בואו הנה חבר'ס הייתה הופעה לפנים

romens

New member
בואו הנה חבר'ס הייתה הופעה לפנים

היום, נכון פעם שעברה היא הייתה יותר טובה לדעתי, לא יודע הם היו נראים עייפים מעט.... אבל עדיין הם עשו שמייח, וההדרן היה גאוני, אין זיקו הוא פשוט מלך! אלללה דורבנים!

romens

New member
זיגו =]

טעות שלי, זה בגלל ההשפעה של ההופעה עליP:

MIKY girl

New member
גם אני הייתי אתמול!

בארבי כפ"ס נכון? איזה מתוקים.. אני פשוט מתה על זיגו!!!!

xenadream

New member
גמני הייתי שם

וגם לי היה נראה שהם קצת בבאסה P: לאדעת.. כן הייתה הופעה מעולה:) זיגו33> חמוד. וההדרן היה גאוני לאללה חח

היה ענק!

ממש ממש נהנתי, הייתה הופעה הזויה לגמרי ונראה לי שחצי ממנה צחקתי לגמרי. וההדרן היה אדיר! אחרי "ניטרה בוי" אני כזה בצחוק מתחילה לשיר לידיד שלי את "עוד לילה", ואז הם המשיכו והכול ונקרענו מצחוק. וזיגו אשכרה מלך! וגם הצחיק את חיי השיר של המוניטור.
יש לי כמה תמונות להעלות לפה, אבל אני עוד 10 דקות נוסעת לעבודה. שישי אחרה"צ-ערב שכזה או שבת בצהריים הם כבר יהיו פה על דפי הפורום ב"ה.

Frozone

New member
אין ספק שגם אני אוהב מוניטור...

אכן היה מגניב ביותר! ההדרן מצחיק לאללה (למרות שבהחלט הייתי יותר שמח אם הם היו עושים משהו חדש לגמרי)! והופעה עצמה הייתה ממש טובה (מלבד כמה ביצועים "עייפים" קצת...) זה רק אני או שהביצוע ל"עוד לילה" בהדרן היה הרבה יותר טוב מפתיחת המופע? ומה הקטע שזיגו ישב כל המופע?

romens

New member
ניראה שאתה חושב שהוא היה יותר טוב בגלל....

שזה היה בסוף המופע אחרי "שוב הדיסקו" וכל הדיסקו (תאמת ברור שגם אחרי כלהשירים הם התעוררו) וא זה ההדרן היה מצחיק אז בגלל זה זה היה ניראה יותר טוב הביצוע של "עוד לילה" החלק של ההדרן, או שפשוט הו באמת היה יותר טובP:

למעלה