בואו לשולחן
ארוחות ממשיכות להיות אתגר גדול בשבילי
לגמרי הורדתי הילוך בעניין הזה
אני משתדלת לקום מוקדם ולהכין צהריים לילדים ולבעל , שנמצא בבית כבר חודשיים וחצי ונראה מה יהיה ...
במשך השבוע אלה דברים קלים , ספגטי , אורז , שניצלים , קציצות
מכינה כמות ומקפיאה ואז בבוקר מכינה את התוספת .
אתמול הכנתי אלו פאראטה,
פיתה הודית ממולאת בפירה תפוחי אדמה מתובל ופיקנטי.
הפעם החלפתי חצי מכמות הקמח בקמח חיטה מלא ואת תפוחי האדמה בבטטה מתקתקה, צ'ילי חריף,בצל ירוק וגרגירי כוסברה.
מתכון סופר מפורט כולל תמונות והסברים לכול שלב תמצאו כאן.
http://mum4four.com/?p=1360
אני לא יכולה להעלות תמונות , אז צירפתי קישור , לטעמי הבטטה יותר טעימה והשילוב בינה לבין הצילי החריף מושלם .
היום אנחנו יוצאים למסעדה יוונית שאני מאוד אוהבת , על הדרך לחגוג יום הולדת לבן 11 שלנו , הזמן טס . ובאמת שאין לנו הרבה מצברוח בזמן האחרון .
מאחלת לכולם שבוע נפלא
דורית
ארוחות ממשיכות להיות אתגר גדול בשבילי
לגמרי הורדתי הילוך בעניין הזה
אני משתדלת לקום מוקדם ולהכין צהריים לילדים ולבעל , שנמצא בבית כבר חודשיים וחצי ונראה מה יהיה ...
במשך השבוע אלה דברים קלים , ספגטי , אורז , שניצלים , קציצות
מכינה כמות ומקפיאה ואז בבוקר מכינה את התוספת .
אתמול הכנתי אלו פאראטה,
פיתה הודית ממולאת בפירה תפוחי אדמה מתובל ופיקנטי.
הפעם החלפתי חצי מכמות הקמח בקמח חיטה מלא ואת תפוחי האדמה בבטטה מתקתקה, צ'ילי חריף,בצל ירוק וגרגירי כוסברה.
מתכון סופר מפורט כולל תמונות והסברים לכול שלב תמצאו כאן.
http://mum4four.com/?p=1360
אני לא יכולה להעלות תמונות , אז צירפתי קישור , לטעמי הבטטה יותר טעימה והשילוב בינה לבין הצילי החריף מושלם .
היום אנחנו יוצאים למסעדה יוונית שאני מאוד אוהבת , על הדרך לחגוג יום הולדת לבן 11 שלנו , הזמן טס . ובאמת שאין לנו הרבה מצברוח בזמן האחרון .
מאחלת לכולם שבוע נפלא
דורית