תשתפי אותנו בביקורת המסעדה/המקום שלה, נכון?זה עתה סיימתי לצפות בפרק הראשון
נראה שהאנרגיות טובות
אולי יש למה לצפות
אני בונה על דנה, לעשות קצת גלים
אגב דנה
דנה, החמודה מעונה 6
פותחת בקרוב מאוד מקום, ממש לידי
לגמרי יש למה לצפות
בואו לאכול אתי עונה 8?תשתפי אותנו בביקורת המסעדה/המקום שלה, נכון?
היום אצפה בפרק ראשון, אם השני כבר עלה, אז גם בו.
פרודניה?בואו לאכול אתי עונה 8?
היום פרק חמישי האחרון לשבוע הראשון.
קצת אנמי, קצת אחיד, (בגיל, אולי בערך במצב כלכלי),
ודנה, אוי לנו, גם אם תגלה היום שהכל פרובוקציה פרודיה (בפ"א רפויה), פרודניה ועוד מילים מסוג זה, בא לי לבכות, אבל הטישוז בממ"ד.
לבחירה.פרודניה?
כזחל? גולם? פרפר?
סתם כמובן, התאים לי למילים שהיו שם.פרודניה?
כזחל? גולם? פרפר?
אה. נרגעתילבחירה.
סתם הוספתי כמובן, ליד
סתם כמובן, התאים לי למילים שהיו שם.
אם יש לך גינה, כדאי שתכירי את הגדודונית.לבחירה.
סתם הוספתי כמובן, ליד
סתם כמובן, התאים לי למילים שהיו שם.
ואני מלאת התפעלות שמישהי יודעת.
תודה, הספיקה לי יקרונית התאנה.אם יש לך גינה, כדאי שתכירי את הגדודונית.
עדיף שתכיר, אך לא תפגוש.אם יש לך גינה, כדאי שתכירי את הגדודונית.
זה עתה סיימתי חמישה פרקים, לא יודע מי זכה עדיין, אבל, טוב המשתתפים עצמם חיוו דעתם שני ערבים לפחות על חוויה הזויה, מזל שלא חוצגופית.זה עתה סיימתי לצפות בפרק הראשון
נראה שהאנרגיות טובות
אולי יש למה לצפות
אני בונה על דנה, לעשות קצת גלים
אגב דנה
דנה, החמודה מעונה 6
פותחת בקרוב מאוד מקום, ממש לידי
לגמרי יש למה לצפות
ענבל כבר מזמן.זה עתה סיימתי ארבעה פרקים, לא יודע מי זכה עדיין, אבל, טוב המשתתפים עצמם חיוו דעתם שני ערבים לפחות על חוויה הזויה, מזל שלא חוצגופית.
כל דמות למעט אולי איתמר, ההומו הכי סטרייט שפגשתי בחיי, אפילו שאהב את משחק הבננות [למי שעוד לא קלט] היה הרגיל היחיד שם, לדעתי כמובן.
אז מי היה לנו:
ענבל, מורה לאנגלית, אוהבת את כיתה י' 4 - מוכנה היטב ל"ראיון" - כמו כל אחד שנכנס לבית האח הגדול. לא יודעת באמת לבשל, לענ"ד, אבל יש לה אומץ, והיא הצליחה. היא הכינה את "יוסף המרושל" והכיתה לא קלטה. אחיה הסביר היטב את הטעות בביצוע יוסף המרושל.
דנה גם מוכנה ל"אח הגדול". מודעות אדירה למדיום, לענ"ד הרבה חזרות בבית. אף תנועה לא מקרית. טוב זה עובד עד הרגע שהמציאות חודרת לנרטיב ול"דמות" אותה היא מציגה לראווה. לא, אין לה כשרון משחק.
מעיין, גם היא מכינה עצמה לריאליטי הגדול מכולם "האח הגדול". גם אצלה הראיון שידר מודעות עצמית, וחזרות מול המראה. לצערי, עודף מודעות הוביל לעיוורון מלא באשר ל"איך אני נתפסת".
איתמר, כבר כתבתי, ה"רגיל" היחיד. נכון, יש משהו אומלל בגבר בן 31 חי בדירה יפה, מרוויח טונה כסף אבל הוא בודד. הוא והחתול. מחפש אהבה. אהה, דנה החליטה שהוא אשה בלונדינית.
אחיה, מה 'ני יגיד, לחיות על אדמות של אחרים, בהגנה מתמדת של צה"ל אני מניח, עם אפליה ברורה לגבי מסים, זכויות וכו' - לא קנה אותי. שילך להתישב בנגב, ללא תמיכת אורית סטרוק. נראה אותו.
הדינמיקה סבירה. המתחים נבעו בין שתי נציגותיו של אלוהים, דנה ומעיין. הלוואי ויכולתי להאשים איזו נשמה בהתנהגות סרת טעם, תוקפנית. ועוד אסור להפריע ל"שליחת אלוהים". ייאמר לזכות הקבוצה - הם הכילו אותה.
