בואו לים

דיברגנט חדש

Well-known member
גם היום היה צלול. רוח מסרחית קלה. אין גלים.
דווקא לא צלול, כן היה פלטה, אך המים היו חלביים, גם היו כיני ים ואילו אתמול נאדה.
אגב, הרוח המזרחית שאתה מחשיב אותה כקלה היא מאוד מסוכנת, יכולה בכייף למשוך אותך ללב ים.

doriangray011

Well-known member
דווקא לא צלול, כן היה פלטה, אך המים היו חלביים, גם היו כיני ים ואילו אתמול נאדה.
אגב, הרוח המזרחית שאתה מחשיב אותה כקלה היא מאוד מסוכנת, יכולה בכייף למשוך אותך ללב ים.
מה זה לעזאזל כיני ים? צללתי ושחיתי הרבה שנים. לא מכיר כזה.
אגב. רוח מזרחית מאוד מסוכנת. קל לצאת קשה לחזור. הרבה ״שחיינים״ טבעו כך.

דיברגנט חדש

Well-known member
מה זה לעזאזל כיני ים? צללתי ושחיתי הרבה שנים. לא מכיר כזה.
אגב. רוח מזרחית מאוד מסוכנת. קל לצאת קשה לחזור. הרבה ״שחיינים״ טבעו כך.
נראה כמו ביצה, לבן וכמעט שקוף, מאוד קשה לראות אותם במים ורק מאוד קרוב אליהם ניתן להבחין בהם.
בתכל'ס מדובר בבני דודים זעירים של המדוזות.

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
יש כזה דבר.
בסקנדינביה גם נהוג לטבול במי נהר דרך חור בקרח - ואז לרוץ כמו מצ'וגע לסאונה
אמבטיית קרח צריך לדעת לעשות,יש לי ספרית מהצפון שעושה את זה,,,זה מאד בריא לכלי הדם ללב,צריך לדעת לנשום נכון ועוד,,,עד לפני שבועיים הייתי מתקלחת עם מים קרים דקה😅נהיה לי מאז קר יותר חחחח אבל אני כבר הרבה שנים לא מתרחצת עם מים רותחים,ואם מים חמים,,מסיימת עם מים קרים.

יעיש התימני

Well-known member
אמבטיית קרח צריך לדעת לעשות,יש לי ספרית מהצפון שעושה את זה,,,זה מאד בריא לכלי הדם ללב,צריך לדעת לנשום נכון ועוד,,,עד לפני שבועיים הייתי מתקלחת עם מים קרים דקה😅נהיה לי מאז קר יותר חחחח אבל אני כבר הרבה שנים לא מתרחצת עם מים רותחים,ואם מים חמים,,מסיימת עם מים קרים.
סבתא שלי ע"ה התקלחה במים קרים מדי בוקר. ללא חימום באמבטיה.
אז נכון, היא נפטרה בגיל גבוה, אבל לא נמנע ממנה האויב הגדול - סרטן קשה.

דיברגנט חדש

Well-known member
לדעתי, צריך אישור רפואי בשביל זה ומי שרוצה עוד להרחיק לכת, יש תחרויות שחיה באירופה בטמפ' מים עד 4 מעלות לכל היותר.

למעלה