בואו לשולחן
התלבטתי מה לכתוב בכותרת. בואו לשולחן - לשם שינוי יש עליו אוכל? בואו לשולחן - בסימן אדום? ויתרתי. לפחות אני יכולה להגיד שהשבוע יצא לי לבשל.
ערב ראשון - מתכון חדש של טופו מוקפץ עם אננס, פלפל קלוי ואיטריות אורז - מתקתק ומגניב.
בסופ"ש - מרק עגבניות - הילד ביקש לטעום, עוף בסילאן/סויה/צ'ילי - כשהעלתי את המכון נזכרתי בקיומו, הוגש על תפוחי אדמה/בטטות מאודים.
ארוחת ערב נוספת - אלתור של פשטידת עגבניות - תחתית של קרקרים טחונים עם קצת שמן וחלבון. עגבניות צבעוניות מפוזרות למעלה. מעל - תערובת של ריקוטה, שמנת חמוצה, שתי ביצים, מלח, פלפל, בזיליקום. מעל התערובת קצת גבינה צהובה בשביל הנשמה. 15 דקות אחרי היציאה מהתנור היא כבר לא היתה שם.
ועדיין נשארו המון המון המון עגבניות - מה אתם עושים עם עגבניות, חוץ מלאכול על הסנדוויץ?
(מרק העגבניות הוכן כך - הזהבתי בצל אחד, קצוץ, הוספתי 10 עגבניות חתוכות גס, כיסיתי במים, בישלתי עד לריכוך העגבניות - הוספתי מלח, פלפל, סוכר, פפריקה אדומה ושתי קוביות שום. טחנתי הכל בבלנדר מוט, זמן הכנה כולל - לא יותר מ-20 דקות)
התלבטתי מה לכתוב בכותרת. בואו לשולחן - לשם שינוי יש עליו אוכל? בואו לשולחן - בסימן אדום? ויתרתי. לפחות אני יכולה להגיד שהשבוע יצא לי לבשל.
ערב ראשון - מתכון חדש של טופו מוקפץ עם אננס, פלפל קלוי ואיטריות אורז - מתקתק ומגניב.
בסופ"ש - מרק עגבניות - הילד ביקש לטעום, עוף בסילאן/סויה/צ'ילי - כשהעלתי את המכון נזכרתי בקיומו, הוגש על תפוחי אדמה/בטטות מאודים.
ארוחת ערב נוספת - אלתור של פשטידת עגבניות - תחתית של קרקרים טחונים עם קצת שמן וחלבון. עגבניות צבעוניות מפוזרות למעלה. מעל - תערובת של ריקוטה, שמנת חמוצה, שתי ביצים, מלח, פלפל, בזיליקום. מעל התערובת קצת גבינה צהובה בשביל הנשמה. 15 דקות אחרי היציאה מהתנור היא כבר לא היתה שם.
ועדיין נשארו המון המון המון עגבניות - מה אתם עושים עם עגבניות, חוץ מלאכול על הסנדוויץ?
(מרק העגבניות הוכן כך - הזהבתי בצל אחד, קצוץ, הוספתי 10 עגבניות חתוכות גס, כיסיתי במים, בישלתי עד לריכוך העגבניות - הוספתי מלח, פלפל, סוכר, פפריקה אדומה ושתי קוביות שום. טחנתי הכל בבלנדר מוט, זמן הכנה כולל - לא יותר מ-20 דקות)