בואו להפגנה

בואו להפגנה

במוצ"ש תערך הפגנת שמאל למען ההתנתקות. ההפגנה תתחיל ב 7:30, אך מי שרוצה לעזור שיבוא ב 10:00 בבוקר כדי להתחיל לארגן את ההפגנה. כל התנועות הציוניות והטובות יהיו שם: העבודה, יח"ד, עם אחד, שלום עכשיו, הנוער העובד והלומד, השומר הצעיר... דרך הגב, אני פעיל ברוב התנועות הללו. אני פעיל בנוער העבודה, בתנועת הנוער העובד והלומד ובתנועת שלום עכשיו.

MichelleS

New member
הרוב קובע! לצאת מעזה, להתחיל לדבר!

זוהי הסיסמה של ההפגנה הגדולה שמתוכננת ל-15 במאי. ההפגנה מיועדת להיות מפגן כוח של השמאל בעקבות תוצאות משאל ההתנתקות. בקרב הציבור יש רוב שתומך במהלך של פינוי ישובים (עם או בלי הסכם) אך קומץ של פעילי ליכוד מכתיבים את הדרך של הממשלה במקום רצון הציבור. אני מזמינה אתכם להצטרף להפגנה, יום שבת הבא, 15/5, כיכר רבין. פרטים על הסעות יפורסמו בהמשך. השמאל יוצא למבצע צמתים נרחב לפרסום ההפגנה. כל מי שרוצה להשתתף יכול לפנות לארגון הקרוב לליבו (שלום עכשיו, יחד, העבודה וכו'..).

g r e e n n i r

New member
שאלה

תהיה נציגות של התנועות הלא - ציוניות? כלומר: חד"ש תהיה? גוש שלום? מישהו בכיוון הזה? אם כן... אז אבוא. אם לא - חבל.

negev

New member
אתה לא עצמאי ? מחכה להוראות

מהקרמלין! נגמרו ימי המחשבה מלמעלה , עצמאות לכל אזרח בלי קשר לדת ,גזע ,מין צבע עור ויתר הגורמים המפרידים בין בני אדם .

g r e e n n i r

New member
שום הוראות

אני בכל מקרה נמצא בת"א, ורציתי לדעת אם זו הפגנה "ציונית" או לא. אני מתחבר יותר לדיעות מהכיוון השמאלי יותר, ואני בטח ובטח לא חייב להתייחס אליך. סופ"ש נעים.

negev

New member
מי ביקש התיחסות ? כנראה שהיא

כואבת לכן אתה מתייחס. אשמח אם תבוא וגם אם לא תבוא . כל כוונתי היתה שאין הוראות מהקרמלין או מועד המפלגה לימין -או לשמאל- שור ! וכולם מישרים קוו ( לא לירי) .

מי שמארגן את ההפגנה

הן תנועות ציוניות כמו העבודה, יח"ד, שלום עכשיו, קואליציית השלום וארגונים חברתיים. אני לא פוסל את האפשרות שיבואו גם מחד"ש ועוד תנועות. או שכבשה שחורה יבואו ויצעקו "בוז" בתקווה.

MichelleS

New member
ככל הנראה

יקחו חלק בהפגנה גם תנועות לא ציוניות כגון חד"ש וגוש שלום. מטרת ההפגנה היא לאחד את גופי השמאל (עד כמה שאפשר לקרוא לעבודה שמאל..) תחת סיסמא משותפת. גם אם אתה מתחבר יותר לדיעות מהכיוון השמאלי, זה לגיטימי לחלוטין ואתה תתקבל בברכה.
ל"ג בעומר שמח.

לא

חד"ש וגוש שלום הם בעד זכות השיבה ובעד מדינה דו-לאומית, שזה לגמרי ההפך מתוכנית ההתנתקות.

למעלה