בואו לשולחן - עדש עדש עדשים
שלום כולם, חזרתי הביתה ישר לסיומה של מערכת בחירות הזויה. אני חושבת שדווקא היום ראוי לנו להסיח קצת את הדעת מהקורה מסביב, לפחות בארה"ב.
כמובן שלא הספקתי לבשל הרבה או להגיע למחשב. ניסיתי מתכון חדש של מאפה תפוחי אדמה ופטריות פרווה - היה מגעיל, בגדול. סתם ירקות אפויים בתבנית עם רביכה לא קשורה. בחירה איומה של מתכון. הבעיה כולה שלי.
עוד הוכן - מאפה חצילים וריקוטה (אצלי טבעונית) בשכבות. מעין לזניה נטולת פסטה. היה מצויין. כשחושבים על זה נהגתי להכין מאפה דומה בגרסת בני סיידא שהיה יותר מוצלח. פעם הבא ננסה אותו. עוגת גבינה פירורים - בגרסה נטולת אפייה עם חומרים שזמינים בכל בעית אמריקאי
יצא יציב וייצוגי לכבוד יום ההולדת של האיש. שימח אותו מאוד והעביר אותו למצב רוח נוסטלגי.
תבנית של פרגיות בצ'ילי - לפי מתכון של פסקל פרץ רובין לחלקי עוף. אני לא מאוד אוהבת להשתמש בפרגיות. נתח שומני יחסית ולנקות אותו זה מתיש. עשיתי אדפטציה למתכון כדי להתאים אותו לפרגיות. הוספתי תפוחי אדמה, בטטה וביצה קשה שהפכה בז' (לא היה מספיק זמן לחום מלא). נהננו מאוד מארוחת צהריים חמימה וביתית.
באוסטין אכלתי המון אוכל טבעוני מדהים. המון דברים מבוססי עדשים ואבוקדו. איזה כיף! בבית עדשים ירוקות הולכות למג'דרה, שחורות לסלטים עם קינואה ובלי. ואדומות למרק. מה אצלכם? מה עושים עם עדשים? קציצות טובות? תבשיל איכותי? חומר גלם נהדר בעיני ומאוד ורסטילי. מחכה למתכונים
שלום כולם, חזרתי הביתה ישר לסיומה של מערכת בחירות הזויה. אני חושבת שדווקא היום ראוי לנו להסיח קצת את הדעת מהקורה מסביב, לפחות בארה"ב.
כמובן שלא הספקתי לבשל הרבה או להגיע למחשב. ניסיתי מתכון חדש של מאפה תפוחי אדמה ופטריות פרווה - היה מגעיל, בגדול. סתם ירקות אפויים בתבנית עם רביכה לא קשורה. בחירה איומה של מתכון. הבעיה כולה שלי.
עוד הוכן - מאפה חצילים וריקוטה (אצלי טבעונית) בשכבות. מעין לזניה נטולת פסטה. היה מצויין. כשחושבים על זה נהגתי להכין מאפה דומה בגרסת בני סיידא שהיה יותר מוצלח. פעם הבא ננסה אותו. עוגת גבינה פירורים - בגרסה נטולת אפייה עם חומרים שזמינים בכל בעית אמריקאי
תבנית של פרגיות בצ'ילי - לפי מתכון של פסקל פרץ רובין לחלקי עוף. אני לא מאוד אוהבת להשתמש בפרגיות. נתח שומני יחסית ולנקות אותו זה מתיש. עשיתי אדפטציה למתכון כדי להתאים אותו לפרגיות. הוספתי תפוחי אדמה, בטטה וביצה קשה שהפכה בז' (לא היה מספיק זמן לחום מלא). נהננו מאוד מארוחת צהריים חמימה וביתית.
באוסטין אכלתי המון אוכל טבעוני מדהים. המון דברים מבוססי עדשים ואבוקדו. איזה כיף! בבית עדשים ירוקות הולכות למג'דרה, שחורות לסלטים עם קינואה ובלי. ואדומות למרק. מה אצלכם? מה עושים עם עדשים? קציצות טובות? תבשיל איכותי? חומר גלם נהדר בעיני ומאוד ורסטילי. מחכה למתכונים