בואו לראות מה עושה תאונה

EGELI

New member
בואו לראות מה עושה תאונה

אני מזמינה את כל מי שלא מביו עדין כמה קטלניים הכבישים לבוא עכשיו למח' טיפול נמרץ בסורקה בבאר שבע ולראות איך משפחה שלמה וחברים מתפרקים מול מיטה של גבר בחור צעיר שנפצע אנוש בתאונת דרכים כשרק רצה להגיע לחבר. אלון הבחור המקסים שאנחנו כל כך אוהבים רכב על אופנוע ולא הוא לא בחור שובב או ילדון מתלהב הוא בחור רציני שנהג בכל כללי הבטיחות והזהירות נהג אחר שלא הבחין בו הרס את חייו וכנראה גם את חיינו... אלון מונשם כרגע ומורדם כדי לא לחוש את עוצמת הכאבים מ38 השברים שבגופו הוא כולו כחול וסגול ונפוח כל כך הרופאים לא יודעים להגיד כרגע כלום ונראה שהם בעצמם לא יודעים באיזה חלק לטפל כרגע אנחנו ממתינים ולא יודעים מה יקרא בדקות הקרובות.....

roy gabay

New member
אני יכול להגיד לכם

לכם שזה ממש ממש לא נעים לראות בנאדם מפרפר לכם ביידים כתוצאה מתאונת דרכים זה דבר קורע את הלב קורע את הנשמה לראות את זה

../images/Emo14.gifכואב הלב לשמוע את הכאב

צר לי שאתם חייבים לראות את יקירכם שוכב פצוע וכל עולמכם מתמוטט. ליבי איתכם ואני משתתף בצערכם. אני מאוד מקווה שמצבו ישתפר ויוכל להשתקם ולחזור לחיים. ברגעים כאלה אין מילים היכולות לנחם ואין דרך לעזור. נישא כולנו תפילה להחלמתו. שמואל אייל

ברדלס 2

New member
תגובה

אני ורבים כמוני רואים כל יום את תשדריי השירות בחדשות והלב נשבר לנוכח המצב כיום בכבישים יש הרבה דרכים למנוע את הקטל בדרכים א. אוליי הגיע הזמן שהמדינה תחייב כל נהג להתקין חלק שינעל את מהירות הרכב מקסימום 40 קמ"ש בשטח עירוני ומחוץ לעיר 80 קמ"ש ב . נהגים חדשים לא נוהגים ביום שישי בערב יום הבילויים ג שמשרד התחבורה יתחיל להשקיע בתשתית ולא רק לגבות מהציבור אגרות למינהם

ברדלס 2

New member
תגובה

אני ורבים כמוני רואים כל יום את תשדריי השירות בחדשות והלב נשבר לנוכח המצב כיום בכבישים יש הרבה דרכים למנוע את הקטל בדרכים א. אוליי הגיע הזמן שהמדינה תחייב כל נהג להתקין חלק שינעל את מהירות הרכב מקסימום 40 קמ"ש בשטח עירוני ומחוץ לעיר 80 קמ"ש ב . נהגים חדשים לא נוהגים ביום שישי בערב יום הבילויים ג שמשרד התחבורה יתחיל להשקיע בתשתית ולא רק לגבות מהציבור אגרות למינהם

zilber z

New member
שמעתי על התאונה ..

הבנתי שהיא התרחשה ליד נתיבות נתנו לנו בבית ספר הרצאה על דיני תעבורה וסיפרו לנו על המקרה הכואב הזה ... אני מאחל למשפחה ולאלון שאלוהים יהיה איתם יביא להם את הנס ושידעו רק שמחה ובריאות מי יתן ויהיה בסדר ! לבי איתכם !

למעלה