בואו לאכול איתי - שבוע גן עדן

צליליתה1

Well-known member
(או גהנום. לצורך העניין די אותו דבר)

יש אנשים שרושמים מתכון של הנפטר על האבן (ויש גם כאלה שמסתובבים בבתי קברות ומבשלים על פי המתכונים)

איזה מתכון שלכם רצוי לחרוט על קבר?
(לא מתכוונת להאכיל בכפית, אבל נכון שיש פה מלא אפשרויות ?)

אני, ברגעים אלה, (שומרת לעצמי את הזכות לשנות דעה עוד מיליון פעם, מי יתנני עוד מיליון פעם) בעד אבוקודו טוסט.
כשמו כן הוא. טוסט - רצויי לחם שיפון מהמשובחים, על זה שכבה עבה של אבוקדו, תוספות על פי הטעם: מלח, פלפל, לימון, בצל, עגבניה, נבטים, וכו
כרגע אני בעד גרסת הבייסיק - טוסט עם אבוקדו, או טוסט אבוקדו וביצה, חביתה זה מעולה, מעל)



1665053333413.png

והנה גם משלנו, ברחובות

1665053513057.png

ועוד ועוד בתיקתוק כמובן
 

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
(או גהנום. לצורך העניין די אותו דבר)

יש אנשים שרושמים מתכון של הנפטר על האבן (ויש גם כאלה שמסתובבים בבתי קברות ומבשלים על פי המתכונים)

איזה מתכון שלכם רצוי לחרוט על קבר?
אצלי לא תהיה אפשרות לכתוב מתכונים על המצבה (דווקא יש לי כמה טובים) כי אני רוצה מצבה שקופה מזכוכית.
 

סופהו 1

Well-known member
אפשר בקלות לחרוט/לצרוב
אולי תרשמי פטנט על בית קברות בנושא מתכונים.

אני מוותרת על מתכונים ממצבות. אם לטייל בבתי קברות, אז לראות מצבות מיוחדות (לאו דוקא של אנשים מיוחדים).
פֶּר לה שז, אה פארי(ס), לדוגמא.. באיזה עוד בית קברות אפשר לראות זוג במיטה?



Cimetière_du_Montparnasse_-_Sépulture_Charles_Pigeon_-_Vue_d'ensemble_-_gauche.jpg

 
למעלה