בואו להתנדב בפורים בניצוצות של אור

בואו להתנדב בפורים בניצוצות של אור

Sparks of lighe 5 יום ה , 12:00 בצהרים ,בית חולים ברזילאי ,בתאריך 1 למרץ ! יתקיים ארוע של ``ניצוצות של אור 5`` במחלקת ילדים באשקלון. לאחר הצלחת יום הטאקי ה-8 בבית חולים ברזיאלי, הוחלט על המשך קיום ניצוצות של אור ונשאיר להם עוד טעם טוב להמשך ההחלמה.. ימי טאקי וניצוצות של אור מתקיימים על מנת להנציח את חברתי ורד צור ז``ל שנלחמה בסרטן הדם לוקמיה מגיל 3 עד גיל 21. את חברתי הטובה ביותר הכרתי רק שנה לפני מותה והיא נתנה לי תבונה , איך להגיע לליבו של ילד חולה וכלים למצא – אתכם שם איתי ברגעים שישארו בזכרונו של ילד חולה בזכותכם. לכן, אנני אוספת כספים , אנני עושה סלקציות במתנדבים בגילאים כמו עמותות (כי זה מעליב)לא חשוב לי איך תבואו מה תלבשו ועם מי ומה אתם לא יכולים לתת . עצם העובדה שאתם באים אפילו ל2 דקות ניגשים לילד ומחיכים אליו מקנה לארוע המשך לעוד. כל אחד שבא, מביא משהו קטן מעצמו (ממתקים מעט, בובות , קלפים דפי צביעה או איחולי החלמה, ציורים של ילדי הגן, לנגן על גיטרה וכ`) וביחד יש המון תרומות אמיתיות עם אנרגיה טהורה מכל הלב לילדים החולים. הן מפורסמים והן אנשים חשובים לא פחות מגיעים לארועים. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3361610,00.html הם עושים זאת כי הם יודעים שזה יעזור לקדם ולעזור שכמה שיותר אנשים ישמעו . כאן אי אפשר לומר שאנחנו תופסים טרמפים על גבי חולים, כי כאן מתנדב רגיל מחליט לתת מעצמו וללכת כשהוא מרגיש :) לפרטים- [email protected] אי סי קיו- 305876213 לכל מי שרוצה יותר לדעת פרטים שיצפה היום בערוץ 2 שעה 16:30 13 לחודש, בתוכנית של גו`די -ראיון איתי . אנא, בואו לחלוק כבוד אחרון לחברתי ורד צור ז``ל ולהרים משמחה בפורים את מחלקת הילדים באשקלון. בהמון הערכה- המוסיקאית אור גל

idanias

New member
נצלשP:

אח שלי בצילומים של השיר שלנו-עם רן דנקר(החרא לא הצטלם עם נינט
)

רןןןןןןןןןןןןןןןן../images/Emo99.gif

איזה כיף לאח שלךךךךךך גמני רוצהההה
איזה חמוד אח שלך
בפעם השניה
חח גם אתה חמודד שלא תעלב לי
עם מי עוד אח שלך הצתלם?? טוף אני יראה כבר את כל התמונות

idanias

New member
את תראי../images/Emo11.gif

אם תואילי בטובך כבר לבואאאאאאאאאאאאאא!!

idanias

New member
חחחחחח...הוא גילה לי הכל כמעט...

הוא אמר ש2 אנשים מהמורדים סברינה ועוד אחד באו לישראל... ושיחקו שם אז הוא היה איתם... אהה והוא יודע מי רצח את תמרההה!!!כי הוא שיחק בפרקים האחרונים...

למעלה