בואו ונראה

sarah

New member
בואו ונראה

רעיון מוזר שעלה במוחי שעדיין מנסח ככה מפני שעד לפני חצי שעה לבשתי משקפיים... זה גורם לי להרגיש... מוזר
אוקי, בכל אופן הנה רעיון מטומטם להפליא- סטרייט- (1)נמשך (2)למין השני בת סטרייטית- (1) נמשכת (2)לבנים בן סטרייט- (1) נמשך (2) לבנות וזה שאינו סטרייט- (1)נמשך (2)לבני מינו מכך אנו למדים שלמעשה מי שאינו סטרייט באופן של להיות הומו\לסבי הוא למעשה חצי סטרייט (הרי הוא (1) נמשך) עכשיו- סטרייט- (1)נמשך (2) למין השני בי סקסואל- (1) נמשך (2)למי השני (3)וגם לבני מינו אה-הא! ביסקסואל הוא שלישי שאינו סטרייט. ועתה- א-מיני הוא אינו סטרייט מוחלט. מה יוצא לי מזה:
1)מילות תואר חדשות וביטוי שנשמע טחון כבר ברגע הראשון "לא חברי, אינני הומו. למעשה אני חצי סטרייט.אני |אוהב| בנים. חי חי חי" 2)ניתן לשחק עם זה כך שמזווית מסויימת של ראייה מעוותת בן ´סטרייט´ לכאורה אינו סטרייט בכלל הרי הוא אינו (1) אוהב (2) בנים אה-הא! הומו!
כך אפשר להנות מלכנות עוד ועוד אנשים בכינוי המגניב של ´הומו´ ולהפיץ בשורה מגניבה בעולם
*תוקעת במצח שלי מזלג* *יורד לי דם מהמצח* 3)המושגים יתעוותו עד כדי חוסר אבחנה מוחלט בין ההגדרות כך 1-ייוצר שיוויון 2-מישהו מהאקדמיה ללשון העברית יטרח למצוא מילה מתאימה 4)שרה שיחררה תיסכולים הנובעים ממבחנים שבחנו עד כאב את הלוגיקה שלה :-O *מבולבלת ונפחדת* באעבה, שרה

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo2.gif

*מנסה להבין את ההיגיון* *נזכרת שההיגיון שלי בנס ציונה* *לא מבינה את ההיגיון*

~@*~כאן קול ההיגיון שלך, אורה!~*@~

יש לך היגיון בריא כסוס, ובעזרתו את מצליחה לעשות סדר בדברים, או לפחות יושבת בצד בזמן שהוא עושה את הסדר למענך. לאחר שעשה את הסדר, את מרגישה שהדברים מסודרים ומקובלים על דעתך.
הסדר בדברים: בנים סטרייטים= לא אוהבים בנים. בנים הומואים= אוהבים בנים.
כלל היגיון מס´ 1: המילים המודגשות תמיד יותר חשובות מהבלתי מודגשות, לכן יש לתת להן יותר יחס.
הסברת הדברים בעזרת כלל היגיון מס´ 1: כשאין כוח לקרוא, ומתייחסים *רק* למלים המודגשות, אפשר להגיע למצב משעשע שבו נראה כאילו רשום "בנים סטרייטים=אוהבים בנים". בעזרת כלל היגיון מס´ 1 ניתן לעבור על חוקי המשוואות (האומרים שאסור לשנות משהו בצד אחד של המשוואה מבלי לשנות את אותו הדבר בצד השני) ולהשמיט את מילת ה"לא". כך ניתן להגיע למסקנות משעשעות, במקרה שלנו המסקנה האפשרית היא שבנים סטרייטים בעצם אוהבים בנים.
ולאחר שהבהרנו את ההיגיון בדבר, אנו יכולים לגשת בלב שלם לזכרים סטרייטים ולתפור להם נטייה מינית כלפי המין הגברי, וזה אפילו ישמע הגיוני.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo24.gif היגיון-סיגל-טרול

חחחח
משייעשע, ומובן
( כמנובן) בלע. אגב-ואן גוך התאבד. *מתחרפנת* גם אח שלו.

LeeCooper69

New member
מקודם הכנסת אותי להארי פוטר!!!!

ורק כדי שאני אבין את שיטת הכסף-מקדונלדס שלך!!!!!! ואגב, ניסיתי להבין את מה שרשמת. אבל הבנתי שאני כורדי ובלונדיני ושאין לי ממש את האפשרות.

LuNaTiC

New member
שרה!!!!!

דברי אליי כאילו הייתי בת חמש... בבקשה
למה... המוח שלי לא מסוגל לעכל מידע כזה מסובך.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif|ענבלו../images/Emo24.gif

ו.. טוב.. פשוט ההיגיון של שרה מסובך, אני חושבת.. היא הצליחה להסביר לי את זה .. בערך, כמעט לא,

the beast 15

New member
אחזה לא הסכים להמשיך את המשפט שלי..

