בואו לשולחן !!!! עוגיות

mumfor4

New member
בואו לשולחן !!!! עוגיות

פורים בפתח , אז מה שמים במשלוחי המנות ???
אוזני המן , כמובן . מגוון עוגיות אחרות גם
השנה החלטתי לגוון .
את אוזני ההמן אכין ( בלי נדר כמו שאומרים ) במילוי גבינה ותרד
לצד המילוי המסורתי של פרג , גם וגם .
לבצק אני אוהבת להשתמש בבצק פריך עם סולת המצרכים :
כוס וחצי סולת דקה
3 וחצי כוסות קמח לבן
2 כפיות אבקת אפייה
200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
חצי כוס שמן צמחי
מעט מלח
רבע כוס סוכר ומעט תמצית וניל ( למילוי מלוח לא אוסיף סוכר או וניל )
לשים , מכניסים למקרר לשעה , מוציאים , לשים שוב , מרדדים , קורצים עיגולים , שמים כפית מילוי ( אם לא בא לכם להשתבך , פשוט שימו קוביית שוקולד חלב ) סוגרים קצוות , צובטים היטב שלא ייפתחו באפייה ואופים כ17 דקות בחום בינוני עד שמזהיב .
מבטיחה לכם ים של מחמאות
עוגיות נוספות שאפשר להכין מהבצק הזה , מגולגלות תמרים ואגוזים , או במילוי שוקולד נוטלה ושבבי שקדים .
עוגיות אהובות עלינו במיוחד אלה עוגיות מלוחות עם שומשום , הילדים שלי משוגעים עליהן הוספתי תמונה
המתכון כאן : http://mum4four.com/?p=2944
ספרו , מה אתם מכניסים במשלוח המנות שלכם ???

עוגת וניל בחושה - לא קשור לפורים

אתמול בוני רצתה להכין עוגה ליום האם. יש לי מתכון לעוגת שוקולד נפלאה, אבל הריח של השוקולד בבית קצת בעייתי לי בערב. אז החלטתי, במקום לנסות מתכון שאני לא מכירה, להפוך את עוגת השוקולד לעוגת וניל. כמובן שעשיתי זאת רק באישור של mumfor4 שאפשר להחליף את הקקאו בפודינג וניל שאני מביאה מישראל.

הוספנו לעוגה קרם חמאה ואייסינג באמצע ומעל ויצא יאמי אמיתי

mumfor4

New member
גם עוגות שוות כאלה מתאימות לפורים !

אפשר לשים אותן במשלוח מנות , זה נפלא לקבל דבר כזה מושלם !!!!!
אין עלייך !
מהממת ויצירתית ובעיקר מעיזה .
הדברים הכי שווים קרו בטעות

תודה רבה על המחמאה, אבל אין לי למי לתת משלוח מנות, וסתם לתת

לחברים שלא מבינים מה אני רוצה מחייהם, זה לא נראה לי מתאים משום מה

בדיוק הכנתי אוזני המן

אני מכינה לפי המתכון של ניקי ב-http://www.nikib.co.il/holidays/purim/5335/
&nbsp
הכנתי משלוח מנות גדול להחלפה במסגרת החלפת משלוחי מנות באחת הקבוצות שאני חברה בה ושמתי מלא דברים ישראלים מהחנות שמביאה דברים מישראל. שם ביקשו לא לאפות בגלל ענייני כשרות אז לא אפיתי.
&nbsp
היום הכנתי משלוח מנות לחבר שלנו, שתכף אמור לקפוץ לאסוף משהו.
שמתי שוקולדים מהארץ, כל מיני סוכריות ודברים טובים ואוזני המן שאפיתי היום.
&nbsp
בד"כ מוסיפה עוגיות ריבה, אלפחורס, עוגיות שקדים וכל מיני עוגיות שקל להכין.

shuttles3

New member
אוי לא, עוגיות ואני לא הולכים ביחד

מה שאני באמת לא מצליחה לעשות טוב, זה לאפות עוגיות.
הבצק לא מצליח לי,
אזני המן נפתחים תמיד,
אני אופה יותר מידי (ממתי קמח וביצים יכולים להתבשל תוך 5-8 דקות בתנור?? לא מאמינה ואז זה נשרף),
הן נשפכות וכל התבנית הופכת לעוגיה אחת גדולה,
נוסיף שאין לי מיקסר, אז ויתרתי לחלוטין על עוגיות. ממילא אף אחד בבית לא ממש אוהב עוגיות. מזל.
בפורים כנראה תהיה רולדה.

mumfor4

New member
חחחח , תאמיני לי שלא צריך מיקסר .

