בואו לאכול איתי - שבוע 3 - הדרום

דקל נור*

Well-known member
צפיתי ב-3 פרקים ברצף ואלמלא קציעה מבני עיש שהיתי רוצה כחברה ( רק בלי הפיצה), אני חושבת שהייתי פורשת בתום הפרק הראשון כי זה לא שווה את הקלוריות שאני מנשנשת תוך כדי.

להוציא עוד בשר לא מגרה בסו ויד, היה עד כה חלבי לגמרי. קיבלתי הרעלת גבינות.

החמישיה כללה רווק מתבגר דוש אלכוהוליסט מבאר שבע , אשה שהטמטום שלה מכאיב ויועצת הורות שלא הייתי מתייעצת איתה אפילו לגבי גידול חשופית. היה גם גבר חביב שלא הפסיק להזכיר את ימי הזוהר שלו כבליין מועדונים. מסתבר שרוקי ברוסית זה ידיים.

התכנית נהייתה בעונות האחרונות פלטפורמת פרסום לבעלי מקצוע. זו רוצה צופים רבים בסרטוני הסקסולוגיה ביוטיוב והשניה מחפשת קליינטים ליעוץ הורות. חבל שלבשל הם לא יודעים ככ. אפילו עקיבא יוסף שלזינגר היה מסכים.

נערך לאחרונה ב:

אבח"י

Well-known member
צפיתי ב-3 פרקים ברצף ואלמלא קציעה מבני עיש שהיתי רוצה כחברה ( רק בלי הפיצה), אני חושבת שהייתי פורשת בתום הפרק הראשון כי זה לא שווה את הקלוריות שאני מנשנשת תוך כדי.

החמישיה כללה רווק מתבגר דוש אלכוהוליסט מבאר שבע , אשה שהטמטום שלה מכאיב ויועצת הורות שלא הייתי מתייעצת איתה אפילו לגבי גידול חשופית. היה גם גבר חביב שלא הפסיק להזכיר את ימי הזוהר שלו כבליין מועדונים. מסתבר שרוקי ברוסית זה ידיים.

התכנית נהייתה בעונות האחרונות פלטפורמת פרסום לבעלי מקצוע. זו רוצה צופים רבים בסרטוני הסקסולוגיה ביוטיוב והשניה מחפשת קליינטים ליעוץ הורות. חבל שלבשל הם לא יודעים ככ. אפילו עקיבא יוסף שלזינגר היה מסכים.
זוכרת שגילית לי על הקבוצה בפייסבוק. נו, פרסמתי שם שתי סקירות שלי, אחת הוחזרה לעריכה מחדש, בגלל פוגעניותה, ואח"כ פרסמתי על השבוע האחרון. את הראשון הם פרסמו, על הפרק השני לא פרסמו, לדעתי בגלל שכתבתי מפורשות: משעמם. כתבתי גם על הפרק השלישי - עליו כתבתי - משעמם. נראה. הסופר-נני זו בדיחה רעה מכל כיוון. אשה אומללה, חסרת מודעות עצמית לגמרי, שמשוכנעת שהשמש זורחת לה מהתחת.
מבחינתי, כוכבת השבוע היא תאיר. היא מספיק קונטרוברסלית על מנת לעורר ענין.
@דקל נור* צריך להיות לא ישראלי ותמים כדיי להניח שישראלים לא יזהו את הפרצה לפרסום אישי או מקצועי.
נראה שהבחירות שלהם ב-בשלנים - הם מתחתית החבית. האם יש פחות ופחות פונים אליהם? הרי קציעה ואביגייל ממש לא פודיז. רמת ה"גורמה" שלהם מסתכמת במסעדה ישראלית בה מנת בשר עולה 112 ש"ח ושאר המנות בסביבות ה- 70 ש"ח, שזה דוגמה לבישול ביתי מורכב ומשודרג.

צליליתה1

Well-known member
כי זה לא שווה את הקלוריות שאני מנשנשת תוך כדי.
ממש לא
יוצא לפעמים שאני אוכלת מול התוכנית (מהאפליקציה. לא נוהגת לאכול כל כך מאוחר בלילה) ואני מברכת על הצלחת הנהדרת שהכנתי לי, ושמחה שלא צריכה לאכול מה שמגישים על המסך.

(כבר הפך אצלנו בדיחה משפחתית: כשהקטנים שואלים מה יש לקינוח אני אומרת שוקו פאי כמו של אושרית, וכולם צווחים לאאאאאאאאאאאאאאאאא)

הולך ופוחת הדור, השבוע הקבוצה פחות נעימה לי. הסברתי למה ומחקתי. לא יודעת. משהו לא בא לי טוב.

ואני תוהה, עוד יותר מתמיד, כמה ממה שקורה ספונטני, כמה ״ספונטני״ וכמה בחישה של ההפקה.
אני מנחשת שמאחורי הקלעים יושב פסיכולוג או משהו שווה ערך שבחר וזיווג את המשתתפים ויכול להיות שאחרי השבוע הזה רצוי להוציא אותו לחופשה ארוכה. בליווי עונש פיזי כואב במיוחד.