אמרתי: וואי את ילדה ממש מיוחדת בדרך המיוחדת לך

sarah

New member
אממ ../images/Emo6.gif אממ אה (הסבר)

רציתי דווקא שכולם יבינו את מה שאמרתי. אז ככה, הכללים של ההגיון ברעיון שלי הם מאוד מעוותים ולא הגיוניים- אך אנא גלו הבנה. אמרתי שבעצם ההגדרה שלי (שלנו, של כולנו וכו´) לסטרייט הוא (ומרוכב מ2 סעיפים) (1) (הסעיף הראשוןן) נמשכים (2) הסעיף השנטי) לבני המין השני כדי להיות סטרייט אתה צריך (1) להימשך (2) שזה יהיה לבני המין השני כמו לשלמשל כדי להיות שוטר צבאי אתה צריך להיות (1) שוטר (2) צבאי לפי הגיון זה שוטר רגיל הוא חצי שוטר צבאי (הרי הוא עונה ב
על הסעיף הראשון הרי הוא- האם אתה שוטר?) וכמו כן חייל הוא חצי שוטר צבאי (כי הוא כבר צבאי)
וכך הומו הוא חצי סטרייט ביסקסואל הוא שליש לא סטרייט (1)נמשך (
) (2) לבני המין השני (3) (עוד סעיף) לבני מינו. כך שהוא עונה על הגדרת הסטרייט אך מוסיף עליה כך שליש מהגדרתו (הנ"ל, בעלת 3 הסעיפים) אינה קשורה ומתאימה להגדרת ה´סטרייט´ (הרי הוא האוייב
|גזענותקלה| אוה ותהרגו את כל הקנדים באותה הזדמנות |גזענותנגדהקנדיםהטיפשים| )
עכשיו קיראו שוב את ההודעה שלי למלעה ותבינו הכל. אם לא לכו תראו גרביטיישן, תצטרפו לדיבייטניג, תעשו מבחנים לוגים כבדים bith me וכו´ וכו´. לעוד רעיונות הנוגעים ב-מה לעשות כשלא הבנתם את מה שכתבתי אפשר לפנות אליי באי סי קיו, יש לי המון רעיונות שמחכים לבקשה שלכם. *חיוך זדוני* |מאוהבתביוניתלוי| באעבה, שרה
נ.ב. שרה ו. טרנלסביטנציה מתנערת מכל אחריות והשפעה של דבריה על נפשות תמימות ועל הטעם הטוב שבלוגיקה מוסרית ושאינה מוסרית. נ.ב. 2: מישהו רוצה להפנות אותי לסיכום מרתק על דיסונס קוגנטיבי? זה יישמח אותי

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifארגגגגג

זה מזכיר לי את המשפטים המחוברים בתוך המשפטים המורכבים שמנתחים בשיעור
פויה, לשון זה רע.

אוי להסבר שכזה ../images/Emo12.gif../images/Emo5.gif../images/Emo3.gif../images/Emo4.gif../images/Emo122.gif

אם זה הסבר לילדה בת 5, אוי למי שסיים בי"ס יסודי. שלא נדבר על התאוריה המאוד מוזרה, זה גם כתוב בסינית עתיקה. מה הקשר בין סטרייטים והומואים והנטיות המיניות שלהם לנוסחאות מתמטיות? תסלחו לי, אבל אם אני שסיימתי תיכון ויש לי בגרות לא מבין, אז כנראה שזו תאוריה מטומטמת ואינפנטילית.

sarah

New member
^_^

אממ... לא התכוונתי שהתאוריה תהיה הגיונית, נכונה או כל דבר עם פירוש דומה :&quot
לא ולא. זוהי פשוט מסקנה שאפשר להגיע אליה באמצעות הגיון מעוות שרציתי לחלוק איתכם.
הגידו כן להגיון המעוות

מכירה ת´היגיון הזה ../images/Emo13.gif

ואהבתי ת´תאוריה שלך (הבנתי אותה כבר בהתחלה)
גם אני לפני שנים הייתי משגעת את עצמי עם תאוריות דומות... דוגמא: כמה אצבעות בידיים יש לנו? 11, כך החלטתי בעבר, למרות שזה "נגד" ההגיון. עכשיו דווקא נראה לי יותר הגיוני 12.
הגיון מעוות? זה לא נראה לי כמו אחד כזה.
אם זה הגיון-אז זה הגיון!

../images/Emo142.gif טוב, כשהחלטתי את זה...

הייתי ממש קטנהההה
אבל עדיין חושבת שזה הגיוני בצורה זו או אחרת...

../images/Emo188.gif לדעתי זאת תאוריה מאוד הגיונית

. ומה אומר לך? משהו שתמיד אמרתי: רמה לימודית לא מצביעה על חוכמה!

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif מה שמזכיר לי

שכשאני הייתי קטנהף נראה לי נוראה הגיוני שישי אנשים בתוך הטלווזיהף, קטנים כאלה, אבל אף פעם לא הצלחתי להבין איך כל כך הרבה מהם נכנסים בתוך הקופסא השחורה.. ואיפה הם אוכלים

sarah

New member
אה הא ../images/Emo13.gif

לא חשדתי באנשים בתוך הטלויזיה כי היו גם סרטים מצויירים
אז זה לא היה הגיוני... אבל חשתי שבתוך הרדיו יש אנשים... כי היה לנו רדיו ענקי וראיתי ניצנוצים מפנים כל הזמן אז הייתי בטוחה שאלה אורות פנסי הרחוב של האנשים שגרים בתוך הרדיו
) באעבה, שרה

למעלה