בואו לעבוד כמנעולנים בלאס וגאס! (לבעלי ניירת)

LibertyLock

New member
בואו לעבוד כמנעולנים בלאס וגאס! (לבעלי ניירת)

לחברת מנעולים גדולה הממוקמת בלאס ווגאס, דרושים חבר׳ה רציניים לעבודה כמנעולנים.
הכשרה תינתן למתאימים, וכמו כן עזרה בהתמקמות.
העבודה במתכונת של 24/7 לפי קריאה.
שכר גבוה למתאימים. לבעלי ניירת
לפרטים לפנות ליוסי - 052-203-1283
או 877-484-1005 מארה"ב

OR2201

New member
בעלי ניירת?

היי
בימים האחרונים אני בודק הרבה על המשרה הזאת של המנעולן בארצות הברית
אני כרגע בתהליכי הוצאת ויזה לארצות הברית.
אשמח לדעת מזה אומר בעלי ניירת, ולעוד פרטים.
תודה

Boston Guy

New member
"בעלי ניירות" זה "בעלי סטטוס הגירתי שמאפשר להם לעבוד"

כלומר בעלי אזרחות אמריקאית, בעלי גרין קארד או בעלי ויזת עבודה.
הויזה שאתה מנסה כרגע להוציא (ושסביר שלא תקבל - ובצדק... כי אתה מצהיר בפומבי שבכוונתך לעבוד בצורה לא חוקית) היא ויזת תיירות - שאינה מאפשרת לך לעבוד בארה"ב.

היו כל כך הרבה כתבות "כולבוטק" בטלויזייה כאן על "מנעולנים ישראליים" ותעלוליהם, וכל כך הרבה נוכלויות - שחלק גדול מהלקוחות שמעו על זה. וכשמגיע אליהם "מנעולן" שנראה כאילו הוא לא יודע את העבודה מספיק טוב, ומנסה "לתקוע להם מחיר" - הם מתקשרים ישר למשטרה... וכאן באמריקה כשמתקשרים למשטרה - הם מגיעים. ומהר.
אז בתור בחור בן 22 שבחיים לא התקין מנעול עד היום, שילמד את המקצוע ב"חפיפה" של יומיים עם חעאפר אחר ואז "ייזרק לים" - הסיכוי שלך למצוא עצמך עומד מול שוטר שלקוח כועס הזמין שדורש לראות תעודות מקצוע ואישורים שאתה עובד חוקית... הוא סיכוי לא רע.

OR2201

New member
תודה רבה על התשובה

כעיקרון כל מי ששמעתי שנסע לעבוד בארה"ב נסע ללא ויזת עבודה כי בלתי אפשרי להוציא, אז הםעובדים על ויזת תייר ואחרי הרבה בירורים שמעתי שיש יותר סיכוי שמשטרת ההגירה תתפוס זה בעגלות בקניונים ולאו דווקא בעבודה במנעולן.
עדיף לעשות קורס בארץ למנעולן כדי לדעת יותר על המקצוע ואז להגיע לשם עם יותר ניסיון?
אני מברר כדי לדעת אם שווה לעשות את כל הפרוצדורה הזאת ובסוף זה משתלם?

Boston Guy

New member
ללמוד מקצוע זה תמיד רעיון טוב

לעבור על החוק - בארץ שלך או בארץ אחרת - זה לא רעיון טוב.
אני יודע שבגיל 21-22 השכל קצת מכווץ, ולא ממש חושבים על תוצאות של מעשים ואיך זה ישפיע על החיים שלך בעוד 5, 6 או 10 שנים...
תביט בבחור המסכן הזה ותבין מה יכולות להיות ההשלכות:
[URL]https://www.youtube.com/watch?v=0LiorPHmGyY#t=53[/URL]

למעלה