בואו לשאול את מקליי

DesertRose7

New member
בואו לשאול את מקליי ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

תיד היה משהו שרציתם לשאול את מקםליי ולא הייתה לכם דרך? עכשיו יש (אני פרסומת מהלכת -אני ידועת) קיצר- האתר של THE SUN נותן לכם הזדמנות לשאול את מקפליי שאלות ומתוכם יבחרו שאלות שמקפליי יענו עליהם. ויהיה נורא נחמד להראות למקפליי שיש הרבה שאלות מישראל (במידה והשאלות יבחרו) צריך לשלוח מייל לכתובת [email protected] עם הנושא MCFLY לכתוב את השאלה שלכם, שם ומאיפה אתם. בהצלחה

DesertRose7

New member
*מקפליי.. זה דיי מובן

אנחנו לא בפורום של קליי מאמריקן איידול

אולי נשאל באמת שאלה מהפורום ../images/Emo80.gif

ונשאל אותם אם הם מתכוונים כבר לבוא לארץ מתישהו.... אולי זה מה שבאמת יעורר אותם לבוא לפה!
אין לנו מה להפסיד....

bustedit

New member
../images/Emo31.gif

לפי דעתי לא כדאי שכולנו נשלח שאלה אחת אלא שכולן ישלחו הרבה שאלות וככה יראו שיש הרבה מעריצים בישראל! אחרי שהם יראו את זה נתחיל לשלוח עוד מכתבים עם שאלות של "מתי אתם מגיעים לארץ? אם בכלל" ואז שהם יראו שיש להם מעריצים פה הם לפחות ישקלו את זה.. חחחחח לפי דעתי זה יותר עדיף מאשר לשלוח שאלה אחת מכלללל ה5 וחצי מעריצות שיש להם פה...

DesertRose7

New member
הכוונה היא שגם וגם

גם כל אחד (אחד רוצה) וגם שאלה אחת מכולם ביחד. לא חשבתי לרגע לשלוח רק מהפורום וזהו.

Hip Hop star

New member
רגע!רגע!

כולם צריכים לחשוב על שאלה.. ולא מתאים לשאול אם הם ייבואו..כי ברור שלא,הם לא ייבואו למקום שהם לא מוכרים,מבחינת יחסי ציבור...רק מדרכים אחרים... הרי אף אחד לא ממש השקיע פירסום עליהם פה בארץ,מלבד ראש1...שאם כל הכבוד להם,ובאמת כל הכבוד להם על ההשקעה,זה לא מספיק...

just jenny

New member
תודה../images/Emo45.gif../images/Emo140.gif

רק איפה התשובות ואיפה הם עונים והכל? חח

Hip Hop star

New member
../images/Emo127.gif

שלחתי להם שאלה... בתכלס לא ידעתי מה לשאול אותם..רציתי לשאול משהו על המוזיקה ועל האלבום..אבל לא עלה לי שום רעיון... וידעתי שבטח הפקאצות הבריטיות יישאלו אותם כל מיני דברים על החיים האישיים שלהם,ולא על האלבום החדש... בכל מקרה אני שאלתי אותם מה ההבדל בין האלבום החדש לקודם,ומה הם יכולים לספר על וונדרלנד.... שאלה ממש מפגרת..אבל אני לא מקורית...=-/

DesertRose7

New member
חשבתי על להגיד תודה לך

אבל את לא כותבת פה!!! עונש.. אני מקווה שתלמדי את הלקח

loner in love

New member
מה הקשר שהיא לא כותבת פה

אם מישהו הביא לך את זה תני קרדיט... אם את לוקחת משהו מאתר את לא מביאה קרדיט? גם האתר לא קורא פה...

למעלה