בואו לשולחן - שאריות
יום ראשון זה יום שבו
א . אין לי כוח לכלום , רק מהמחשבה שמחר מתחיל שבוע חדש ומעייף
ב. יש לי מלא שאריות משישי שבת
ג . אני משלבת בין א לבין ב
אז היום ( כרגיל , מוקדם בבוקר כשכולם ישנים ) פתחתי את המקרר לגלות שנשאר לי חצי סיר אורז לבן . בדקתי מה מצב הירקות והחלטתי ללכת על מוקפץ עם אורז , ירקות , רוטב צילי ובוטנים קלויים מלוחים .
את הירקות חתכתי לרצועות , טיגנתי בצל גדול , הוספתי את הירקות החתוכים , את האורז , רוטב סויה ורוטב צ'ילי מתוק . מעט מים והמשכתי לבחוש בכף עץ .
אחרי שהכול נראה לי מוכן , עשיתי גומחה במרכז , קשקשתי פנימה שתי ביצים והמשכתי לערבב .
כיביתי את הגז והוספתי פנימה שני חופנים גדושים של בוטנים קלויים ומלוחים .
זהו . מוכן .
מה הכנתם היום ? אתמול ? השבוע ?
אשמח אם בא לכם לשתף ולגוון לנו את השבוע הבא .
חוץ מזה הכנתי עוגת ביסקוויטים עם גבינה . במקום אינסטנט וניל הוספצי חצי כוס חלב עם שתי כפות קורנפלור שהמסתי ותמצית וניל איכותית .
שיהיה לנו שבוע טוב בכול מקום שאנחנו נמצאין בו .
וחם ... ממש קר לי השבוע
יום ראשון זה יום שבו
א . אין לי כוח לכלום , רק מהמחשבה שמחר מתחיל שבוע חדש ומעייף
ב. יש לי מלא שאריות משישי שבת
ג . אני משלבת בין א לבין ב
אז היום ( כרגיל , מוקדם בבוקר כשכולם ישנים ) פתחתי את המקרר לגלות שנשאר לי חצי סיר אורז לבן . בדקתי מה מצב הירקות והחלטתי ללכת על מוקפץ עם אורז , ירקות , רוטב צילי ובוטנים קלויים מלוחים .
את הירקות חתכתי לרצועות , טיגנתי בצל גדול , הוספתי את הירקות החתוכים , את האורז , רוטב סויה ורוטב צ'ילי מתוק . מעט מים והמשכתי לבחוש בכף עץ .
אחרי שהכול נראה לי מוכן , עשיתי גומחה במרכז , קשקשתי פנימה שתי ביצים והמשכתי לערבב .
כיביתי את הגז והוספתי פנימה שני חופנים גדושים של בוטנים קלויים ומלוחים .
זהו . מוכן .
מה הכנתם היום ? אתמול ? השבוע ?
אשמח אם בא לכם לשתף ולגוון לנו את השבוע הבא .
חוץ מזה הכנתי עוגת ביסקוויטים עם גבינה . במקום אינסטנט וניל הוספצי חצי כוס חלב עם שתי כפות קורנפלור שהמסתי ותמצית וניל איכותית .
שיהיה לנו שבוע טוב בכול מקום שאנחנו נמצאין בו .
וחם ... ממש קר לי השבוע