בואו לאכול איתי, עונה 6 שבוע #5, אזור המרכז = ר"ג, ת"א והוד השרון

אבח"י

Well-known member
ככל הנראה השבוע הכי משעמם שנפגוש.
אמנם הטיפוסים אקסצנטריים מאוד.
2 ילדודעס שוכרי דירות
2 דודות מבוגרות מליאניות
1 דוד עשיר מאוד
התחלנו עם דודה אחת מליאנה, ש"מתקשרת" ומשוכנעת שהחוכמה ירדה מהעולם עם השמש הישר לחור התחת שלה. בדרך הכרנו אחת שחיה במגדל מפואר, שיש לה בוכטות של כסף, אבל לא שכחה מאיפה באה, שכונת עוני בבאר שבע. מדברת "גבוהה" נראית שמורה, יחסית לגילה. מדברת לאט לאט, כדי לא לומר או להצטייר אחרת ממה שהיא רוצה שתצטייר. אחר כך איזה דוד בן למשפחה חקלאית שעושה בוכטות של כסף, ושניים צעירים שחיים בשכירות מעליבה בת"א.
אחת, צעירה, פלצנית ללא עומק אישי או משפחתי. התרבות שלה היא "תל אביב". הבעיה שתל אביב איננה ניו-יורק, לכן היא לא ממש מסוגלת לספק לבליינית הממוצעת יותר מעבודה ודייטים במסעדות של 60 - 80 ש"ח מנה עיקרית + שתייה[ לגברים צעירים אין יותר כסף לבזבז על דייט, ובצהריים הם אוכלים עם כרטיסים מהעבודה שיצרה הסכם עם המסעדה!] ארוחה בינונית+. כך גם היה האוכל שלה.
נראה מה נגלה מחר.
אל תצפו להפתעות קולינריות, מזמן זה לא האוכל, אלא "התמהיל האנושי". נראה לי בעונה הבאה יחזרו לאוכל.

דקל נור*

Well-known member
לא יכולה לסבול תלאביבים וגם קצת מרחמת עליהם. חיים בסיר לחץ חברתי כלכלי פוזאי לא קל.

דקל נור*

Well-known member
ככל הנראה השבוע הכי משעמם שנפגוש.
אמנם הטיפוסים אקסצנטריים מאוד.
2 ילדודעס שוכרי דירות
2 דודות מבוגרות מליאניות
1 דוד עשיר מאוד
התחלנו עם דודה אחת מליאנה, ש"מתקשרת" ומשוכנעת שהחוכמה ירדה מהעולם עם השמש הישר לחור התחת שלה. בדרך הכרנו אחת שחיה במגדל מפואר, שיש לה בוכטות של כסף, אבל לא שכחה מאיפה באה, שכונת עוני בבאר שבע. מדברת "גבוהה" נראית שמורה, יחסית לגילה. מדברת לאט לאט, כדי לא לומר או להצטייר אחרת ממה שהיא רוצה שתצטייר. אחר כך איזה דוד בן למשפחה חקלאית שעושה בוכטות של כסף, ושניים צעירים שחיים בשכירות מעליבה בת"א.
אחת, צעירה, פלצנית ללא עומק אישי או משפחתי. התרבות שלה היא "תל אביב". הבעיה שתל אביב איננה ניו-יורק, לכן היא לא ממש מסוגלת לספק לבליינית הממוצעת יותר מעבודה ודייטים במסעדות של 60 - 80 ש"ח מנה עיקרית + שתייה[ לגברים צעירים אין יותר כסף לבזבז על דייט, ובצהריים הם אוכלים עם כרטיסים מהעבודה שיצרה הסכם עם המסעדה!] ארוחה בינונית+. כך גם היה האוכל שלה.
נראה מה נגלה מחר.
אל תצפו להפתעות קולינריות, מזמן זה לא האוכל, אלא "התמהיל האנושי". נראה לי בעונה הבאה יחזרו לאוכל.
קטלו אותך בפייסבוק. לא מכירים את הראש שלך. אנחנו כבר רגילים 😏

mיטלמן

Well-known member
נסחפת,
הכל לא טוב?
ואף מילה על אוכל או שי אביבי?
לא שיש לי מילה טובה, אבל זו תוכנית בידור והגזמת (בעיני) בביקורת לגופן של הגברות וכל מה שלא קשור לכלום,
מסכימה שתל אביב אינה ניו יורק,
יש למה לצפות.

דקל נור*

Well-known member
נסחפת,
הכל לא טוב?
ואף מילה על אוכל או שי אביבי?
לא שיש לי מילה טובה, אבל זו תוכנית בידור והגזמת (בעיני) בביקורת לגופן של הגברות וכל מה שלא קשור לכלום,
מסכימה שתל אביב אינה ניו יורק,
יש למה לצפות.
על שי אביבי נאמר כבר הכל. שזה בעצם מתייחס לדקלה קידר שאחראית לכמה מהפאנצ'ים הטובים שם.

צליליתה1

Well-known member
אני קצת מפגרת בחומר, רק סיימתי פרק 2
בינתיים אהבתי מאוד את הבורדל vip
(באמת אהבתי, את החלונות הענקיים עם העצים בחוץ)
ואת בגדי הבישול של אלה

באחד הפרקים הקודמים היתה איזו ילדה, איך קוראים אותה, בלונדה מפונקת, שעמדה במטבח ויללה שקשה לה והיא עייפה
גם אלה התבכיינה
ונזכרתי, איך כשהייתי צעירה ארוחת ערב לזוג היה מבצע הירואי , אם אין יום חופש מהעבודה צריך להסתפק בלחם גבינה ועגבניה.
והיום, פותחת שולחן לתריסר בלי להניד עפעף כולל מנה מיוחדת לטבעוני וכו וכו וכו

מה זה בדיוק אמור להוכיח? שהעולם שייך לצעירים, הזקנים צריכים לבשל לצעירים?

למעלה