ביקורת קטנה
אין לי כל כך זמן להגיב באריכות, אבל יש שיפור גדול מאוד. מאוד. בסך הכל אהבתי את הסיפור
כמה הערות טכניות על החלק האחרון (יכולתי לכתוב על הסיפור כולו, אבל רוב ההערות שלי כלליות מאוד. תנסה ליישם אותן גם על שאר חלקי הסיפור.
קרלוס התייצב מול קניצ'ירו, פנים אל פנים
תיאור קצת בנאלי ולא מרחיב מספיק. הם עמדו בשקט במרחק כמה מטרים אחד מהשני עם חרבות מורמות והביטו זה בזה במבט דרוך, כמו של חיה המתכוננת לזינוק על טרף. קניצ'ירו היה כולו מוכתם בדם, אך אפילו טיפה מהדם הזה לא הייתה שלו. קרלוס לעומת זאת היה נקי כמעט לגמרי מדם, אך הוא נשם בכבדות והיה לו רעד קל שהתחיל בכתפיים ונגמר בחוד של חרבו.
"זה ייגמר בדקה אחת"
פיסוק.
"שתי שניות!"
"מכה אחת"
פיסוק.
הם התחילו בקריאות "הידד!" ו"בהצלחה!" לקניצ'ירו, "חסל אותו כבר קניצ'ירו!" הם דרשו בצעקה.
קריאות ילדותיות קצת, לא? הייתי מצפה למשהו אלים יותר, אם בכלל. הם אמורים להיות טכנאים או רופאים או משהו באמצע, לא? משכילים ומתורבתים.
קרלוס הוריד את חרבו ועבר להחזיק אותה בתנוחה אחורית
תנוחה אחורית? מה זה?, הלהב לצד גופו והחוד כמעט נוגע ברצפה. קניצ'ירו נשאר קר ומרוכז מבלי לשנות עמידה. קרלוס חרק שיניים וההתחיל לרוץ קדימה עם החרב- ובאמצע הדרך הוא עצר והשליך אותה על קניצ'ירו. קניצ'ירו קפץ הצידה והדף את הלהב המושלך עם חרבו שלו- ולפני שמישהו הספיק לקלוט אפילו קרלוס סגר את המרחק ביניהם, תפס את ידיו את קניצ'ירו אשר אחזו בידית החרב ונתן לו נגיחה לפרצוף.
קניצ'ירו, שאמור להיות סייף מוכשר, נופל בקלות כזאת? בידי תחבולה פשוטה כזאת? איפה האינסטינקטים שלו? כישרון ההרג שהצגת מקודם?
עיניהם המלוכסנות של כל הצופים התרחבו למראה המתרחש מולם. קרלוס שינה את האחיזה והחל לתת לקניצ'ירו הפצוע רצף של ברכיות
פסיק, אחת אחרי השניה, עוד ברכיה ועוד אחת
- כדאי להימנע ככל האפשר משימוש במקפים ולסיום שינה שוב את האחיזה ונפל יחד עם קניצ'ירו עם כל המשקל על הכתף שלו. היא יצאה מיד מהמקום בקול גדול שכל הצופים שמעו דרך הרמקולים.
קרלוס קם ונתן חצי מבט בכיוון אחר לפני שהוא ניגש לחרב שהייתה הרצפה והרים אותה. הוא התקרב לקניצ'ירו אשר שכב על הרצפה משותק מכאב והפך אותו על הגב בבעיטה, הניף את חרבו בשתיי ידיים הפוך עם החוד למטה ותקע אותה בליבו של קניצ'ירו. קרלוס הפנה שוב את מבטו למסך- מספר החיים ירד לאחד ושעון הספירה לאחור נעצר.
"אני יודע שאתם צופים" הוא צעק ביפנית לא מושלמת אך מובנת, "לא יודע ולא אכפת לי מה המטרה שלכם, אבל אם אתם מתכננים לי משהו אז תבצעו אותו כבר!"
ניסוח קצת מסורבל מדי. הוא אמור להיות מלא באדרנלין והתרגשות, כשהוא ניצל בעור שיניו ממוות.
"כרצונך" אמר ראש הצוות בשקט ולחץ על הכפתור הכתום בשלט שלו.
הצמיד של קרלוס העביר זרם חשמלי חזק בכל גופו. הוא צרח מכאבים בעודו מנסה להתאפק דקה ארוכה עד שהוא התמוטט.
מנסה להתאפק? להתאפק מלעשות מה?
"תכינו אותו לניתוח" פקד ראש הצוות וכולם ניגשו מיד למשימה.
אפשר להרחיב קצת יותר בניסוח. "כולם ניגשו מיד למשימה" לא מפרט מספיק.
קוג'ירו כבר לא היח
היה בטוח מה מפחיד אותו יותר- ההאכזריות
האכזריות וההנאה מכאב שהפגינו שותפיו לצוות או האלימות האינטילגנטית אותה הפגין האסיר הזה
פסיק קרלוס
פסיקשבידיו מופקדת כעת התקווה האחרונה שלו...
עדיף נקודה אחת ולא שלוש.