בואו לשמוע את רשפי

בואו לשמוע את רשפי

תושבי הרצליה שימו לב, אתמול הייתי בחוג בית של אורית רישפי, מועמדת לראשות העיר. ופשוט נהנתי! רשפי בעלת חזון אמיתי לעיר הזאת... היא יודעת מהי רוצה ומה צריך לשפר בעיר (והאמינו לי שלא חסר). בשבוע שעבר היא פתחה את מטה הבחירות שלה שנמצא ברח' הנדיב 3 (כן,כן מול בית העירייה). בואו לשמוע אותה,מומלץ ביותר! טלפונים במטה: 954567/69/64-09

גם הייבלום יהיה שם?

או שהוא עסוק מדי בעבודתו בחברת "סולל-בונה"? אה, אופס, שכחתי, הציבור לא אמור לדעת שגם רשפי נתמכת ע"י בעלי אינטרס נדל"ני...

נמאס!

לכל חברי הפורום! נמאס כבר על ירידות על הייבלום. אני חוזר ומדגיש, מה זה משנה אם הוא לא רוצה לכהן כסגן,האם חבר מועצה "פשוט" לא מביא תועלת. בקדנציה הנוכחית היו הרבה חברי מועצה שעשו פי שתיים מיסעור ופלד העצלניים-רוצים דוגמאות-בבקשה: רחלי בללי, אורית רשפי, ורדה מור, ירון עולמי, רות רזניק, ליאור טנר ועוד. אני שמח שמאחורי רשפי עומד אדם בעל ניסיון בבניה, אולי לפחות העיר תבנה כמו שצריך. ולשאלתך גם הייבלום נמצא ברוב חוגי הבית!

mbr10

New member
נאיבי?

ידיד יקר האם סימאו את עינייך לא תמוה שאדם מוכן לתת את עצמו למבחן הציבור לבחינה ולחדירה מעמיקה לפרט בלי לרצות לאחר מכן להיות כלום בעיר, חבר מועצה שאולי יהיה לו זמן להגיע לישיבות כי הוא יהיה עסוק. והאם הגב' הנכבדה מוכנה לקבל מועד הורים העירוני תמיכה בדבריה שאכן הייתה ממובילות מאבק ועד ההורים.או שמע זו עוד אמירה לא מדוייקת ופופוליסטית??????????????????

למעלה