בואו לאכול אתי #3 ירושולים

דקל נור*

Well-known member
מארח שופוני חביב שאיבד פרופורציות
גיי מעייף
חרדית שלוקחת את עצמה ברצינות. כל אחד מנסה להיות אושיית רשת.
לא הבנתי איך חרדים ודוסים אוכלים בתכנית בבתים של חילונים.
אמנית רב גונית נעימה. לא הגיוני שיש לה 5 ילדים ו-50 נכדים.
אה, וסאונדמן צעיר במובן הלא טוב.

גם השבוע, צליליתה, לא צפויות התגוששויות.

נערך לאחרונה ב:

אבח"י

Well-known member
מארח שופוני חביב שאיבד פרופורציות
גיי מעייף
חרדית שלוקחת את עצמה ברצינות. כל אחד מנסה להיות אושיית רשת.
לא הבנתי איך חרדים ודוסים אוכלים בתכנית בבתים של חילונים.
אמנית רב גונית נעימה. לא הגיוני שיש לה 5 ילדים ו-50 נכדים.
אה, וסאונדמן צעיר.

גם השבוע, צליליתה, לא צפויות התגוששויות.
בתום השבוע הראשון לעונה 6 העליתי תגובה מוקצנת ואכזרית, שלא אישרו פרסומה באתר שלהם ב- FB.
היום, הבקר העלתי תגובה לא אופיינית לי, אבל באחת התגובות נשלחתי להירשם לתוכנית - בחינת "נראה אותך"?
ההומו סופר מעייף, רמות האגו, המודעות העצמית לכאורה, העבר כזונה וכחבר בכת בהחלט העלו לו את השתן לראש, אבל מהצד השני הוא צדק - הפיני הזה זלזל בו.
לענ"ד גם המארח חובב גברים, בעצם הוא חובב כל מיטה שיוכל להכנס אליה. מלא בעצמו מעל גדותיו, ויש לו טאבון!! ב- FB כעסו נורא על "חוסר הפרגון", רק 26 נקודות? וואלה, הבחור השקיע, קנה בלי סוף, שרף כרוב בלי סוף, עשה פיתה עם שוקולד וחלבה.. ממש מקורי. [שנות ה- 70, גיל פאפו, סטודנט לגרפיקה בבצלאל פותח ערבי פיצה בביתו. אמנם קנה את הפיתות, אבל עליהן גם שוקולד וגם חלבה, והוא אף ניסה חיבורים מרתקים יותר.]
לגבי הבלונדה, בכל תוכנית יש בלונדה שמנסה לשכנע שהיא הכי חכמה בעולם, שיהיה. ברור לחטולין שהיא שולטת בביתה שליטה ללא מצרים, שאין היא זרה לעינוגי החיים [לא ממש חרדית פאנטית, בבית שמש היו מגרשים אותה באלות ובקללות.]
והילדון הג'ינג'י.. נראה.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
בתום השבוע הראשון לעונה 6 העליתי תגובה מוקצנת ואכזרית, שלא אישרו פרסומה באתר שלהם ב- FB.
היום, הבקר העלתי תגובה לא אופיינית לי, אבל באחת התגובות נשלחתי להירשם לתוכנית - בחינת "נראה אותך"?
ההומו סופר מעייף, רמות האגו, המודעות העצמית לכאורה, העבר כזונה וכחבר בכת בהחלט העלו לו את השתן לראש, אבל מהצד השני הוא צדק - הפיני הזה זלזל בו.
לענ"ד גם המארח חובב גברים, בעצם הוא חובב כל מיטה שיוכל להכנס אליה. מלא בעצמו מעל גדותיו, ויש לו טאבון!! ב- FB כעסו נורא על "חוסר הפרגון", רק 26 נקודות? וואלה, הבחור השקיע, קנה בלי סוף, שרף כרוב בלי סוף, עשה פיתה עם שוקולד וחלבה.. ממש מקורי. [שנות ה- 70, גיל פאפו, סטודנט לגרפיקה בבצלאל פותח ערבי פיצה בביתו. אמנם קנה את הפיתות, אבל עליהן גם שוקולד וגם חלבה, והוא אף ניסה חיבורים מרתקים יותר.]
לגבי הבלונדה, בכל תוכנית יש בלונדה שמנסה לשכנע שהיא הכי חכמה בעולם, שיהיה. ברור לחטולין שהיא שולטת בביתה שליטה ללא מצרים, שאין היא זרה לעינוגי החיים [לא ממש חרדית פאנטית, בבית שמש היו מגרשים אותה באלות ובקללות.]
והילדון הג'ינג'י.. נראה.
תודה על הניתוח.

פטרת אותי מהצפייה.

אבח"י

Well-known member
אולי אתה תפתור את התעלומה.
שנות השבעים, בית תה בירושלים? משהו עם שוקולד? בית השוקולד? מרק שוקולד?
היה. לא היה? היכן? מתי?
היה בית התה של יאן בתיאטרון ירושליים, מאוד מאוד נחשב ע"י הסנובה וה"בוהמיינים בעיני עצמם", והיה בנחלה [נחלת שבעה" [סמטה מככר ציון] Chocolate soup, בוודאי.

אבח"י

Well-known member
מאיפה הבאת את זה? 🙄
מזכיר לי את הדיון ההוא על פרשנות שירים
הוא לא מוצג כאחד שיצא בשאלה היה בכת ועוד כל מיני אסונות? הגזמתי קצת הפעם בזיהוי כת עם "התעללות מינית, או זנות". לא כמו בשירים, שם את שייכת לאסכולה "היידגרית" של הפרשנות.

צליליתה1

Well-known member
פרק ראשון, אין ספק שגם השבוע לא יהיה מסעיר
אבל המטבח גינה של פיני בהחלט מעורר קנאה
לא זוכרת שראיתי כזה משוכלל בארץ

(בתור חיפאית שחיה עם חזירים מטבח גינה זה הדבר האחרון שאני צריכה, אבל נחמד לראות את זה אצל הזולת)

למעלה