בואו לשולחן , מה בישלתם השבוע ?
היי לכולם , כן אני יודעת שלא פתחתי את הפינה הקבועה כבר כמה זמן .
השבוע לא היו לי דברים מסעירים במטבח , הכנתי עוגות שמרים והקפאתי , הן יצאו מצויינות לדעתי הסוד טמון בתפיחה איטית של הבצק .
http://mum4four.com/?p=1382
הכנתי עוגיות טחינה בשילוב קמח כוסמין והחלטתי לנסות להוסיף להם דברים שאני לא מוסיפה בדרך כלל כמו שומשום וגרעיני דלעת , יצאו פשוט מעולות
4 כוסות קמח ( 2 כוסות קמח לבן , 2 כוסות קמח כוסמין אורגני )
125 גרם חמאה מומסת
3/4 כוס סוכר חום
2 כפות גרעיני דלעת
2 כפות שומשום
כפית קינמון
כפית אבקת אפייה
כפית סודה לשתייה
כוס טחינה גולמית משומשום מלא
לערבב הכול היטב עם הידיים , לתת לבצק לנוח במקרר חצי שעה (לא חובה השלב הזה אבל מומלץ ) לחמם תנור לחום בינוני נמוך
להכין כדורים קטנים , למעוך מעט עם מזלג , לאפות 10 דקות , לא להוציא מהתבנית עד שמתקרר לגמרי , להעביר לקופסאות אטומות
אפשר להקפיא . מומלץ , לא צילמתי .
הכנתי סלטים של קוסקוס עם לימון כבוש , לבבות ארטישוק, זיתי קלמטה , והרבה פטרוזיליה
וסלט עלי בייבי תרד עם פקאנים , מנגו , גבינת פטה , מיץ לימון וסילאן עם מלח ים ופלפל גרוס שיצאו מאוד טעימים לדעתי .
היו הרבה דגים כאן השבוע בעיקר סלמון צרוב על המחבת לצד הסלטים האלה ואוכל לילדים , פסטה קונכיות קטנות עם גרגירי חומוס מקופסה ומיץ לימון ונקניקיות צמחוניות .
ספרו , שתפו , מה הכנתם ? מתכונים ותמונות יתקבלו באהבה
שיהיה שבוע טוב ורק בשורות טובות
דורית
היי לכולם , כן אני יודעת שלא פתחתי את הפינה הקבועה כבר כמה זמן .
השבוע לא היו לי דברים מסעירים במטבח , הכנתי עוגות שמרים והקפאתי , הן יצאו מצויינות לדעתי הסוד טמון בתפיחה איטית של הבצק .
http://mum4four.com/?p=1382
הכנתי עוגיות טחינה בשילוב קמח כוסמין והחלטתי לנסות להוסיף להם דברים שאני לא מוסיפה בדרך כלל כמו שומשום וגרעיני דלעת , יצאו פשוט מעולות
4 כוסות קמח ( 2 כוסות קמח לבן , 2 כוסות קמח כוסמין אורגני )
125 גרם חמאה מומסת
3/4 כוס סוכר חום
2 כפות גרעיני דלעת
2 כפות שומשום
כפית קינמון
כפית אבקת אפייה
כפית סודה לשתייה
כוס טחינה גולמית משומשום מלא
לערבב הכול היטב עם הידיים , לתת לבצק לנוח במקרר חצי שעה (לא חובה השלב הזה אבל מומלץ ) לחמם תנור לחום בינוני נמוך
להכין כדורים קטנים , למעוך מעט עם מזלג , לאפות 10 דקות , לא להוציא מהתבנית עד שמתקרר לגמרי , להעביר לקופסאות אטומות
אפשר להקפיא . מומלץ , לא צילמתי .
הכנתי סלטים של קוסקוס עם לימון כבוש , לבבות ארטישוק, זיתי קלמטה , והרבה פטרוזיליה
וסלט עלי בייבי תרד עם פקאנים , מנגו , גבינת פטה , מיץ לימון וסילאן עם מלח ים ופלפל גרוס שיצאו מאוד טעימים לדעתי .
היו הרבה דגים כאן השבוע בעיקר סלמון צרוב על המחבת לצד הסלטים האלה ואוכל לילדים , פסטה קונכיות קטנות עם גרגירי חומוס מקופסה ומיץ לימון ונקניקיות צמחוניות .
ספרו , שתפו , מה הכנתם ? מתכונים ותמונות יתקבלו באהבה
שיהיה שבוע טוב ורק בשורות טובות
דורית