בואו לאכול איתי, עונה 8

צליליתה1

Well-known member
זה עתה סיימתי לצפות בפרק הראשון
נראה שהאנרגיות טובות
אולי יש למה לצפות
אני בונה על דנה, לעשות קצת גלים

אגב דנה
דנה, החמודה מעונה 6
פותחת בקרוב מאוד מקום, ממש לידי
לגמרי יש למה לצפות

אבח"י

Well-known member
נראה שהאנרגיות טובות
אולי יש למה לצפות

אגב דנה
דנה, החמודה מעונה 6
לגמרי יש למה לצפות
תשתפי אותנו בביקורת המסעדה/המקום שלה, נכון?
היום אצפה בפרק ראשון, אם השני כבר עלה, אז גם בו.

mיטלמן

Well-known member
תשתפי אותנו בביקורת המסעדה/המקום שלה, נכון?
היום אצפה בפרק ראשון, אם השני כבר עלה, אז גם בו.
בואו לאכול אתי עונה 8?
היום פרק חמישי האחרון לשבוע הראשון.
קצת אנמי, קצת אחיד, (בגיל, אולי בערך במצב כלכלי),
ודנה, אוי לנו, גם אם תגלה היום שהכל פרובוקציה פרודיה (בפ"א רפויה), פרודניה ועוד מילים מסוג זה, בא לי לבכות, אבל הטישוז בממ"ד.

סופהו 1

Well-known member
בואו לאכול אתי עונה 8?
היום פרק חמישי האחרון לשבוע הראשון.
קצת אנמי, קצת אחיד, (בגיל, אולי בערך במצב כלכלי),
ודנה, אוי לנו, גם אם תגלה היום שהכל פרובוקציה פרודיה (בפ"א רפויה), פרודניה ועוד מילים מסוג זה, בא לי לבכות, אבל הטישוז בממ"ד.
פרודניה?
כזחל? גולם? פרפר?

