בואו לשולחן - ביקורי משפחה
ההורים שלי אצלנו בשבועיים האחרונים ושמתי לב שזה משנה לחלוטין את מה שקורה במטבח. מבשלים הרבה יותר (יש הרבה אנשים ואבא שלי מעדיף אוכל ביתי). מבשלים מנות אחרות. בא לי לאפות 90% מהזמן, כי יש שותפים לפשע.
הוכנו - מרק בטטות בטעם גזר (פחות מדי בטטות או בטטות עם פחות מדי טעם), צ'ילי נוסח אמא שלי - מתכון של רות סירקיס, בלי השעועית, סה"כ כמו בולונז עוף מתקתק, אחת המנות שהיתה אהובה עלי כילדה ועדיין, סלט חצילים ודלורית, צלי בתנור, עוגת ארניגלושקה - עוגת שמרים הונגרית שלוקחים כדורי בצק שמרים מצופים בחמאה ואגוזים מצופפים בתבנית ואופים, עוגת תלישה כזאת. לא יצא כמו של סבא שלי - מאכזב.
מה אתכם? מה שונה במטבח שלכם כשיש אורחים? יש מנות שיוצאות מהבויידעם לכבוד האירוח? יש מנות שמכינים תמיד לכבוד האורחים? בכלל מבשלים פחות והולכים למסעדות יותר?
ההורים שלי אצלנו בשבועיים האחרונים ושמתי לב שזה משנה לחלוטין את מה שקורה במטבח. מבשלים הרבה יותר (יש הרבה אנשים ואבא שלי מעדיף אוכל ביתי). מבשלים מנות אחרות. בא לי לאפות 90% מהזמן, כי יש שותפים לפשע.
הוכנו - מרק בטטות בטעם גזר (פחות מדי בטטות או בטטות עם פחות מדי טעם), צ'ילי נוסח אמא שלי - מתכון של רות סירקיס, בלי השעועית, סה"כ כמו בולונז עוף מתקתק, אחת המנות שהיתה אהובה עלי כילדה ועדיין, סלט חצילים ודלורית, צלי בתנור, עוגת ארניגלושקה - עוגת שמרים הונגרית שלוקחים כדורי בצק שמרים מצופים בחמאה ואגוזים מצופפים בתבנית ואופים, עוגת תלישה כזאת. לא יצא כמו של סבא שלי - מאכזב.
מה אתכם? מה שונה במטבח שלכם כשיש אורחים? יש מנות שיוצאות מהבויידעם לכבוד האירוח? יש מנות שמכינים תמיד לכבוד האורחים? בכלל מבשלים פחות והולכים למסעדות יותר?