בואו לשולחן

נחמנית

New member
בואו לשולחן

שלום לכולם. אנחנו באמצע ביקור הורים וכרגיל זה אומר שמבשלים פה אפילו יותר מהרגיל. הרבה מתכונים ישנים ומוכרים כמו קיגל ירושלמי בסיר אחד לחנוכה, סלט חסה עם תמרים ואגוזי מלך, ועוגת היוגורט ולימון, וגם מתכונים חדשים כמו עוגיות קוקוס לימון מצויינות, ואורז בר עם חומוס ואפונה. השבת ברוח הביקור של הוריי וגל הקור אכלנו ג'ולנט. האמת שאני לא אוהבת בכלל, קיבלתי סיר קטן נפרד רק עם בשר, ביצים ותפוחי אדמה (כלומר נטול קטניות ומונסדיום). אחרי יום של עייפות וכבדות הכנתי סלט חסה וקיוויתי שלא שוב בקרוב.

מה בישלתם השבוע? מה מתכוני בית סבא/סבתא/עדות האהובים עליכם? לא חייב להיות מהבית של סבא וסבתא שלכם. במקרה שלי הייתי שמחה לגורמה סבזי איכותי כמו שלא אכלתי מאז שעזבו את טורונטו וכמו שתמיד מזכיר לי את חברי הפרסים בישראל.

Cheese-Stuffed Garlic Parmesan

בשבוע שעבר ראיתי את זה ברשת, והתלהבתי. הכנתי לארוחת צהריים עם חברים ביום ראשון ויצא יאמיייייייי

https://www.facebook.com/buzzfeedtasty/videos/1855197341399573/

הכנתי בצק לפיצה ממתכון ש Mumfor4 נתנה לי:
1 קילו קמח רגיל
2 כפות שמרים יבשים (14 גרם)
1 כף סוכר
1 כף מלח
כ-2.1/4 כוסות מים
1/4 כוס שמן זית

אני עשיתי טעות עם השמן ושמתי הרבה יותר משום מה, ועדין זה יצא טעים טעים טעים!!!

אני ממש מתוסכלת

אני חוזרת כל כך גמורה מהגן, במיוחד השבוע שהמורה שעובד איתי חסר והכל די עליי- וכל התוכניות שלי לבשל או להכין משהו נמוגות בשנייה, כי אני פשוט בקושי יכולה לזוז

רציתי להכין בלינצ'ס שיהיה לי לגן, רציתי להכין ירקות בתנור שאוכל לקחת... אין לי חשק.
&nbsp
הבעל מכין לעצמו לעבודה אבל לרוב זה באמת דברים שאני לא אוהבת. אני בד"כ מסתפקת פשוט בלקנות משהו לאכול או סלט בקטנה.
&nbsp
אני ממש ממש רוצה לחזור לבשל יותר וגם לאפות-זה חסר לי מאוד!
בסופשבוע הזה אני רוצה להכין משהו מיוחד- אולי אכין פאי רועים על בסיס של בטטה.

למעלה