אבח"י

Well-known member
נראה שהאנרגיות טובות
אולי יש למה לצפות

אגב דנה
דנה, החמודה מעונה 6
לגמרי יש למה לצפות
זה עתה סיימתי חמישה פרקים, לא יודע מי זכה עדיין, אבל, טוב המשתתפים עצמם חיוו דעתם שני ערבים לפחות על חוויה הזויה, מזל שלא חוצגופית.
כל דמות למעט אולי איתמר, ההומו הכי סטרייט שפגשתי בחיי, אפילו שאהב את משחק הבננות [למי שעוד לא קלט] היה הרגיל היחיד שם, לדעתי כמובן.
אז מי היה לנו - בראש ובראשונה משתתפים עם מטרות ויעדים מחוץ לתוכנית, כולם באו במטרה לקדם את עצמם, העסק שלהם או, רק במקרה אחיה, לקדם איזה רעיון מעורפל.
ענבל, מורה לאנגלית, אוהבת את כיתה י' 4 - מוכנה היטב ל"ראיון" - כמו כל אחד שנכנס לבית האח הגדול. לא יודעת באמת לבשל, לענ"ד, אבל יש לה אומץ, והיא הצליחה. היא הכינה את "יוסף המרושל" והכיתה לא קלטה. אחיה הסביר היטב את הטעות בביצוע יוסף המרושל.
דנה גם מוכנה ל"אח הגדול". מודעות אדירה למדיום, לענ"ד הרבה חזרות בבית. אף תנועה לא מקרית. טוב זה עובד עד הרגע שהמציאות חודרת לנרטיב ול"דמות" אותה היא מציגה לראווה. לא, אין לה כשרון משחק.
מעיין, גם היא מכינה עצמה לריאליטי הגדול מכולם "האח הגדול". גם אצלה הראיון שידר מודעות עצמית, וחזרות מול המראה. לצערי, עודף מודעות הוביל לעיוורון מלא באשר ל"איך אני נתפסת".
איתמר, כבר כתבתי, ה"רגיל" היחיד. נכון, יש משהו אומלל בגבר בן 31 חי בדירה יפה, מרוויח טונה כסף אבל הוא בודד. הוא והחתול. מחפש אהבה. אהה, דנה החליטה שהוא אשה בלונדינית.
אחיה, מה 'ני יגיד, לחיות על אדמות של אחרים, בהגנה מתמדת של צה"ל אני מניח, עם אפליה ברורה לגבי מסים, זכויות וכו' - לא קנה אותי. שילך להתישב בנגב, ללא תמיכת אורית סטרוק. נראה אותו.
הדינמיקה סבירה. המתחים נבעו בין שתי נציגותיו של אלוהים, דנה ומעיין. הלוואי ויכולתי להאשים איזו נשמה בהתנהגות סרת טעם, תוקפנית. ועוד אסור להפריע ל"שליחת אלוהים". ייאמר לזכות הקבוצה - הם הכילו אותה.
ענבל מזכירה לי מורות רבות שהכרתי בעברי. אני מקווה שהיא מורה טובה, ושהיא לא מפנטזת שכיתה י' 4 אוהבת אותה. צריך אגו ענק להופיע בתוכנית כזו, שברור שכל הכיתה, הוריהם, כל חבריה, המפקחת, המנהל ומי לא יצפו בה. אבל עכשיו קיץ, עד שנה הבאה אולי "ישכחו" לה את זה, או ירכלו עליה בתאווה רבה בחדר המורים. היא בחרה לא לבחור ממש צד בויכוחים, דווקא ייאמר לזכותה שניסתה לפשר.
אחיה המואר, הרוחני, זה שעובד 8 חודש ימים בשבוע כי הכל בא לו ב"חינם", כי לא צריך כסף באמת. אני חושב שכיום בחסות אורית סטרוק, ובכלל עקב העדפה ברורה של המתנחלים בממשלות ישראל, כנראה לא צריך באמת לעבוד.
מעיין, מצטער מאוד, לא אהבתי את הדמות הטלוויזיונית שהיא בחרה להציג. אני בעד העצמה, אני בעד לומר לעצמך כל יום וכל דקה כמה אתה נהדר. אבל משהו לא אמיתי עלה. לטעמי, זו דמות שנועדה להכניס אותה ל"אח הגדול" או לריאליטי אחר. עם זאת, חשבתי שהאסרטיביות שלה ביחס לדנה היתה מדויקת להפליא. אל תגידי לי "הרב". זה יצא מהפה שלך, זה שלך. קחי אחריות. היא הציגה פגיעות אסרטיבית, לא מניפולטיבית. כל הכבוד לה.
לגבי האוכל -
אז לא הייתי אוכל בחיים אצל אחיה, לו הוזמנתי להתנחלות שלו. הוא נשאל שאלה קשה לגבי הגדרות וניסה להתפלפל, לא ממש הצליח. אבל אובייקטיבית נראה שהאוכל עשוי היטב, וגם זכה להצלחה גדולה מאוד.
אצל מעיין בשמחה, אם היתה מורידה את כמות החריף. לא היה עובר אותי. האלרגיה שלי היתה מתפרצת והיו צריכים להזמין אמבולנס אני חושב. לא הבנתי מה "כאב" להם שהכינה עוגת "פתי בר". אכלו בהתלהבות. היא הכינה מנה ראשונה ומנה עיקרית ראויות לציון.
ענבל, נו טוב. אבל המשתתפים אמרו שהאוכל טעים, אז היא הצליחה.
איתמר, כמעט אני קופץ אל הסטריאוטיפ של ה-גיי המבשל, אבל לא. הייתי בשמחה אוכל, גם, בלי החריף.
ולבסוף בבית של המארחת ממושב מגדל. לא ממש אהבתי את האקספוזיציה בשוק ובחנויות, האנשים הפשוטים שהפכו לסטטיסטים לזו "שעשתה את זה". מעבר לכך כל הטקסים וההשבעות לא יכלו לעובדה הבסיסית, היא לא באמת יודעת לבשל. אז גם אצלה לא הייתי אוכל.
סתם נקודה למחשבה, איך היא לא ידעה שאחיה ינצח, באמת?!

