בואו לשולחן - החיפוש אחר המתכון המושלם
קורה לכם לפעמים שאתם מפנטזים על מנה מסויימת? לזנייה עם פטריות או פאי תפוחים או צלי בקר. ואז אתם מחפשים מתכון. מכינים. טועמים. וזה לא מה שחשבתם?
אז אני רציתי חזה עוף בתפוזים. פרסמתי מתכון אחד. שלא היה בו שום דבר רע. אבל הוא לא היה כמו שחשבתי שהוא יהיה. השבוע הכנתי חזה עוף בתפוזים מהבלוג של ניקי ב (שלא מרשה להעתיק מתכונים מהבלוג שלה, אז הנה קישור) [URL]http://www.nikib.co.il/lunch/1951/[/URL]
בניגוד לבדרך כלל, שאני לא מוותרת עד שאני מוצאת את הדבר הנכון. הפעם אני מוותרת. השרייה בהדרים מתחילה בישול (החומציות עושה משהו לעוף) ואז אחרי בישול, החזה עוף יוצא יבש. בלי השרייה, אני מרגישה שאין שום טעם. לדעתי, המתכון נועד לפרגיות, או אולי לחלקי עוף.
גם לכם קרה שחיפשתם את המתכון המושלם? אולי אפילו מצאתם אותו?
הכנתם משהו אחר השבוע?
קורה לכם לפעמים שאתם מפנטזים על מנה מסויימת? לזנייה עם פטריות או פאי תפוחים או צלי בקר. ואז אתם מחפשים מתכון. מכינים. טועמים. וזה לא מה שחשבתם?
אז אני רציתי חזה עוף בתפוזים. פרסמתי מתכון אחד. שלא היה בו שום דבר רע. אבל הוא לא היה כמו שחשבתי שהוא יהיה. השבוע הכנתי חזה עוף בתפוזים מהבלוג של ניקי ב (שלא מרשה להעתיק מתכונים מהבלוג שלה, אז הנה קישור) [URL]http://www.nikib.co.il/lunch/1951/[/URL]
בניגוד לבדרך כלל, שאני לא מוותרת עד שאני מוצאת את הדבר הנכון. הפעם אני מוותרת. השרייה בהדרים מתחילה בישול (החומציות עושה משהו לעוף) ואז אחרי בישול, החזה עוף יוצא יבש. בלי השרייה, אני מרגישה שאין שום טעם. לדעתי, המתכון נועד לפרגיות, או אולי לחלקי עוף.
גם לכם קרה שחיפשתם את המתכון המושלם? אולי אפילו מצאתם אותו?
הכנתם משהו אחר השבוע?