בואו לשולחן והפעם שניצל !

mumfor4

New member
בואו לשולחן והפעם שניצל !

לא יודעת איך זה אצלכם , בבית של ההורים שלי בימי שישי תמיד תמיד היה קוסקוס .
אם זה לא קרה , ידעתי שאמא שלי לא מרגישה טוב .
בבית שלי הנחלתי מסורת אחרת , יום שישי חובה שניצל
הילדים שלי כולם אוהבים מאוד , חם או קר
אני מטגנת 2 קילו בקביעות
לכול אחד יש איזה סוד בקשר לשניצל , אני רוצה לתת לכם את המתכון שלי .
תנו לי שניצל , חלה טריה , חצילים ומטבוחה ואני מסודרת .

את חזה העוף אני אוהבת טיפה עבה , לא חובטת בו עם פטיש שניצלים למוות. אם הוא עבה מדי אני חורצת בו כמה חריצים
הבלילה מתאימה לכמות גדולה של חזה עוף , כ2 קילו .
בקערה גדולה אני שמה 2 כפות חרדל גדושות
4 ביצים
כפית גדושה כמון
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
4 שיני שום כתושות
טורפת הכול עם מזלג מכניסה את חזה העוף , סוגרת בניילון נצמד ומשאירה במקרר כמה שיותר
הטיגון רגיל , ממליצה להשתמש בפירורי פנקו .
מה הסוד שלכם לשניצל עסיסי ?
איך אוהבים אצלכם ?
טיפ קטן שלמדתי מרבקה המטפלת של בני השני , כשנשארים פירורי לחם אני מערבבת אותם עם התערובת של הביצים , יוצרת קציצות כאלה ומטגנת גם אותם .

 

forglemmigej

New member
אוי ויי מה עשית לי איזה שניצל מהממממממ

תודה למרשם ינוסה כמובן, גם אני מורחת חרדל על דגים וזה יוצא מעדן, יש עכשו שבוע סרפת באלדי קניתי שני צנצנות חרדל דיזון או משהו זה עשה את העבודה מעולה.
 

mumfor4

New member
מעניין אצלנו שבוע מקסיקו

ממש כייף , אוהבת את השבועות האלה
שבוע יוון היה מהמםםםם
 

taltalam

New member
משתתפת פעם ראשונה, אבל קוראת קבוע


אני עושה בלילה דומה לשלך, בלי השום.
לוקחת את חזה העוף וחותכת לחתיכות של בערך 10 ס"מ על 5 ס"מ.
את החזות אני מערבבת עם קמח, עד שמכוסים לגמרי ואז מכניסה לבלילה ולפרורי לחם ופנקו מעורבבים.
מסתבר שהקמח גורם לפירורים להדבק טוב יותר לשניצל.

בתאבון,
 

mumfor4

New member
כייף לשמוע


אמא שלי עושה כמוך .
אני עושה ככה עם חצילים , שניצל חציל זה הרבה יותר מדיי טעים .
ופטריות שמפיניון ..... אוי אוי

תנסי עם השום , שדרוג נפלא .
 
האם שניצל חצילים, שמפניון וקישואים

את עושה עם אותה בלילה?

גם אני שונאת את ריח הטיגון ולכן נמנעת לטגן, למרות שאני פשוט לא יכולה לעמוד מול מטוגן
לאחרונה קראתי, אבל עדין לא ניסיתי, לשים כוס אקונומיקה/בליץ ליד הגז למנוע ריח טיגון. שווה לנסות.
 

mumfor4

New member
ממש מעט חרדל ומקמחת את הירקות לפני

הבלילה היא ביצים , מלח פלפל , מעט שום ומעט חרדל
קמח , ביצה , פירורי לחם . מעדן !!!!!!!
 

Sinophile

New member
שתי שאלות בקשר לשניצל

אנחנו מתים על שניצלים (הכי הכי אוהבים שניצלים עם פירה עם הרבה שום ליד) אלא שאני שונאת שונאת שונאת לטגן.
מלאכת הטיגון לא נעימה לי ואני לא סובלת את ריח הטיגון שמתפשט בכל הבית ואי אפשר להיפטר ממנו במשך יממה לערך.
אי לכך, אני מכינה שניצלים לעיתים מאוד מאוד מאוד רחוקות

&nbsp
אז שתי שאלות:
1) איך נפטרים מריחות הטיגון?
2) בטיגון כמויות גדולות של שניצלים (וזה מה שאת עושה וגם אני כי יש לנו משפחות גדולות) נשארים בתוך השמן שיירים מהצפוי שלאט לאט הופכים למשקע שחור ואז השמן מעשן עוד יותר והטיגון נעשה בלתי נסבל עוד יותר. מה עושים עם זה??
&nbsp

&nbsp
 

mumfor4

New member
שתי תשובות ועוד אחת


כשאני מטגנת על הגז על ידי אני שמה סיר עם מים ומקלות קינמון , כול החלונות פתוחים כמובן לא חשוב מה הטמפרטורה בחוץ . אין ברירה טיגון מריחים , אני מפעילה את קולט האדים וסוגרת את הדלת של המטבח . כן , יש לי דלת
כשאני מטגנת אני מטגנת כמויות גדולות , חלק הולך ישר להקפאה , יכול להיות שיחסוך לי טיגון בשבוע שלאחריו .
ואני גם מנצלת את העניין לטיגון חצילים ופלפלים , אם כבר אז כבר .

לגבי השמן , תשתדלי להשתמש בשמן שיכול להחזיק מעמד בטמפרטורות גבוהות כמו. Vio. שזה שמן זית עם שמן אחר ומיועד לזה .
חבל שלא צילמתי אבל אני תמיד חותכת גזר ומכניסה לשמן זה שומר שלא יישרף .

מדי פעם אני מוציאה עם כף את פירורי הציפוי כמה שאפשר .

יש כאלה שנשבעים שהם מכינים שניצל בתנור וזה יוצא נפלא , האם ניסית ?
 

1me too1

New member
אני הכנתי בתנור

הבלילה זהה לבלילה שלך, לפני שמכניסים לתנור מזליפים שמן זית על השניצלים, אחרי כ 15 דק' הופכים ומזליפים שוב.
יוצא טעים, אבל לצערי אין מה להשוות לטיגון.....
 

Et tu Brute

New member
אני מכינה שניצלים בתנור

אני משרה את העוף במרינדה לכמה שעות לפני ההכנה, ואז מצפה בפירורי לחם ומכינה בתנור. אין ריח של טיגון ויוצא טעים מאוד.
(להגיד לך "יוצא בדיוק כמו מטוגן אני לא אגיד". אבל יוצא טעים מאוד).
 

shuttles3

New member
שניצל אפוי

אנחנו מאוד אוהבים שניצלים אפויים. אני מכינה בערך לפי המתכון הזה:
http://www.bazekalim.com/2010/01/25/baked-shnizel/
&nbsp
&nbsp
בהזדמנות זו, נעים להכיר!

גרה בקנדה, נשואה + 1 (והוא בן 2.9, שלא אוהב שניצלים)
הכרתי את הפורום שלכם לפני 5 דקות וכבר לא יכולה לחכות לערב כדי לקרוא ולקרוא ולקרוא.
 
למעלה