נערך לאחרונה ב:

mיטלמן

Well-known member
זה עתה סיימתי ארבעה פרקים, לא יודע מי זכה עדיין, אבל, טוב המשתתפים עצמם חיוו דעתם שני ערבים לפחות על חוויה הזויה, מזל שלא חוצגופית.
כל דמות למעט אולי איתמר, ההומו הכי סטרייט שפגשתי בחיי, אפילו שאהב את משחק הבננות [למי שעוד לא קלט] היה הרגיל היחיד שם, לדעתי כמובן.
אז מי היה לנו:
ענבל, מורה לאנגלית, אוהבת את כיתה י' 4 - מוכנה היטב ל"ראיון" - כמו כל אחד שנכנס לבית האח הגדול. לא יודעת באמת לבשל, לענ"ד, אבל יש לה אומץ, והיא הצליחה. היא הכינה את "יוסף המרושל" והכיתה לא קלטה. אחיה הסביר היטב את הטעות בביצוע יוסף המרושל.
דנה גם מוכנה ל"אח הגדול". מודעות אדירה למדיום, לענ"ד הרבה חזרות בבית. אף תנועה לא מקרית. טוב זה עובד עד הרגע שהמציאות חודרת לנרטיב ול"דמות" אותה היא מציגה לראווה. לא, אין לה כשרון משחק.
מעיין, גם היא מכינה עצמה לריאליטי הגדול מכולם "האח הגדול". גם אצלה הראיון שידר מודעות עצמית, וחזרות מול המראה. לצערי, עודף מודעות הוביל לעיוורון מלא באשר ל"איך אני נתפסת".
איתמר, כבר כתבתי, ה"רגיל" היחיד. נכון, יש משהו אומלל בגבר בן 31 חי בדירה יפה, מרוויח טונה כסף אבל הוא בודד. הוא והחתול. מחפש אהבה. אהה, דנה החליטה שהוא אשה בלונדינית.
אחיה, מה 'ני יגיד, לחיות על אדמות של אחרים, בהגנה מתמדת של צה"ל אני מניח, עם אפליה ברורה לגבי מסים, זכויות וכו' - לא קנה אותי. שילך להתישב בנגב, ללא תמיכת אורית סטרוק. נראה אותו.
הדינמיקה סבירה. המתחים נבעו בין שתי נציגותיו של אלוהים, דנה ומעיין. הלוואי ויכולתי להאשים איזו נשמה בהתנהגות סרת טעם, תוקפנית. ועוד אסור להפריע ל"שליחת אלוהים". ייאמר לזכות הקבוצה - הם הכילו אותה.
ענבל מזכירה לי מורות רבות שהכרתי בעברי. אני מקווה שהיא מורה טובה, ושהיא לא מפנטזת שכיתה י' 4 אוהבת אותה. צריך אגו ענק להופיע בתוכנית כזו, שברור שכל הכיתה, הוריהם, כל חבריה, המפקחת, המנהל ומי לא יצפו בה. אבל עכשיו קיץ, עד שנה הבאה אולי "ישכחו" לה את זה, או ירכלו עליה בתאווה רבה בחדר המורים. היא בחרה לא לבחור ממש צד בויכוחים, דווקא ייאמר לזכותה שניסתה לפשר.
אחיה המואר, הרוחני, זה שעובד 8 חודש ימים בשבוע כי הכל בא לו ב"חינם", כי לא צריך כסף באמת. אני חושב שכיום בחסות אורית סטרוק, ובכלל עקב העדפה ברורה של המתנחלים בממשלות ישראל, כנראה לא צריך באמת לעבוד.
מעיין, מצטער מאוד, לא אהבתי את הדמות הטלוויזיונית שהיא בחרה להציג. אני בעד העצמה, אני בעד לומר לעצמך כל יום וכל דקה כמה אתה נהדר. אבל משהו לא אמיתי עלה. לטעמי, זו דמות שנועדה להכניס אותה ל"אח הגדול" או לריאליטי אחר. עם זאת, חשבתי שהאסרטיביות שלה ביחס לדנה היתה מדויקת להפליא. אל תגידי לי "הרב". זה יצא מהפה שלך, זה שלך. קחי אחריות. היא הציגה פגיעות אסרטיבית, לא מניפולטיבית. כל הכבוד לה.
לגבי האוכל -
אז לא הייתי אוכל בחיים אצל אחיה, לו הוזמנתי להתנחלות שלו. הוא נשאל שאלה קשה לגבי הגדרות וניסה להתפלפל, לא ממש הצליח. אבל אובייקטיבית נראה שהאוכל עשוי היטב.
אצל מעיין בשמחה, אם היתה מורידה את כמות החריף. לא היה עובר אותי. האלרגיה שלי היתה מתפרצת והיו צריכים להזמין אמבולנס אני חושב. לא הבנתי מה "כאב" להם שהכינה עוגת "פתי בר". אכלו בהתלהבות. היא הכינה מנה ראשונה ומנה עיקרית ראויות לציון.
ענבל, נו טוב. אבל המשתתפים אמרו שהאוכל טעים, אז היא הצליחה.
איתמר, כמעט אני קופץ אל הזסטריאוטיפ של ה-גיי המבשל, אבל לא. הייתי בשמחה אוכל, גם, בלי החריף.
ולא צפיתי עוד בפרק האחרון, אז אני מעלה את זה, ואחרי שאצפה בו, תיכף - אמשיך.
ענבל כבר מזמן.

