בואו לסכם את השבוע הראשון של החופש

white angels

New member
בואו לסכם את השבוע הראשון של החופש

שיר השבוע בכללי-
דבר טוב שהיה השבוע-
דבר מבאססססס שהיה השבוע-
תכנית שצפית בה השבוע-
יש תכניות לשבוע הבא?
שאלת הבונוס-האם את/ה מתכוון/ת לבוא למפגש של הפורום? שבת שלום לכולם וסופשבוע נפלא

m2love

New member
חחח כבר עשית את זה../images/Emo13.gif

לונורא בכיףףףףףף
עונה.. שיר השבוע בכללי-סינרגיה-יחד נתגבר
ממליצה בחום
דבר טוב שהיה השבוע-שגילית שאני מאוהבת בסינגריגה ואני פחות שומעת שירי דכאון חחח ומזה כיףף בחופש
דבר מבאססססס שהיה השבוע-שגילתי שהחברה הכי טובה שלי סתם צבועה:-\ תכנית שצפית בה השבוע-קטי... יש תכניות לשבוע הבא?להנוווווווווווווווווות
שאלת הבונוס-האם את/ה מתכוון/ת לבוא למפגש של הפורום?ברור.. שבת שלום ומבורך. שיהיה לכם סופשבוע מהנה ורגוע.. קיצרר תהננוו הרבה

white angels

New member
סינרגיה../images/Emo99.gif

אני פשוט נעולה על אשם..וכן אני יודעת שזה השיר הכי חרושש אבל מה לעשות..
עכשיו גיליתי שאני אשם,אני חושב על זה ולא נושםםםםםםםםם

m2love

New member
אשם../images/Emo99.gif

שיר מדהיםם.. כבר חרשתי עליו מספיק
ועכשיו אני חורשת על 'יחד נתגבר'

../images/Emo214.gifמרינו'שלי...

את יודעת, אני קוראת את ההודעה שלך וכשאני מסיימת לקרוא את: "הדבר המבאס שהיה השבוע" אני כל כך רוצה לחבק אותך. ושתהיי בעניינים, בסופו של דבר כולם מתאכזבים מחברים טובים, אפילו הכי טובים. אף אחד לא מושלם. אוהבת אותך

m2love

New member
יאיאיא..

קבלי חיבוקקקקקקקקקק..
ועוד אחד
כן אני כבר לא כלכך מאוכזת..חברים באים והולכים!וראסמי אף אחד לא מושלם.. אוווווווווהבת אותך יותר מאמי שלי

../images/Emo214.gifהיום אמרו לי משהו נכון:

תחשבי על התקופות הטובות והחוויות שעברת עם החברות הטובות, ותדעי להיות פתוחה להזדמנויות חדשות... [זה באמת גרם לי לסגור את הדלת במנעול הנכון..]

m2love

New member
כן באמת זה ממש נכון!

אבל עדין עברה תקופה קצרה מאז שככה חברה שלי בגדה בי ועדין קשה לי לעכל וקצת כואב. וכבר יהיה קשה לי כך לסמוך על מישהו כמו שסמכתי על חברה שלי הזאת,כי עדין תשאר איזשהי טראומה.. ואני סמכתי עליה ופשוט סיפרתי לה הכל והיינו כלכך קרובות והיה לנו כלכך כיף ביחחחחחחד. אבל זהו החברות שלנו נגמרה והפרק בחיים שלי עם החברה הזאת נסגר. אבל כעת אני לא פנויה להזמדנויות חדשות כי עבר קצת זמן..אבל בהמשך אולי עוד תיהיה לי חברה טובה כמו שהיא הייתה ואולי אפילו יותר טוב ממנה..

white angels

New member
מסכימה איתכן

חברות באות והולכות,ובאמת אף אחד לא מושלם זה אנושי לטעות אבל עד לגבול מסוים. ואל תדאגי בסופו של דבר החברות האמיתיות אלה שאוהבות אותך באמת יישארו איתך,אלה שלא אז לא,הן לא שוות את המאמץ. עוד יהיו לך המון המון חברות אני בטוחה,וזו שבגדה בך את תראי שעוד כמה זמן בכלל לא תחשבי עליה
מקווה שהכל יסתדר לך.

m2love

New member
תודה על העידוד..

הכל בסופו של דבר מסתדר..רק הבעיה מתי זה יסתדר.. פשוט צריך לחכות בסבלנות והזמן יעשה את שלו
תווודה לך על העידוד
אווווווווהבת אותך כלכך

creep tamuril

New member
כבר נגמר השבוע..../images/Emo4.gif

שיר השבוע בכללי- השיר שלי של מופע הארנבות של ד"ר קספר דבר טוב שהיה השבוע- דיברתי עם איזה חברה שלא דיברנו המון זמן. דבר מבאססססס שהיה השבוע- אני חולה
, ולא השגתי את הכסף מהעבוה... תכנית שצפית בה השבוע- קטי המכוערת יש תכניות לשבוע הבא? יש תניות למחר [נוסעת למופע החלקה על הקרח של הכוכבים מרוסיה...] שאלת הבונוס-האם את/ה מתכוון/ת לבוא למפגש של הפורום? כנראה
שבת שלום

../images/Emo214.gifאני מקווה שהבראת../images/Emo24.gif

או שאת לפחות מרגישה יותר טוב
, תהני במופע

m2love

New member
מקווה שאת מרגישה יותר טוב../images/Emo13.gif

ואם בא לך ספרי חוויות מההופעה

creep tamuril

New member
קצת יותר טוב,

אבל עדיין יש לי קול צרוד ומגניב
המופע היה ממש יפה ובא כל המשתתפים מהפרוייקט של "כוכבים על הקרח"[מישהו מכיר?] והמנחה שלהם. והופיעו כל מיני אלופים אולמפיים וכאלה.
גיליתי שיש אלופי ברונזה[נראה לי שככה קוראים לזה] מישראל, והם ממש טובים
וראיתי שם מישהי מהצפר שלי. היה ממש כיף

white angels

New member
שמחה שנהנית..

נשמע שהיה ממש כיף
נראה לי פעם אחרונה שהחלקתי על הקרח הייתי ממש קטנה אני אפילו לא זוכרת..

למעלה