רק במבצעי חג המולד קניתי לי מיקסר , לפני שימשו אותי ידיי בנאמנות
אם תנסי מתכון שנתתי בדיוק כמו שכתוב ולא יצליח , מבטיחה לשלוח לך עוגיות
הולך ???
כדי שאוזני המן לא ייפתחו יש לצבוט אותן היטב בחיבור .
מחכה לתעוזה ולתמונות שלך

shuttles3

New member
אני פוזלת לכיוון אלה עם גבינה

נראה כמה אומץ אצליח לארוז
. מבטיחה לעדכן.

forglemmigej

New member
אני כבר אכלתי קודם אצלך בפייסוש אותן

התרומה שלי עוגת תפוזים קלה מאד:
מצרכים:
150 גרם חמאה
250 גרם סוכר
1 כפית סוכר וניל
3 ביצים
220 גרם קמח לבן
1 כפית אבקת אפיה
100 מל מיץ תפוזים סחוט טרי
קליפה מגוררת של תפוז
75 גרם שוקולד מריר עדיף 70%
לפני שאתן את ההוראות להכנה מספר טיפים, אני משתמשת במשקל דיגיטלי במטבח, למשל צריך 150 גרם חמאה, אני מאפסת את הקערה על המשקל ושמה את החמאה לשקילה, אותו דבר עם סוכר ,קמח בדרך כלל צריך לנפות לפני שמוסיפים לעיסה אז אני מניחה נפה על הקערה מאפסת את הכל ומוסיפה את הקמח מנופה ישר לקערה, אבקת אפיה אני מערבבת עם הקמח בטורף ביצים יבש זה מפזר את האבקה בצורה שווה בקמח .
אופן ההכנה: להפשיר את החמאה שבקערה למספר שניות במיקרו על דיפרוסט או חום לא גבוה יחד עם הסוכר ווניל, לערבב עם מיקסר שיהיה אחיד, להוסיף ביצה אחת אחרי השניה לעיסה ולערבב,להוסיף את הקמח פלאס אבקת אפיה לעיסה, להוסיף את הקליפה פלאס מיץ תפוזים לתערובת לערבב בעדינות, לקצוץ את השוקולד לחתיכות קטנות להוסיף לתערובת ולערבב עם מרית שיפוזר היטב בכל התערובת, יש מצב לשים את החתיכות שוקולד בקצת קמח תפוחי אדמה זה מונע אותם מלשקוע לתחתית העוגה.
לשים בתבנית אינגליש קייק ולאפות חמישים דקות ב175 מעלות צלזיוס.

mumfor4

New member
נרשם ויבוצע בקרובבבב

מקסימה אחת והשקעת בתמונה. הקפה השני בשבילי?

נחמנית

New member
לא שולחת אבל כן עוגיות

לפני שבוע הייתי צריכה מתכון שאני יכולה להטיס איתי, ללא גלוטן, ללא חלב, שיהיה טעים גם אחרי יום. אהההההההההההה. ויש חשש להכין מתכון חדש שמעולם לא ניסיתי לקבוצה גדולה של אנשים. בסוף האדם עם המגבלות התזונתיות לא היה שם, אבל כמה אנשים ביקשו את המתכון, אז כנראה שהיה בסדר. אז אני מצרפת קישור למתכון של עוגיות שוקולד ופקאן ללא גלוטן או חלב של מרתה סטיוארט. הן אפילו מתאימות לפסח!

בשגרה אני אוהבת את המגולגות של קרין גורן במילוי של ממרח לוטוס. עוגיות טחינה על בסיס שמן (פרווה), עוגיות שיבולת שועל הכי טובות בעולם של "אז מה את עושה כל היום" (אכן הכי טובות בעולם - התמכרות בטוחה), עוגיות שוקולד שחיתות של רוני ונציה (עוגיות שוקולד-שוקולד צ'יפס פאדג'יות שכולם שמחים לקבל), למון בארס (חיתוכיות לימון) מהספר Chewy Gooey Crispy Crunchy Melt-in-Your-Mouth Cookies שהוא בכלל ספר מקסים.
ועוד דבר אחד - לאחרונה אני נהנת להכין עוגיות עם הכפית הקפיצית בקישור. קניתי אותה מזמן ולא השתמשתי. איזה טעות. מוציאה עוגיות יפות ובלי ללכלך את הידיים וגם בחצי מהמזמן. WIN WIN WIN SITUATION

[URL]http://www.marthastewart.com/314011/flourless-double-chocolate-pecan-cookies[/URL]

[URL]http://www.walmart.com/ip/Cake-Boss-Stainless-Steel-Tools-and-Gadgets-2-Tablespoon-Mechanical-Cookie-Scoop/30155111?action=product_interest&action_type=title&item_id=30155111&placement_id=irs-106-t1&strategy=PWVAV&visitor_id&category=&client_guid=25ca26a7-f421-4b9b-9a6a-617bbd7c7965&customer_id_enc&config_id=106&parent_item_id=36275153&parent_anchor_item_id=36275153&guid=849a287c-c4ce-42f3-8b95-18cd6b06d566&bucket_id=irsbucketdefault&beacon_version=1.0.1&findingMethod=p13n[/URL]

mumfor4

New member
איזה מבחר משגע

נכנסת להציץ. תודה ועוגיות טחינה איך שכחתי מתכננת להכין משלוח לאחותי שאוהבת עוגיות אבל שונאת מטבח. לגמרי. ורואים את זה עליה כמו שרואים עליי שזה החלל האהוב עליי בבית

למעלה