בואו לשולחן מרק מחמם ועוגיות מושחתות
לאחרונה יש לי הרגשה שהפינה כבר לא מעניינת אותכם
אשמח לשמוע מה דעתכם ואם הייתם רוצים לראות את הפינה ממשיכה במתכונת הקבועה או אולי פעם בשבועיים או בחודש או בכלל לא .
לא נעלבת , מבטיחה .
השבוע התחלתי לשים לב לתזונה שלי , לאכול במרווחים ולא לנשנש והחלטתי לוותר על פחמימות ולאכול יותר חלבונים וירקות
שבוע אחד עבר , בסיכומו אני יכולה להגיד שהיה בסדר
הימים מתקצרים מחשיך מוקדם וזה הזמן שלי למרק
אני משתפת במרק עדשים אדומות קל מאוד להכנה
וגם בעוגיות שלושה שוקולדים וחמאת בוטנים קראנצ'ית מושחתות וטעימות , לא טעמתי הפעם
למרק / נזיד עדשים מתכון מפורט עם קצת מלל כאן
http://mum4four.com/?p=1156
מרק עדשים אדומות
2 כפות שמן זית משובח
1 בצל גדול קצוץ דק
1 גזר גדול חתוך לקוביות
1 תפוח אדמה חתוך לקוביות \ אפשר בטטה
1 גבעול סלרי חתוך לקוביות ( לשמור את העלים )
2 כוסות עדשים אדומות , שטופות ומסוננות
1 קופסת שימורים של עגבניות חתוכות או 3 עגבניות טריות חתוכות לקוביות
10-12 כוסות מים
כמה עלי כרפס .
תיבול :
מלח לפי הטעם
כפית פלפל שחור גרוס
כפית כורכום
כף פפריקה הונגרית מתוקה
כפית כמון
כפית זרעי כוסברה טחונים ( במכתש ועלי או במטחנת תבלינים )
כפית שבבי צי'לי ( לא חובה )
אופן ההכנה :
לטגן את קוביות הירקות והבצל כ5 דקות תוך כדי בחישה , להוסיף את התבלינים והעדשים ,
להוסיף את המים ולהביא לרתיחה
לבשל 35 דקות על אש קטנה ולבחוש מדי פעם בכף עץ .
5 דקות לפני הסוף להוסיף את עלי הכרפס .
המלצה אישית , להגיש את המרק לצד ברוסקטות , פרוסות לחם מרוחות בשמן זית ושום כתוש , הנצלות תחת הגריל עד לפריכות והשחמה הרצוייה .
לעוגיות המושחתות - מתכון כאן
http://mum4four.com/?p=2055
אשמח לשמוע מה דעתכם על הפינה ואם בא לכם לשתף במתכונים או רשמים קולינריים .
שבוע טוב
לאחרונה יש לי הרגשה שהפינה כבר לא מעניינת אותכם
אשמח לשמוע מה דעתכם ואם הייתם רוצים לראות את הפינה ממשיכה במתכונת הקבועה או אולי פעם בשבועיים או בחודש או בכלל לא .
לא נעלבת , מבטיחה .
השבוע התחלתי לשים לב לתזונה שלי , לאכול במרווחים ולא לנשנש והחלטתי לוותר על פחמימות ולאכול יותר חלבונים וירקות
שבוע אחד עבר , בסיכומו אני יכולה להגיד שהיה בסדר
הימים מתקצרים מחשיך מוקדם וזה הזמן שלי למרק
אני משתפת במרק עדשים אדומות קל מאוד להכנה
וגם בעוגיות שלושה שוקולדים וחמאת בוטנים קראנצ'ית מושחתות וטעימות , לא טעמתי הפעם
למרק / נזיד עדשים מתכון מפורט עם קצת מלל כאן
http://mum4four.com/?p=1156
מרק עדשים אדומות
2 כפות שמן זית משובח
1 בצל גדול קצוץ דק
1 גזר גדול חתוך לקוביות
1 תפוח אדמה חתוך לקוביות \ אפשר בטטה
1 גבעול סלרי חתוך לקוביות ( לשמור את העלים )
2 כוסות עדשים אדומות , שטופות ומסוננות
1 קופסת שימורים של עגבניות חתוכות או 3 עגבניות טריות חתוכות לקוביות
10-12 כוסות מים
כמה עלי כרפס .
תיבול :
מלח לפי הטעם
כפית פלפל שחור גרוס
כפית כורכום
כף פפריקה הונגרית מתוקה
כפית כמון
כפית זרעי כוסברה טחונים ( במכתש ועלי או במטחנת תבלינים )
כפית שבבי צי'לי ( לא חובה )
אופן ההכנה :
לטגן את קוביות הירקות והבצל כ5 דקות תוך כדי בחישה , להוסיף את התבלינים והעדשים ,
להוסיף את המים ולהביא לרתיחה
לבשל 35 דקות על אש קטנה ולבחוש מדי פעם בכף עץ .
5 דקות לפני הסוף להוסיף את עלי הכרפס .
המלצה אישית , להגיש את המרק לצד ברוסקטות , פרוסות לחם מרוחות בשמן זית ושום כתוש , הנצלות תחת הגריל עד לפריכות והשחמה הרצוייה .
לעוגיות המושחתות - מתכון כאן
http://mum4four.com/?p=2055
אשמח לשמוע מה דעתכם על הפינה ואם בא לכם לשתף במתכונים או רשמים קולינריים .
שבוע טוב