בואו להפגנה זועקת ביום שני הזה

ריטהלה

New member
מזדהה עם שביתת החרשים../images/Emo23.gif

מדינה הומנית מדינת רווחה כך בכותרות ועל כל כרזה אך ראשי מדינה מפנים ראש מתעלמים לזעקת העזרה של הנכים והחרשים כי איך יוותרו על וולוו ומזכירה או על לשכת עוזר השר והשרה אחזקתם יקרה - שואבת כל הון גם ההתנחלויות עולות המון איך פשוט כך לממן הם יכולים מכשיר שמיעה או כסא גלגלים? בימנו חיינו סביב מידע וחדשות מה כבר יקרה אם יוסיפו כיתוביות? שידע כל איש ואישה גם אם לקויה שמיעתם על פיגוע, אסון ושלום בני משפחתם? מה כבר מוכי גורל סך הכל מבקשים? להתפרנס ולחיות בכבוד ככל האנשים אז בואו ננער האטימות ונזעק במקומם שידעו שהם לא לבד גם אם קולם דמם.

ריטהלה

אם הייתה מדינתינו הומנית, לא היינו במצבינו. לא כתוביות בטלויזיה. לא פקס על פיגוע לא אחזקת טלפון פקס או אחר או מתורגמנ/ית, דברים בסיסיים שמהווים מינימום עבור אדם שאיננו שומע או שומע חלקית. מי צריך 120 חברי כנסת עם סגנים וסגני סגנים כנ"ל שרים בממשלה? בכסף שמתחזקים אותם לכל העם היתה עבודה. מצבנו החברתי היה משתנה. החיוך היה חוזר אל הפנים ולכולנו היה טוב יותר אוטופיה. מזדהה יחד אתך במאבקם הצודק של החירשים שיצאו לרחובות לאחר שכל הנסיונות להגיע למשהו עלו בתוהו.

צלף

New member
זה בושה ../images/Emo46.gif איפוא הבושה ../images/Emo35.gif

בושה שנכים היו צריכים לשבות באוהל 77 יום
בושה שחונים בחניות לנכים ואין פה ומצפצף
בושה שכדי שישמעו אותם, החרשים צריכים לחסום כבישים, וללמד את עצמם להרביץ לשוטרים
אבל אנחנו לא יודעים איך מתבישים במדינה הזאת

Avy Sloma

New member
מדינה הומנית ? הצחקת אותי !

המדינה הומנית ומתחשבת מאוד: בשריה וסגניהם. בח"כיה ומה שבינהם. במנכ"לי צמרת, ובי.. מה ז´תומרת? אבי סלומה

Avy Sloma

New member
נ.ב...

כל מה שנכתב שחור על גבי לבן, הוא כאין וכאפס, למה שכאן הובן...

מחקר במשפחה ישראלית חשף מוטציה

להמשך הכתבה: מחקר במשפחה ישראלית חשף מוטציה שגורמת לחירשות עודכן ב-30/05/02 05:48 מחקר במשפחה ישראלית חשף מוטציה שגורמת לחירשות מאת תמרה טראובמן, ה"ארץ" חירשות / מחקר חדש עשוי למנוע העברת ליקוי שמיעה לצאצאים לפני יותר מ-2,000 שנה, התרחש שינוי קטן באחד הגנים של אדם יהודי, שחי בעיר מוסול בעיראק. השינוי גרם לאיש לאבד את שמיעתו בהיותו בשנות ה-20 או ה-30 לחייו. השינוי הגנטי, או מוטציה בלשון הגנטיקאים, עבר לחלק מצאצאיו, מדור לדור. בינתיים גדלה המשפחה ובשנות ה-50 היגרה לישראל. השבוע דיווח צוות חוקרים ישראלים, פלשתינאים ואמריקאים, שחקרו את הדנ"א של המשפחה, כי איתרו את אותה מוטציה קדומה. פרופ´ קרן אברהם, גנטיקאית מאוניברסיטת תל אביב ואחת החוקרות הראשיות בצוות, מסבירה כי התדרדרות השמיעה הנגרמת כתוצאה מהמוטציה מתחילה בגיל מאוחר יחסית, לאחר שנות ה- .20"וזה מה שמאוד קשה", היא אומרת, כל הזכויות שמורות לעיתון ה"ארץ"

tipid

New member
אתי תודה על העידכון!

ובהזדמנות זאת אני רוצה לברך את כל משפחת הפורום בברכת שבת שקטה ומבורכת! מלווה בבריאות אושר נחת הנאה שלום ובשורות טובות מתמר

בואו להפגנה זועקת ביום שני הזה

בואו להפגנה זועקת ביום שני הזה לקהילת החירשים היקרים!!! ברצוני להודיע לכולם... ביום שני 3.6.02 בבוקר הזה יש הפגנה כך אמרו אז הפגנה זועקת שעלינו לקרוע לרגע הזה לגרום התמוטטות בין קהילת חירשים לממשלה חירשת עלינו לתת יד חזק בכוח רצון להילחם לא לתת להם לעשות מאיתנו צחוק כפי שאישרו תקציב ממעט בבדיחה כי הון עולה הוצאות שלא מספיק לעניינים שקשור לתירגום... מכשירי שמיעה ומכשירי שקשור לחירשים ציוד קשר עזרה תירגום כתוביות חדשות וכו.. כמו שדרישות של אגודה החירשים דורשים מהם ומקווה שזה יעזור לנו במימון להצלחה לעתיד עבור קהילת החירשים זה מאד חשוב לי ,לנו ולקהילת החירשים להתעורר ,להתאבק ,להילחם ולהתמודד מול ממשלה חירשת כך אמרתי שאנחנו ננצח אותם עד שיפתחו את עינייהם!! נדרוש מהם דרישות זכויות שמגיע לנו!! בעיקר גם תודיעו לחבריכם משפחתכם לקהל רחב שומעים.. קורא לכל יו"רי סניפי ארצי להתארגן ולקרוא לקהילת החירשים לבוא ביום שני ונאחד עימנו כפי שצריך!! הפגנה יתקיים בירושלים כמו תמיד באוהל מול בניין האוצר אך הלוואי נחסום בכניסה לירושלים הלוואי נחסום בכל כניסות לירושלים כך חשבתי שאולי ניתן לנו להחזיק ידיים ונעמוד שרשרת בידיים מסביב בניין האוצר או כנסת או שהיכן יש מקום חשוב שאפשר למנוע מהם!!! בקשר להסעה כל אחד שירצו לשתתף בהסעה שיפנו לכל יו"רי סניפי ארצי שהיכן הוא היא גר/ה באזור.. שלח/י הודעה שרשרת לחבריכם האם יש משהו טעות שכתבתי שתודיעו לי.... בהצלחה...... ניראה שם ממני טומי

למעלה