בואו לשולחן
אחרי סופ"ש עמוס אני נכנסת לפורום ורואה כאלה חדשות! האמת, שבא לי להגדיש פינה שלמה לפרפרי שממלאת את הפורום לדעתי בקריאות שמחה ואווירת חג.
השבוע עברנו ליד קוסטקו עם בשר כשר. דבר ראשון קניתי בשר, אחר כך הגעתי הביתה לחשוב מה עושים ממנו למרות שלא קניתי מצרכים נלווים. מהבקר הוכן pulled beef - כלומר בריסקט. נאפה בחום נמוך כמה שעות ברוטב אדום. ביציאה מהתנור קורעים לגזרים עם שני מזלגות ונותנים להכל לספוג את הרוטב. יצא כל כך טעים, שביום שבת הכנו שוב. חשבנו שמגיעים חברים והוספתי גם קדרה עם תפוחי אדמה וביצים קשות. בסוף החברים ביטלו ונותרנו אנחנו עם ערימות בשר ותפוחי אדמה.
בקוסטקו גם נקנה חזה עוף אז הכנתי ממנו אורז ירוק עם עוף. השריתי את העוף ביין לבן עם מלח, פלפל, ופפריקה ל15 דקות בערך. טיגנתי בסיר בצל אדום, הוספתי את החזה עוף לצריבה חיצונית, הוספתי את האורז, אפונה, שמיר, וכוסברה, מים רותחים ובישלתי על אש קטנה. יצא טעים אבל עדיין צריכה לעבוד על הטמפרטורה הנכונה והזמן כדי שיצא בדיוק.
בסופ"ש הכנתי מאפינס פטריות נטולי גלוטן עם קמח שקדים.
אתמול הוכנה כמות מכובדת של לביבות תפוחי עץ שהילדון אוהב לארוחת ערב, מקפיאה על מגש את הרוב ואז כשהוא רוצה אני מכינה לו 3-4.
מחכה לשמוע מה אתם הכנתם השבוע. בנוסף, מאוד אהבתי את הרעיון של אורז עם חתיכות עוף שמתבשלות יחדיו עם האורז. יש לכם מתכונים שווים לעניין?
אחרי סופ"ש עמוס אני נכנסת לפורום ורואה כאלה חדשות! האמת, שבא לי להגדיש פינה שלמה לפרפרי שממלאת את הפורום לדעתי בקריאות שמחה ואווירת חג.
השבוע עברנו ליד קוסטקו עם בשר כשר. דבר ראשון קניתי בשר, אחר כך הגעתי הביתה לחשוב מה עושים ממנו למרות שלא קניתי מצרכים נלווים. מהבקר הוכן pulled beef - כלומר בריסקט. נאפה בחום נמוך כמה שעות ברוטב אדום. ביציאה מהתנור קורעים לגזרים עם שני מזלגות ונותנים להכל לספוג את הרוטב. יצא כל כך טעים, שביום שבת הכנו שוב. חשבנו שמגיעים חברים והוספתי גם קדרה עם תפוחי אדמה וביצים קשות. בסוף החברים ביטלו ונותרנו אנחנו עם ערימות בשר ותפוחי אדמה.
בקוסטקו גם נקנה חזה עוף אז הכנתי ממנו אורז ירוק עם עוף. השריתי את העוף ביין לבן עם מלח, פלפל, ופפריקה ל15 דקות בערך. טיגנתי בסיר בצל אדום, הוספתי את החזה עוף לצריבה חיצונית, הוספתי את האורז, אפונה, שמיר, וכוסברה, מים רותחים ובישלתי על אש קטנה. יצא טעים אבל עדיין צריכה לעבוד על הטמפרטורה הנכונה והזמן כדי שיצא בדיוק.
בסופ"ש הכנתי מאפינס פטריות נטולי גלוטן עם קמח שקדים.
אתמול הוכנה כמות מכובדת של לביבות תפוחי עץ שהילדון אוהב לארוחת ערב, מקפיאה על מגש את הרוב ואז כשהוא רוצה אני מכינה לו 3-4.
מחכה לשמוע מה אתם הכנתם השבוע. בנוסף, מאוד אהבתי את הרעיון של אורז עם חתיכות עוף שמתבשלות יחדיו עם האורז. יש לכם מתכונים שווים לעניין?