בואו לשולחן והפעם שניצל !
לא יודעת איך זה אצלכם , בבית של ההורים שלי בימי שישי תמיד תמיד היה קוסקוס .
אם זה לא קרה , ידעתי שאמא שלי לא מרגישה טוב .
בבית שלי הנחלתי מסורת אחרת , יום שישי חובה שניצל
הילדים שלי כולם אוהבים מאוד , חם או קר
אני מטגנת 2 קילו בקביעות
לכול אחד יש איזה סוד בקשר לשניצל , אני רוצה לתת לכם את המתכון שלי .
תנו לי שניצל , חלה טריה , חצילים ומטבוחה ואני מסודרת .
את חזה העוף אני אוהבת טיפה עבה , לא חובטת בו עם פטיש שניצלים למוות. אם הוא עבה מדי אני חורצת בו כמה חריצים
הבלילה מתאימה לכמות גדולה של חזה עוף , כ2 קילו .
בקערה גדולה אני שמה 2 כפות חרדל גדושות
4 ביצים
כפית גדושה כמון
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
4 שיני שום כתושות
טורפת הכול עם מזלג מכניסה את חזה העוף , סוגרת בניילון נצמד ומשאירה במקרר כמה שיותר
הטיגון רגיל , ממליצה להשתמש בפירורי פנקו .
מה הסוד שלכם לשניצל עסיסי ?
איך אוהבים אצלכם ?
טיפ קטן שלמדתי מרבקה המטפלת של בני השני , כשנשארים פירורי לחם אני מערבבת אותם עם התערובת של הביצים , יוצרת קציצות כאלה ומטגנת גם אותם .
לא יודעת איך זה אצלכם , בבית של ההורים שלי בימי שישי תמיד תמיד היה קוסקוס .
אם זה לא קרה , ידעתי שאמא שלי לא מרגישה טוב .
בבית שלי הנחלתי מסורת אחרת , יום שישי חובה שניצל
הילדים שלי כולם אוהבים מאוד , חם או קר
אני מטגנת 2 קילו בקביעות
לכול אחד יש איזה סוד בקשר לשניצל , אני רוצה לתת לכם את המתכון שלי .
תנו לי שניצל , חלה טריה , חצילים ומטבוחה ואני מסודרת .
את חזה העוף אני אוהבת טיפה עבה , לא חובטת בו עם פטיש שניצלים למוות. אם הוא עבה מדי אני חורצת בו כמה חריצים
הבלילה מתאימה לכמות גדולה של חזה עוף , כ2 קילו .
בקערה גדולה אני שמה 2 כפות חרדל גדושות
4 ביצים
כפית גדושה כמון
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
4 שיני שום כתושות
טורפת הכול עם מזלג מכניסה את חזה העוף , סוגרת בניילון נצמד ומשאירה במקרר כמה שיותר
הטיגון רגיל , ממליצה להשתמש בפירורי פנקו .
מה הסוד שלכם לשניצל עסיסי ?
איך אוהבים אצלכם ?
טיפ קטן שלמדתי מרבקה המטפלת של בני השני , כשנשארים פירורי לחם אני מערבבת אותם עם התערובת של הביצים , יוצרת קציצות כאלה ומטגנת גם אותם .