אבח"י

Well-known member
ענבל כבר מזמן.
בחיים לא שמעתי עליה לפני, עכשיו ברורה סיבת ההשתתפותה בתוכנית ומטרתה.

קלייטון.ש

Well-known member
איזה כישורי בישול צריך בשביל להשתתף בתוכנית הזו?
אני יודע לעשות ספגטי עם גבינה צהובה וקטשופ, זה מספיק?
אם צריך ממליצים התאומות משוגעות על הספגטי שלי. ימליצו בכל פה מלא פסטה.

צליליתה1

Well-known member
איזה כישורי בישול צריך בשביל להשתתף בתוכנית הזו?
אני יודע לעשות ספגטי עם גבינה צהובה וקטשופ, זה מספיק?
אם צריך ממליצים התאומות משוגעות על הספגטי שלי. ימליצו בכל פה מלא פסטה.
אין שום קשר בין כישורי בישול לתוכנית
צריך בעיקר לעבור מסך
אתה עובר את מסך הלפטופ שלי בקלילות, מסך טלוויזיה קטן עליך

ספגטי עם קטשופ זה אחלה, אבל צריך גם מנה ראשונה ואחרונה
רעיונות?

mיטלמן

Well-known member
צריך בעיקר לעבור מסך

רעיונות?
לא מסכימה,
רק אם יגיע עם שתי הפולניות!
ובמחשבה שניה, גם עם התאומות.
ומה שצריך שם זה הרצון שכולם יראו אותי וידעו מי אני, עבר בטיקטוק רצוי ואולי הכרחי.

סופהו 1

Well-known member
צריך בעיקר לעבור מסך

רעיונות?
אם ספגטי בקטשופ, אני בעד
מנה ראשונה: מרק מאבקת מרק בטעם עוף, עם קניידעלך מתערובת מוכנה.
מנה עקרית: ספגטי עם קטשופ.
מנה אחרונה: עוגה בחושה, בטעם וניל, מתערובת להכנה מהירה ועליה כדור גלידה בטעם שוקולד, עם תחליף שוקולד.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
אם ספגטי בקטשופ, אני בעד
מנה ראשונה: מרק מאבקת מרק בטעם עוף, עם קניידעלך מתערובת מוכנה.
מנה עקרית: ספגטי עם קטשופ.
מנה אחרונה: עוגה בחושה, בטעם וניל, מתערובת להכנה מהירה ועליה כדור גלידה בטעם שוקולד, עם תחליף שוקולד.
תפריט לא רע.

רק לקינוח אני מעדיף את "עוגת הבית" של אוסם (יעני למה להתאמץ).

mיטלמן

Well-known member
אל תעלב,
אתה נורמלי מדי.
מה ואיפה כישורי בישול? את מי זה מעניין?
שומר נגיעה?

למעלה