בואו לשולחן - ראש השנה
אז הפינה הזו מאוד מאחרת השבוע, וכבר עוד מעט פינת הסופ"ש. אבל אם אתם רוצים לחלוק, מה הכנתם לארוחת החג. מה היתה המנה המוצלחת של הערב? מה היה הכשלון של הערב? מה בטוח יחזור שנה הבאה?
אצלנו החלות יצאו מצויין. המרק גם היה הצלחה. בעיקר אני מרוצה מהגישה שאימצתי - ידעתי שאחנו הולכים לטייל כל היום ולכן הכנתי כמעט הכל יום קודם וביום עצמו רק הכנתי סלט, חתכתי תפוחים וחיממתי אוכל. גם קנינו שתיים מהמנות וזה היה גאוני
בצד הנאחס - הכנתי שתי עוגות - עוגת דבש ועוגת שוקולד לילד יום הולדת. שתיהן התייבשו. בזמן בו הן היו אמורות להיות מוכנות האמצע עוד היה נוזלי וכשהאמצע כבר היה מוכן רוב העוגה היתה יבשה באופן זוועתי. עשיתי מחקר מקיף על אפייה בתנור גז לעומת תנור חשמלי בימים האחרונים. אני אופה כבר מגיל 15 וכזה דבר לא רה לי מעולם. מצאתי הרבה טיפים לאפייה בתנור גז ואני הולכת לנסות אותם - להניח אבן אפייה בתחתית התנור, להוריד את החום ב-25 מעלות פרנהייט, להעלות עת המדף למעלה, לאפות מגש של קוקוס ולראות איפה הנקודות החמות של התנור ולפי זה לדעת איך לסובב את התבנית תוך כדי אפייה. בתור אופה מנוסה זה היה מאוד מאוד מבאס. ידעתי שהחלות יצאו לי יבשות בתנור הזה והעליתי את כמות השמן, אבל לא שבתי על זה שהבעיה יכולה להיות בתנור אלא האשמתי את הקמח
אז הפינה הזו מאוד מאחרת השבוע, וכבר עוד מעט פינת הסופ"ש. אבל אם אתם רוצים לחלוק, מה הכנתם לארוחת החג. מה היתה המנה המוצלחת של הערב? מה היה הכשלון של הערב? מה בטוח יחזור שנה הבאה?
אצלנו החלות יצאו מצויין. המרק גם היה הצלחה. בעיקר אני מרוצה מהגישה שאימצתי - ידעתי שאחנו הולכים לטייל כל היום ולכן הכנתי כמעט הכל יום קודם וביום עצמו רק הכנתי סלט, חתכתי תפוחים וחיממתי אוכל. גם קנינו שתיים מהמנות וזה היה גאוני
בצד הנאחס - הכנתי שתי עוגות - עוגת דבש ועוגת שוקולד לילד יום הולדת. שתיהן התייבשו. בזמן בו הן היו אמורות להיות מוכנות האמצע עוד היה נוזלי וכשהאמצע כבר היה מוכן רוב העוגה היתה יבשה באופן זוועתי. עשיתי מחקר מקיף על אפייה בתנור גז לעומת תנור חשמלי בימים האחרונים. אני אופה כבר מגיל 15 וכזה דבר לא רה לי מעולם. מצאתי הרבה טיפים לאפייה בתנור גז ואני הולכת לנסות אותם - להניח אבן אפייה בתחתית התנור, להוריד את החום ב-25 מעלות פרנהייט, להעלות עת המדף למעלה, לאפות מגש של קוקוס ולראות איפה הנקודות החמות של התנור ולפי זה לדעת איך לסובב את התבנית תוך כדי אפייה. בתור אופה מנוסה זה היה מאוד מאוד מבאס. ידעתי שהחלות יצאו לי יבשות בתנור הזה והעליתי את כמות השמן, אבל לא שבתי על זה שהבעיה יכולה להיות בתנור אלא האשמתי את הקמח