבואה שלי לא מתאימה למאפיינים האלו אז כמו שחשבתי היא לא פסטל אלא בואה רגילה, כמו שאני אוהב, המופע הטבעי. תודה על הקישור.

naja

New member
קשה לומר.

לדעתי הבואה שלך היא לא פסטל, אבל אולי היא צעירה מידי מכדי לקבוע. בזמנו העלו כאן תמונות של בואה שנקנתה מברק(שייכת לתומר ליברמן) והיא נראית פסטל. הבעיה היא שפסטל הוא מופע שקשה להגדיר במדוייק, לפחות לא בדיוק כזה שיאפשר להבדיל במאה אחוז בין בואה במופע פסטל לסתם בואה יפה.

Sprite2k

New member
אני עם אסף...

לפי דעתי הבואה שלך יפייפיה! הצדדים שלה מאוד נקיים ויפים, אבל בשביל פסטל צריך ליהיות בדר"כ צבעים כתומים/ וורודים עזים בצידי הגוף מה שאני לא רואה לפי התמונות ששלחת. אבל כמו שאסף אמר יכול ליהיות שבעתיד זה ישתנה כי היא קטנה. http://coldbloodedpets.com/snakes/pastel1.jpg זו דוגמא יפה מאוד לפסטל בייבי, אם אני לא טועה הדוגמא הזאת של פסטל נקראת pastel dream.

Sprite2k

New member
אם כבר אז כבר....

תמונה של בואה נקבה בוגרת paster dream http://www.boabasement.com/image/pastel1.jpg

Omriev

New member
יש לי מצב דומה

יש לי מתכדר זכר שניקנה מרן לצנט ,היו לו 2 מתכדרים שניראו כמו שלי : צבע צהוב חזק בכתמים החומים , יש זמנים שהוא יותר יפה ויש פחות ... עכשיו הוא בנשל אני יעלה תמונות כשהוא יסיים ... יכול להיות שיש לו כצט גנים של פסטל ? תודה מראש!

למעלה