סופהו 1

Well-known member

היום נתקלתי בפרסום לכתבת ביקורת של טיים אאוט, שלדעתי, אחרי צפייה בשני פרקים (רק כי הנושא עלה פה ורציתי לדעת במה מדובר), מגדיר בדיוק את מצב הבישול בתכנית- "עולב קולינרי".
בגוף הכתבה ביקורת מפורטת על התכנית ומשתתפיה= אוסף השמצות על טיב המשתתפים, נושאי ורמת השיחה.

לא נראה שאשוב לצפות.

אבח"י

Well-known member
היום נתקלתי בפרסום לכתבת ביקורת של טיים אאוט, שלדעתי, אחרי צפייה בשני פרקים (רק כי הנושא עלה פה ורציתי לדעת במה מדובר), מגדיר בדיוק את מצב הבישול בתכנית- "עולב קולינרי".
בגוף הכתבה ביקורת מפורטת על התכנית ומשתתפיה= אוסף השמצות על טיב המשתתפים, נושאי ורמת השיחה.

לא נראה שאשוב לצפות.

קראתי
הייתי הרבה יותר בן זונה ממנה, ולכן כאן11 לא פרסמו את התגובות הארוכות שלי.
למרות זאת
בוודאי שאצפה בשבוע האחרון, מי יודע?!

סופהו 1

Well-known member
קראתי
הייתי הרבה יותר בן זונה ממנה, ולכן כאן11 לא פרסמו את התגובות הארוכות שלי.
למרות זאת
בוודאי שאצפה בשבוע האחרון, מי יודע?!
אם כבר להיות בנזונה, אולי עדיף לעשות זאת "בקצרה", על משקל "בַּקְּטַנָּה".
(לה אולי משלמים לפי מילה)

נערך לאחרונה ב:

אבח"י

Well-known member
ואכן, זה מה שעשיתי.
את ארוך והמרושע אפרסם כאן.
אבל זה לשבוע הנוכחי.

אבח"י

Well-known member
ובהמשך להודעתי הקודמת כאן -
כתבתי בפייסבוק, צריך לקבל אישור מנהל הפורום, שאני מאשים את כאן11 בהשפלה פומבית של תאיר. כך במלים הללו. על מנת למנוע צנזורה, הגבתי לסטטוס שעסק בפרק הזה באותן מלים ממש.
בושה וחרפה. לקחו אשה שלא יודעת לבשל ונתנו לה להשפיל עצמה לעיני כל העולם.

צליליתה1

Well-known member
לי מרגיש שתאיר שתולה של ההפקה.
כל מיני רמזים שהיא זרקה (הצצתי לפייסבוק) על המשך הדרך
החיוך הממזרי כשהיא הוסיפה מים קרים לג׳לי
אני מוכנה להמר על כל סכום שאפילו היא יודעת שקוראים הוראות על גב האריזה
ועל עוד סכום לא מבוטל שהיא ערה לכך שג׳לי זה קינוח פח

אבל נגיד שלא, בסדר?
אולי הכל אמיתי, אותנטי לחלוטין
הגברת פישלה בגדול ויצאה מזה בלי להראות מטומטמת או מגעילה
אני מורידה בפניה את הכובע , או את מסננת הפסטה. מה שיבוא קודם.

אבח"י

Well-known member
לי מרגיש שתאיר שתולה של ההפקה.
כל מיני רמזים שהיא זרקה (הצצתי לפייסבוק) על המשך הדרך
החיוך הממזרי כשהיא הוסיפה מים קרים לג׳לי
אני מוכנה להמר על כל סכום שאפילו היא יודעת שקוראים הוראות על גב האריזה
ועל עוד סכום לא מבוטל שהיא ערה לכך שג׳לי זה קינוח פח

אבל נגיד שלא, בסדר?
אולי הכל אמיתי, אותנטי לחלוטין
הגברת פישלה בגדול ויצאה מזה בלי להראות מטומטמת או מגעילה
אני מורידה בפניה את הכובע , או את מסננת הפסטה. מה שיבוא קודם.
אני חולק על חלקם השני של דברייך.
בסוף הפרק היא יושבת, פניה כמעט ללא איפור, בעיניה מבט של ילדה שגילתה שמכנסיה האדימו בהפסקה וכל הילדים צוחקים ממנה.
לטעמי לא שתולה ולא כלום, אלא כשלון של ההפקה, שהחליטה בכל מקרה לשדר את הפרק האומלל אתה, וכן, לענ"ד השפילו אותה קבל עם ועולם.
אולי קרצה לצלם? ראית את התקף החרדה כששמה לב שהיא לא יודעת להפעיל את התנור?
האם לדעתך היא הסכימה תמורת הרבה כסף שישדרו את הפיאסקו הזה? על זה אני יכול להסכים, איכשהו.

למעלה