בואו לשולחן ליל הסדר
עוד שבוע וקצת נשב לשולחן לילהסדר
יסלחו לי אנשים שמכירים אותי , השנה ממש לא מתחשק לי
אני מרגישה שאני מכריחה את עצמי לחגוג בשביל הילדים .
היה מתוכנן שאחותי תבוא אלינו עם בעלה והילדים וכמו תמיד אנחנו מזמינים את השכנה החביבה שלנו , זאת שבעלה הלך לעולמו לפני שנה וקצת ... והיא לבד
בסופו של דבר אחותי לא יכולה להגיע ואנחנו מצטרפים לקהילה הישראלית , לא יודעת למה , אולי זה דכדוך של לפני חגים ואחרי יומולדת . הייתי מעדיפה להיות במיטה ולראות מרתון סדרות ברצף
ובכול זאת , המסורת חייבת להמשיך , למרות שהאיש שלי חושב שלא יקרה כלום אם נישאר בבית ואני יודעת שהוא צודק .
קבענו שכול משפחה תביא איתה מנה עיקרית , תוספת , קינוח , כלים חד פעמיים , מפה לבנה ומצות . בקיצור יכולנו להישאר
אני מתלבטת מה להכין , אני לא יודעת להכין אוכל גורמה כזה רק מאכלים של בית לא מתוחכמים במיוחד .
את החזרת אני קונה בצנצנת קטנה ואנסה להכין חרוסת , למי יש מתכון שווה במיוחד ?
אז אני חושבת להכין ת הבשר הזה שראיתי בסרטון
https://www.facebook.com/buzzfeedtasty/videos/1738666329719342/?fref=nf
,תוספת של ארטישוקים ופולים ירוקים ואולי פשטידת תפוחי אדמה שנקראת במרוקאית מחאמר , לקינוח עוגת תפוזים שראיתי בפייסבוק עם שקדים טחונים , אני אנסה ואעלה תמונות בקרוב
מה איתכם ? איפה אתם בסדר ? מה התוכניות ומה יהיה על שולחן החג ?
שתפו אותנו , אם אפשר במתכונים שווים ותמונות
עוד שבוע וקצת נשב לשולחן לילהסדר
יסלחו לי אנשים שמכירים אותי , השנה ממש לא מתחשק לי
אני מרגישה שאני מכריחה את עצמי לחגוג בשביל הילדים .
היה מתוכנן שאחותי תבוא אלינו עם בעלה והילדים וכמו תמיד אנחנו מזמינים את השכנה החביבה שלנו , זאת שבעלה הלך לעולמו לפני שנה וקצת ... והיא לבד
בסופו של דבר אחותי לא יכולה להגיע ואנחנו מצטרפים לקהילה הישראלית , לא יודעת למה , אולי זה דכדוך של לפני חגים ואחרי יומולדת . הייתי מעדיפה להיות במיטה ולראות מרתון סדרות ברצף
ובכול זאת , המסורת חייבת להמשיך , למרות שהאיש שלי חושב שלא יקרה כלום אם נישאר בבית ואני יודעת שהוא צודק .
קבענו שכול משפחה תביא איתה מנה עיקרית , תוספת , קינוח , כלים חד פעמיים , מפה לבנה ומצות . בקיצור יכולנו להישאר
אני מתלבטת מה להכין , אני לא יודעת להכין אוכל גורמה כזה רק מאכלים של בית לא מתוחכמים במיוחד .
את החזרת אני קונה בצנצנת קטנה ואנסה להכין חרוסת , למי יש מתכון שווה במיוחד ?
אז אני חושבת להכין ת הבשר הזה שראיתי בסרטון
https://www.facebook.com/buzzfeedtasty/videos/1738666329719342/?fref=nf
,תוספת של ארטישוקים ופולים ירוקים ואולי פשטידת תפוחי אדמה שנקראת במרוקאית מחאמר , לקינוח עוגת תפוזים שראיתי בפייסבוק עם שקדים טחונים , אני אנסה ואעלה תמונות בקרוב
מה איתכם ? איפה אתם בסדר ? מה התוכניות ומה יהיה על שולחן החג ?
שתפו אותנו , אם אפשר במתכונים שווים ותמונות