בואו לשולחן !!!! עוגיות
פורים בפתח , אז מה שמים במשלוחי המנות ???
אוזני המן , כמובן . מגוון עוגיות אחרות גם
השנה החלטתי לגוון .
את אוזני ההמן אכין ( בלי נדר כמו שאומרים ) במילוי גבינה ותרד
לצד המילוי המסורתי של פרג , גם וגם .
לבצק אני אוהבת להשתמש בבצק פריך עם סולת המצרכים :
כוס וחצי סולת דקה
3 וחצי כוסות קמח לבן
2 כפיות אבקת אפייה
200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
חצי כוס שמן צמחי
מעט מלח
רבע כוס סוכר ומעט תמצית וניל ( למילוי מלוח לא אוסיף סוכר או וניל )
לשים , מכניסים למקרר לשעה , מוציאים , לשים שוב , מרדדים , קורצים עיגולים , שמים כפית מילוי ( אם לא בא לכם להשתבך , פשוט שימו קוביית שוקולד חלב ) סוגרים קצוות , צובטים היטב שלא ייפתחו באפייה ואופים כ17 דקות בחום בינוני עד שמזהיב .
מבטיחה לכם ים של מחמאות
עוגיות נוספות שאפשר להכין מהבצק הזה , מגולגלות תמרים ואגוזים , או במילוי שוקולד נוטלה ושבבי שקדים .
עוגיות אהובות עלינו במיוחד אלה עוגיות מלוחות עם שומשום , הילדים שלי משוגעים עליהן הוספתי תמונה
המתכון כאן : http://mum4four.com/?p=2944
ספרו , מה אתם מכניסים במשלוח המנות שלכם ???
פורים בפתח , אז מה שמים במשלוחי המנות ???
אוזני המן , כמובן . מגוון עוגיות אחרות גם
השנה החלטתי לגוון .
את אוזני ההמן אכין ( בלי נדר כמו שאומרים ) במילוי גבינה ותרד
לצד המילוי המסורתי של פרג , גם וגם .
לבצק אני אוהבת להשתמש בבצק פריך עם סולת המצרכים :
כוס וחצי סולת דקה
3 וחצי כוסות קמח לבן
2 כפיות אבקת אפייה
200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
חצי כוס שמן צמחי
מעט מלח
רבע כוס סוכר ומעט תמצית וניל ( למילוי מלוח לא אוסיף סוכר או וניל )
לשים , מכניסים למקרר לשעה , מוציאים , לשים שוב , מרדדים , קורצים עיגולים , שמים כפית מילוי ( אם לא בא לכם להשתבך , פשוט שימו קוביית שוקולד חלב ) סוגרים קצוות , צובטים היטב שלא ייפתחו באפייה ואופים כ17 דקות בחום בינוני עד שמזהיב .
מבטיחה לכם ים של מחמאות
עוגיות נוספות שאפשר להכין מהבצק הזה , מגולגלות תמרים ואגוזים , או במילוי שוקולד נוטלה ושבבי שקדים .
עוגיות אהובות עלינו במיוחד אלה עוגיות מלוחות עם שומשום , הילדים שלי משוגעים עליהן הוספתי תמונה
המתכון כאן : http://mum4four.com/?p=2944
ספרו , מה אתם מכניסים במשלוח המנות שלכם ???