בואו לשולחן - חנוכה כמעט כאן
יש לי וידוי - אני איומה ונוראה בכל מה שקשור לטיגון עמוק. אני לא אוהבת את זה וזה לא אוהב אותי (חוץ מצ'יפס, אני מאוד אוהבת צ'יפס למרות שמעולם לא הכנתי בעצמי). הלביבות היחידות שאני מכינה זה לביבות בטטה של אורנה ואלה, ולביבות תפוחי עץ שהילד אוכל בערך פעם ביומיים. אצלי חנוכה מתקשר לעוגות שמרים (קצת מזכיר שמרים של סופגניות) וקיגל - משהו בשומניות גורם לי לתחושת חנוכה. מה המתכוני חנוכה שלכם? מה בשלתם השבוע?
יש לנו מסיבת חנוכה בסופש שכל אחד מביא משהו. מקווה שמכאן תבוא לי ההשראה מה לבשל.
השבוע הכנתי סירים גדולים של כדורי בשר (אמרתי שבוע שעבר שנוצר לי חשק). הכנתי תערובת עם בטטה ותפוח אדמה - חסר בה תיבול, לקח לפעם הבאה. כל הקציצות נצרבו על מחבת טפלון משומנת קלות רק לסגירה ואז חצי בושלו בנוסח א וחצי בנוסח ב. הראשונות - בסיר רופד בחצילים שנחתכו לקוביות ונקלו בתנור עם שמן זית, למעלה פוזרו עגבניות שרי, שום ופפריקה ועל הכל הוספתי מים (אני יכולה לכתוב מתכון מסודר). המתכון השני לפי מתכון של בני סיידא לפרגיות - הסיר רופד בזיתים, עגבניות מיובשות ואורגנו קצוץ, למעלה שפכתי מים, יין לבן, שום וחומץ בלסמי. שני הסירים בושלו כשחצי שעה על אש קטנה. נוסח ב יצא המנצח ללא צל של ספק. התמונות איומות אבל שיהיה, הרי הביס הראשון הוא תמיד עם העיניים.
יש לי וידוי - אני איומה ונוראה בכל מה שקשור לטיגון עמוק. אני לא אוהבת את זה וזה לא אוהב אותי (חוץ מצ'יפס, אני מאוד אוהבת צ'יפס למרות שמעולם לא הכנתי בעצמי). הלביבות היחידות שאני מכינה זה לביבות בטטה של אורנה ואלה, ולביבות תפוחי עץ שהילד אוכל בערך פעם ביומיים. אצלי חנוכה מתקשר לעוגות שמרים (קצת מזכיר שמרים של סופגניות) וקיגל - משהו בשומניות גורם לי לתחושת חנוכה. מה המתכוני חנוכה שלכם? מה בשלתם השבוע?
יש לנו מסיבת חנוכה בסופש שכל אחד מביא משהו. מקווה שמכאן תבוא לי ההשראה מה לבשל.
השבוע הכנתי סירים גדולים של כדורי בשר (אמרתי שבוע שעבר שנוצר לי חשק). הכנתי תערובת עם בטטה ותפוח אדמה - חסר בה תיבול, לקח לפעם הבאה. כל הקציצות נצרבו על מחבת טפלון משומנת קלות רק לסגירה ואז חצי בושלו בנוסח א וחצי בנוסח ב. הראשונות - בסיר רופד בחצילים שנחתכו לקוביות ונקלו בתנור עם שמן זית, למעלה פוזרו עגבניות שרי, שום ופפריקה ועל הכל הוספתי מים (אני יכולה לכתוב מתכון מסודר). המתכון השני לפי מתכון של בני סיידא לפרגיות - הסיר רופד בזיתים, עגבניות מיובשות ואורגנו קצוץ, למעלה שפכתי מים, יין לבן, שום וחומץ בלסמי. שני הסירים בושלו כשחצי שעה על אש קטנה. נוסח ב יצא המנצח ללא צל של ספק. התמונות איומות אבל שיהיה, הרי הביס הראשון הוא תמיד עם העיניים.