בקור הזה, גם בצימר אני לא מזדיין.במקום להזדיין בצימרים בואו לשחות
מה קור? איזה קור?בקור הזה, גם בצימר אני לא מזדיין.
לא'דע איפה אתה, לי קר, בחוץ לא נעים. יש שמש וזה טוב לדוד שמש לקראת המקלחת הערב לקראת היציאה.מה קור? איזה קור?
יום קיץ...
רואים שאתה קשישבצימרים אין מזגן??בקור הזה, גם בצימר אני לא מזדיין.
אני אוהב את קשישותירואים שאתה קשישבצימרים אין מזגן??
אז סקס רק במיטה?
איפה הימים שהיו לי פינטוזים, סקס בפרדס בגשם שוטף,לא קר,,
היום?בואו לים
גם היום היה צלול. רוח מסרחית קלה. אין גלים.היום?
אתמול היה יום שימשי, ים צלול וכייפי אך היום היה אפלולי.
דווקא לא צלול, כן היה פלטה, אך המים היו חלביים, גם היו כיני ים ואילו אתמול נאדה.גם היום היה צלול. רוח מסרחית קלה. אין גלים.
את מי שחסר אונים.דווקא לא צלול, כן היה פלטה, אך המים היו חלביים, גם היו כיני ים ואילו אתמול נאדה.
אגב, הרוח המזרחית שאתה מחשיב אותה כקלה היא מאוד מסוכנת, יכולה בכייף למשוך אותך ללב ים.
אכן, אך ברגע שאתה חושב שהים לא מסוכן, אתה מתרחק וכשאתה נסחף, אתה יכול להילחץ וההמשך לא סימפטי ...את מי שחסר אונים.
מה זה לעזאזל כיני ים? צללתי ושחיתי הרבה שנים. לא מכיר כזה.דווקא לא צלול, כן היה פלטה, אך המים היו חלביים, גם היו כיני ים ואילו אתמול נאדה.
אגב, הרוח המזרחית שאתה מחשיב אותה כקלה היא מאוד מסוכנת, יכולה בכייף למשוך אותך ללב ים.
נראה כמו ביצה, לבן וכמעט שקוף, מאוד קשה לראות אותם במים ורק מאוד קרוב אליהם ניתן להבחין בהם.מה זה לעזאזל כיני ים? צללתי ושחיתי הרבה שנים. לא מכיר כזה.
אגב. רוח מזרחית מאוד מסוכנת. קל לצאת קשה לחזור. הרבה ״שחיינים״ טבעו כך.
התכוונת לאמבטיה קרח?מה עם אתגר הקרח?
יש כזה דבר.התכוונת לאמבטיה קרח?
אמבטיית קרח צריך לדעת לעשות,יש לי ספרית מהצפון שעושה את זה,,,זה מאד בריא לכלי הדם ללב,צריך לדעת לנשום נכון ועוד,,,עד לפני שבועיים הייתי מתקלחת עם מים קרים דקהנהיה לי מאז קר יותר חחחח אבל אני כבר הרבה שנים לא מתרחצת עם מים רותחים,ואם מים חמים,,מסיימת עם מים קרים.יש כזה דבר.
בסקנדינביה גם נהוג לטבול במי נהר דרך חור בקרח - ואז לרוץ כמו מצ'וגע לסאונה
סבתא שלי ע"ה התקלחה במים קרים מדי בוקר. ללא חימום באמבטיה.אמבטיית קרח צריך לדעת לעשות,יש לי ספרית מהצפון שעושה את זה,,,זה מאד בריא לכלי הדם ללב,צריך לדעת לנשום נכון ועוד,,,עד לפני שבועיים הייתי מתקלחת עם מים קרים דקהנהיה לי מאז קר יותר חחחח אבל אני כבר הרבה שנים לא מתרחצת עם מים רותחים,ואם מים חמים,,מסיימת עם מים קרים.
לדעתי, צריך אישור רפואי בשביל זה ומי שרוצה עוד להרחיק לכת, יש תחרויות שחיה באירופה בטמפ' מים עד 4 מעלות לכל היותר.אמבטיית קרח צריך לדעת לעשות,יש לי ספרית מהצפון שעושה את זה,,,זה מאד בריא לכלי הדם ללב,צריך לדעת לנשום נכון ועוד,,,עד לפני שבועיים הייתי מתקלחת עם מים קרים דקהנהיה לי מאז קר יותר חחחח אבל אני כבר הרבה שנים לא מתרחצת עם מים רותחים,ואם מים חמים,,מסיימת עם מים קרים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.