ענבל מזכירה לי מורות רבות שהכרתי בעברי. אני מקווה שהיא מורה טובה, ושהיא לא מפנטזת שכיתה י' 4 אוהבת אותה. צריך אגו ענק להופיע בתוכנית כזו, שברור שכל הכיתה, הוריהם, כל חבריה, המפקחת, המנהל ומי לא יצפו בה. אבל עכשיו קיץ, עד שנה הבאה אולי "ישכחו" לה את זה, או ירכלו עליה בתאווה רבה בחדר המורים. היא בחרה לא לבחור ממש צד בויכוחים, דווקא ייאמר לזכותה שניסתה לפשר.
אחיה המואר, הרוחני, זה שעובד 8 חודש ימים בשבוע כי הכל בא לו ב"חינם", כי לא צריך כסף באמת. אני חושב שכיום בחסות אורית סטרוק, ובכלל עקב העדפה ברורה של המתנחלים בממשלות ישראל, כנראה לא צריך באמת לעבוד.
מעיין, מצטער מאוד, לא אהבתי את הדמות הטלוויזיונית שהיא בחרה להציג. אני בעד העצמה, אני בעד לומר לעצמך כל יום וכל דקה כמה אתה נהדר. אבל משהו לא אמיתי עלה. לטעמי, זו דמות שנועדה להכניס אותה ל"אח הגדול" או לריאליטי אחר. עם זאת, חשבתי שהאסרטיביות שלה ביחס לדנה היתה מדויקת להפליא. אל תגידי לי "הרב". זה יצא מהפה שלך, זה שלך. קחי אחריות. היא הציגה פגיעות אסרטיבית, לא מניפולטיבית. כל הכבוד לה.
לגבי האוכל -
אז לא הייתי אוכל בחיים אצל אחיה, לו הוזמנתי להתנחלות שלו. הוא נשאל שאלה קשה לגבי הגדרות וניסה להתפלפל, לא ממש הצליח. אבל אובייקטיבית נראה שהאוכל עשוי היטב.
אצל מעיין בשמחה, אם היתה מורידה את כמות החריף. לא היה עובר אותי. האלרגיה שלי היתה מתפרצת והיו צריכים להזמין אמבולנס אני חושב. לא הבנתי מה "כאב" להם שהכינה עוגת "פתי בר". אכלו בהתלהבות. היא הכינה מנה ראשונה ומנה עיקרית ראויות לציון.
ענבל, נו טוב. אבל המשתתפים אמרו שהאוכל טעים, אז היא הצליחה.
איתמר, כמעט אני קופץ אל הזסטריאוטיפ של ה-גיי המבשל, אבל לא. הייתי בשמחה אוכל, גם, בלי החריף.
ולא צפיתי עוד בפרק האחרון, אז אני מעלה את זה, ואחרי שאצפה בו, תיכף - אמשיך.
בחיים לא שמעתי עליה לפני, עכשיו ברורה סיבת ההשתתפותה בתוכנית ומטרתה.ענבל כבר מזמן.
ענבל אהרון אזרד - מספרת את סיפור החיים שלה בהרצאה מעוררת השראה
הרצאת השראה שמיועדת לנוער, לנשים, למטפלים, לאנשי חינוך ולקהל הרחב. הרצאה בת שעה ורבע המעודדת אנשים להגשים את עצמם דרך הסיפור האישי של ענבל.www.missmandala.com
אין שום קשר בין כישורי בישול לתוכניתאיזה כישורי בישול צריך בשביל להשתתף בתוכנית הזו?
אני יודע לעשות ספגטי עם גבינה צהובה וקטשופ, זה מספיק?
אם צריך ממליצים התאומות משוגעות על הספגטי שלי. ימליצו בכל פה מלא פסטה.
לא מסכימה,אין שום קשר בין כישורי בישול לתוכנית
צריך בעיקר לעבור מסך
אתה עובר את מסך הלפטופ שלי בקלילות, מסך טלוויזיה קטן עליך
ספגטי עם קטשופ זה אחלה, אבל צריך גם מנה ראשונה ואחרונה
רעיונות?
אם ספגטי בקטשופ, אני בעדאין שום קשר בין כישורי בישול לתוכנית
צריך בעיקר לעבור מסך
אתה עובר את מסך הלפטופ שלי בקלילות, מסך טלוויזיה קטן עליך
ספגטי עם קטשופ זה אחלה, אבל צריך גם מנה ראשונה ואחרונה
רעיונות?
תפריט לא רע.אם ספגטי בקטשופ, אני בעד
מנה ראשונה: מרק מאבקת מרק בטעם עוף, עם קניידעלך מתערובת מוכנה.
מנה עקרית: ספגטי עם קטשופ.
מנה אחרונה: עוגה בחושה, בטעם וניל, מתערובת להכנה מהירה ועליה כדור גלידה בטעם שוקולד, עם תחליף שוקולד.
יאללה, זורמת איתך.תפריט לא רע.
רק לקינוח אני מעדיף את "עוגת הבית" של אוסם (יעני למה להתאמץ).
מדבר בשם התאומות, והתשובה היא שלא משנה מה יהיו המנות ראשונה ואחרונה, כל עוד אפשר לשים על זה קטשופ.צריך גם מנה ראשונה ואחרונה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.