בואו לעשות שמח לילדים חלים כנסו

בואו לעשות שמח לילדים חלים כנסו

ניצוצות של אור יתקיים ביום ה` 5/10בבית חולים בני ציון חיפה מהשעה 12:30 עד 15:30 במחלקות הילדים האונקלוגיות בטיפול יום הימוטולוגי ובפנימיות ילדים. הארוע יכלול 30 מתנדבים מכל הארץ, סלב שהם מעבר למילה סלב , צעצעועים לחלק לילדים , עוגיות שיתרמו עי בית מאפה ומשחק פלייסטיישן שתרם איש בשם גבי ממרכז הארץ :) . דוגמא לניצוצות של אור 3 שהתקיים בתל השומר- סרט וידאו של המתנדבים) http://video.google.com/videoplay?docid=-5123500513044383336 הפעיליות- לעבוד בחדרים ובחדרי בידוד לחלק דבריםלדבר להכיר לתת תשומת לב לנגן ולשיר להם. הזמנים- לכל אחד יש בחיים את העבודה שלו , העיניינים שלו והחישובים שלו לכן, מספיקה מכל אחת ואחד שעה אחת מזמנו והוא כבר יתאהב באיזה ילד/ה ויכול ללכת מתי שמתחשק לו . המטרה- להנציח את חברתי ורד צור שנפטרה מלוקמיה לפני שנתיים, לשמח את הילדים וליצור רגעים של אור. מה יעזור ? תרומות של ממתקים, עוגות, צעצועים לילדים וקלפיי טאקי אפילו משומשים ומתנדבים שיבואו לילדים :) לפני כמה שנים עשיתי סדנא שנקראת out look בסופה היה טקס שבו נתבקשנו לעצום עינים אחרי כמה דקות בוקשנו לפקח אותם וליד כל אחד עמדו בניי משפחתו. אבל מסביבי עמדה חברה שלי אורלי עם פרח ביד וחיוך ענק . זה הספיק לי וחימם לי את הלב. אח"כ כל אחד קיבל נר בחושך והדליקו אחד אחד. ראיתי איך כל נר שנדלק מפיץ אור . תוך כמה שניות החדר קרן מאור והבנתי שלא צריך חומרניות בעולם הזה כדאי לחיות בשלווה ואהבה אנושית . צריך אחד את השני. בואו להשאיר מזכרת לילד/ה ולעשות לו טוב על הלב ב5/10 ניצוצות של אור 4 יוצא לדרך :) אתם באים? לפרטים אנא כיתבו לי- [email protected]

למעלה