בואו להצביע בקרב הטלנובלות

• פותח הנושא g3h
  • פורסם בתאריך

g3h

New member
בואו להצביע בקרב הטלנובלות../images/Emo70.gif

בפורום "האלופה" נערך כעת משחק "החוליה החלשה" - בחירת הטלנובלה הישראלית הגדולה ביותר בכל הזמנים. משחק החיים הודחה ועכשיו היא יכולה לחזור למשחק בעזרת שלב גלגל ההצלה. בואו לחזק אותה בקישור הזה. ניתן להצביע רק פעם אחת. בבקשה בלי קללות כאשר אתם מתארחים בפורום "האלופה".

Idan00

New member
זה מראה איזה זיכרון קצר יש לאנשים

הסדרה שעשתה הכי הרבה רעש עד היום והכי הצליחה (ובצדק) זאת משחק החיים. פשוט עברו מאז משהו כמו 3 שנים ואנשים שכחו. אם משחק החיים הייתה משודרת עכשיו בפעם הראשונה תאמינו לי שהיא הייתה זוכה.

שריוש2

New member
מסכימה איתך לגמרי...

אני עדיין לא מבינה מה יש ב"שיר שלנו" שכולם חושבים שזו הטלנובלה הכי טובה... אני לא מסוגלת לשכוח את משחק החיים. מיכאלה, טב"ע, האלופה, וכל הטלנובלות שהיו אח"כ, הן בהחלט יפות. אבל לא כמו משחק החיים. מבחינתי אין על משחק החיים!! והיא תשאר הטלנובלה הכי טובה בעיניי לא משנה אילו טלנובלות הוט יעשו!!!!

Idan00

New member
נכון..צודקת במאה אחוז. נקווה רק

שיחזירו אותה ל-VOD מתישהו.. בא לי לראות אותה עוד פעם..

שריוש2

New member
גם לי!;- הייתי ממש בסוף הפרקים ו...

ולא שמעתי שמורידים אותה:( שישי אחד נכנסתי לויאודי ורציתי לסיים לראות, וחיפשתי בכל הויאודי ולא מצאתי ואז ראיתי פה בפורום שהורידו אותה מקווה מאוד שיחזירו אותה! מתגעגעת לסדרה הזו;-;-;- אבל מי יודע.. אולי פעם ישימו אותה בהוט בידור ישראלי... כחלק מהטלנובלות הישנות שנגמרו..

Idan00

New member
יכול להיות..אבל עדיף שתהיה ב-VOD

הרבה יותר נוח..לראות מתי וכמה שאת רוצה..

שריוש2

New member
צודק...

אבל עכשיו אין לי ויאודי=\ אם יחזירו את הסדרה לויאודי אני אזמין אותו שוב... אין זו הטלנובלה הכי מדהימה שראיתי בחיי!!! עצוב שכבר אנשים שכחו דווקא אותה.. שמכל הטלנובלות הישראליות שאי פעם שודרו פה, היא עשתה הכי הרבה רעש (ובצדק!! הגיע לה!!)

Idan00

New member
נכון אין על משחק החיים..ודרך אגב

אני בת.. Idan זה אח שלי..אני משתמשת ביוזר שלו :)

שריוש2

New member
אה.. סורי לא ידעתי../images/Emo8.gif

אכן אין על משחק החיים.. אחרי שהסדרה נגמרה חשבתי שהטלנובלה הבאה תהיה יותר טובה, אבל הוט רק הלכה וירדה ברמה... ודרור נובלמן הזה אני לא סובלת אותו! מה גם שהוא לא יודע לתסרט.. מאז שהוא הגיע לדרסט הטלנובלות של הוט הפכו לכישלון אחד ע=נ=ק! וכשסיגל אבין תסרטה פשוט כל הטלנובלות של הוט היו הצלחה אחת גדולה!

Idan00

New member
נכון צודקת אבל

סיגל אבין כתבה לבד רק את משחק החיים.. היא כתבה גם את מיכאלה אבל יצרה אותו עם אחד בשם גל זייד.. ודרור נובלמן היה אחד מהתסריטאים שם.. היא השתתפה בכתיבה של טלנובלה בע"מ..בפרקים הראשונים בנתיים משחק החיים (של סיגל אבין לבד) הכי מוצלחת עד היום..

שריוש2

New member
נכון..

באמת הכי מוצלחת. ועוד היא כתבה אותה לבד. זה מראה ת'כשרון שיש לה. רגע, סיגל אבין לא כתבה גם את לגעת באושר ולחיי האהבה?

Idan00

New member
היא הייתה תסריטאית שם אבל..

אבל לא תסריטאית ראשית..אלא תסריטאית משנה.. לתסריטאי הראשי של לגעת באושר ולחיי האהבה קראו גל פרידמן אני חושבת..

למעלה