בואו לקרוא תשובות לאי - ההבנות שלכם

asael

New member
בואו לקרוא תשובות לאי - ההבנות שלכם

א- לא ציפיתי להרבה תגובות , אבל די סתמיות , האמת. ב- הסיבה היחידה שציינתי שאני אשכנזי היא שיש בחורות שחשוב להן המוצא , ואני למשל לא הייתי יוצא עם מרוקאית "אסלית" ששומעת אבי ביטר וכדומה עם מנטליות שונה משלי כי זה לא ילך. ג- די כבר! איידס לא עובר רק במקום חם וזהו. מי שלא מבין שלא יאמר שטויות. ד- אני נחמד בסה"כ , אתם פשוט לא רואים את זה בגלל שהדם עולה לחם לראש מהר מדי ואתם מאבדים שליטה על השכל הישר וההיגיון. במקום לתקוף , ניתן להפנים ולשתוק. לא תקפתי אתכם למרות שנראה לכם שכן , אמרתי את מה שחשבתי לנכון. ה- אני בדרך כלל מדבר ככה , זה לא אישי. אני מחונן ולמרות שאני ממש לא מתלהב מזה כי אני לא מרגיש את זה , אני חושב שאני יותר חכם מהרבה אנשים שאני מכיר , מן הסתם גם אנשים כאן , אני לא מכליל , לא מאשים , לא יורד , אז תתמודדו. אני אומר שחבל שאין לי שיחה מעניינת כאן , במקום "ידידות" ואיידס בבריכה.

911

New member
דבר ראשון אתה אולי מחונן אבל הדרך

חשיבה שלך מאוד מעוותת,גם אני נחשבת מחוננת אבל אני בחיים שלי לא השתמשתי בזה כנגד מישהו או מתנהגת בזלזול ובהתנשאות כלפי אנשים. יש פה מספיק אנשים חכמים ואולי אף יותר ממך,וכאן האמת לא חשוב רמת המשכל אלא יחסי האנוש וזה אין לך! דבר שני זה לא פורום היכרויות ולפי הרושם שהשארנו עלייך למה שתרצה להכיר מישהי מאיתנו?? ומבזק חדשות קצר-אתה אכן מכליל מעצם זה שאמרת שכל מה שיש לנוער כיום בראש זה סיגריות,מסיבות,זיונים וסמים...אז דבר אחד אני אישית לא משתמשת או התנסיתי באף אחד מהסעיפים הנ"ל-אז זה עושה אותי טובה יותר מהשאר?? אז התשובה לכך היא בפירוש לאאאא. ויש מספיק פורומים חוץ מזה אם השיחות לא מוצאות חן בעינייך.

קרואלה

New member
אך תתלהב כל כך מהמחוננות שלך

אני בהגדרה מחוננת (כן גם אני) וגם אני התלהבתי וחשבתי שכל העולם שייך לי. עד שהבנתי שתי דברים: 1)יש הרבה אנשים מחוננים וההגדרה של מחונן די נזילה 2)זה שאתה מחונן לא יעשה אותך מאושר אם אין לך חברים ואנשים שאוהבים ומכבדים אותך. אני אומרת את זה מניסיון כי הצלחתי שנה שעברה להתרחק מחברה וזה היה שנה די אומללה. זה שאתה מחונן לא יוסיף לך בחיים אם לא תהיה בן אדם. חוץ מזה, מה אתה מתייחס בכזו קלות ראש לאיומי התאבדות? ידוע לך שמישהו ניסה להתאבד פה בפורום ובגלל ההודעה שלו הוא ניצל! זלזול בבעיות של אחרים זה דבר נורא, צא מעצמך!

נריה_ה

New member
ועוד משהו...

כדי להצליח לא צריך רק להיות מחונן צריך גם להשקיע והרבה...

עשה אל

תיראה .. אתה בא לפה ואומר את הדברים שלך אבל בצורה שהיא קצת התקפה. אני לא יכולה להאשים אותם. ובקשר לאיידס- אני יודעת את כל זה . יש אנשים שלא. אז במקום לרדת עליה אולי תלמד אותם בדרך עדינה??? וסוו וואט אם אתה מחונן??? גם אני!!!!!! אז?! זה לא הופך אותך לבנאדם יותר טוב מהם. גלית

כל המחוננים יצאו מהארון...

שיהיה לכולם לילה טוב. peace

MetalBoy

New member
שמע משהו בקשר לאיידס

אני מבין בזה ואני בן של רופאה ואיידס יכול לעבור במים למרות שהוא יחיה מס´ שניות ואז ימות.. האיידס של היום עבר מוטציה לכן הוא יכול לשרוד יותר זה מה שלא מלמדים בביצפר! אני קראתי את זה בעיתון הרפואי של אמא שלי כשהייתי בשרותים מטאל

16th

New member
תראה...

זה שאתה מחונן זה לא אומר שאתה כביכול באמת חכם! אולי אתה סתם חרשן... אבל גם אם אתה באמת מחונן...זה עדין לא אומר כלום...כי מבחינה אינטילגנטית....אתה די שואף לאפס.... וזה שאתה גזען ויש לך בעיות מגד הומואים ומרוקאים אסלים....בקיתור זה שאתה עושה הכללות לא מראה בהחלט על היותך מחונן!

למעלה