בואו לשולחן - מה אכלתם השבוע?
נראה לי שרוב המשתתפים נהנים מזה שיש כמה שרשורים במקביל, אז אני אפתח עוד שרשור למרות שיש דיון נוסף שנפתח היום. האמת שלא בישלתי הרבה בשבוע האחרון. הכנתי קצפת עם תותים. מדדנו שמנת. הילד הוסיף סוכר. ראינו איך המרקם משתנה והחלטנו מתי לעצור. הוא אכל את התותים ואבא שלו אכל את הקצפת
הוא ראה בכל האירוע כ"זמן בישול עם אמא", "יחס אישי" ו"ניסוי פיסיקלי" (האחרון נובע מאמא שמגדירה את עצמה כמדעית וכנראה דיברה על ניסויים מדעיים קצת יותר מדי השנה). מדהים איך דבר כל כך פשוט יכול להיות כל כך מהנה.
שבוע שעבר עברתי בחנות יהודית בבוקר וקניתי מוצרים ישראליים (ראו ערך לימון כבוש שבוע שעבר) ולקחתי איתי לעבודה פאי עוף שמכרו שם כי לא היה לי זמן לקנות משהו אחר ולא יכולתי לקחת מהבית. זה היה דוחה ברמות אחרות והלך כולו לפח. אכלתי במבה נוגט לצהריים. אז הכנתי לעצמי פיצוי - קניתי בשר הודו טחון, טיגנתי קלות בצל, הוספתי את הבשר ופוררתי. הוספתי ירקות מהמקפיא - אפונה, גזר, תירס. תובל במלח, פלפל, שן שום, פטרוזיליה וטימין. במקביל ריככתי 3 בטטות בינוניות במיקרו, מעכתי אותן עם שן שום, מלח ופלפל (הרבה) ושתי ביצים. שמתי בתבנית את תערובת הבשר, יישרתי מעליה את פירה הבטטות ואפיתי שעה. יצא מעדן אבל התמונה איומה. מאיפה אתם מקבלים השראה לאוכל?
נראה לי שרוב המשתתפים נהנים מזה שיש כמה שרשורים במקביל, אז אני אפתח עוד שרשור למרות שיש דיון נוסף שנפתח היום. האמת שלא בישלתי הרבה בשבוע האחרון. הכנתי קצפת עם תותים. מדדנו שמנת. הילד הוסיף סוכר. ראינו איך המרקם משתנה והחלטנו מתי לעצור. הוא אכל את התותים ואבא שלו אכל את הקצפת
שבוע שעבר עברתי בחנות יהודית בבוקר וקניתי מוצרים ישראליים (ראו ערך לימון כבוש שבוע שעבר) ולקחתי איתי לעבודה פאי עוף שמכרו שם כי לא היה לי זמן לקנות משהו אחר ולא יכולתי לקחת מהבית. זה היה דוחה ברמות אחרות והלך כולו לפח. אכלתי במבה נוגט לצהריים. אז הכנתי לעצמי פיצוי - קניתי בשר הודו טחון, טיגנתי קלות בצל, הוספתי את הבשר ופוררתי. הוספתי ירקות מהמקפיא - אפונה, גזר, תירס. תובל במלח, פלפל, שן שום, פטרוזיליה וטימין. במקביל ריככתי 3 בטטות בינוניות במיקרו, מעכתי אותן עם שן שום, מלח ופלפל (הרבה) ושתי ביצים. שמתי בתבנית את תערובת הבשר, יישרתי מעליה את פירה הבטטות ואפיתי שעה. יצא מעדן אבל התמונה איומה. מאיפה אתם מקבלים השראה לאוכל?