בואו לתמוך במאבק לזכויות הפועלים

בואו לתמוך במאבק לזכויות הפועלים

בואו לתמוך במפלגת תפנית ששמה לה למטרה להאבק למען עובדי הקבלן, המאבטחים והפועלים הבלתי מאוגדים במדינת ישראל. רק במפלגת תפנית תמצאו את בית החם לקדם את מאבקכם. רק עם עוזי דיין נקדם את המאבק בשחיתות למען עם ישראל. בואו לבנות סדר יום חדש לישראל. אי אישית אשמח להעזר בכם לקראת הבחירות לכנסת ה-17 בכדי שנוכל לקדם את המאבק החשוב ביותר במדינת ישראל שכולם הן הפוליטיקאים והן בעלי ההון פוחדים ממנו. שנה וחצי נאבקתי לבד למען זכויות עובדי הקבלן, היום אני קורא לכם לעזרה וביחד נפעל להשבת הכבוד לעובדים ולעובדות בישראל, ביחד נמגר את תפעת ההעסקה פוגענית, ביחד נחזיר את אכיפת החוקים על המעסיקים, ביחד נחזק את עצמנו את משפחותינו ועתידנו. אני ממוקם במקום 10 ברשימה מכובדת ביותר, למקום 10 אין שאיפות פוליטיות למעט רצון אמיתי וכנה שהמאבק יעלה לסדר היום הציבורי. אני נותן אמון בעוזי דיין שילחם בשחיתות ויוביל להנהגת סדר יום חברתי חדש למדינת ישראל ולנו הפועלים "השקופים" לממשלה למעסיקים ולחברה יתן את התקווה שהפעם ננצח ביחד את אותם כוחות שרומסים אותנו והופכים את מעמד הפועלים למעמד של עבדים. בואו נעשה ביחד תפנית חברתית תודה יצחק ג'קי אדרי - דימונה מועמד לכנסת ה-17 מטעם מפלגת תפנית. 0545921733

dobhy46

New member
אתם לא אמינים

מר יצחק היקר. שתהייה לך הצלחה במועמדות שלח ברשימה ושתגיע לכנסת וניראה תוצאות של עבודתך אנו נדע אים נצטרף אליכם בינתיים 18 שנה אני נפגש עם אנשים וחברי כנסת הוצאתי כספים על ימין ושמאל בכדי שיעלו את הנושא שבו אתה רוצה להעלות ועד היום לא שמעתי שום תגובה. חברות האבטחה וחברות כח אדם ימשיכו להתקיים ולהרוויח על הגב שלנו ימשיכו לגנוב לנו משכרינו הדל והמצומצם שמענו הצהרות של אנשים שיצאו מושחטים למרות הכל לכם חשוב רק הכסא במשרדי הממשלה והכנסת

זה שהוצאת כסף לא אומר שאני לא אמין

אילו ההית אומר שאתה לא מצביע בכנסת הקרובה לאף מפלגה ומעלה את הטיעונים שלך ההיתי מבין אותך מאוד. אבל לטעון שמפלגת תפנית "אתם לא אמינים" לא אמינה רק בגלל שפעלת לא נכון או לא הצלחתה הדרך עוד ארוכה. אני גם כמותך איבדתי את האמון במערכות, אולם בחרתי להצטרף לתפנית ללא שום התניות או הבטחות מתוך מטרה להביא את נושא זכויות הפועלים לבמה הציבורית (כך אני מקווה) ומתוך אמונה כנה שעוזי דיין הוא לא עוד "מחפש" כסא פוליטי. אני מזמין אותך לקרוא את המאמר שלי שפורסם באתר Ynet בנושא חברות כח-האדם, לדעתי זה מאמר יחיד שפורסם בצורה גלויה הקורא להוציא אל מחוץ לחוק את חברות כח-האדם, אני כותב את הדברים בצורה גלויה בכדי שבבוא היום תוכל למדוד את פעילותי לא על סמך ספין תקשורתי "עלוב" פוליטי אלא על סמך משנה אידיאולוגית שאני מפרסם בצורה גלויה. למרות דבריך אני קורא לך ולשאר החברים לבוא לסייע לי במפלגת תפנית ותשפוט אותי על סמך פעילותי בשנה וחצי האחרונות בהם לחמתי לבד מול כוחות שגדולים ממני עשרות מונים ונצחתי אותם, ראה הסכם העסקת עובדי הקבלן בכימיקלים לישראל. אנחנו חייבים לעמוד ביחד ולהעלות את נושא עובדי הקבלן השקופים למודעות של החברה הישראלית. תודה

dobhy46

New member
יצחק היקר

לא פניתי אלייך בנוגע לך. העלתי בעיות כלפי כל מי שנפגשתי איתו בעבר. ותענותיי הן : 1 - לחסל את חברות כח אדם, וחברות שמירה ואבטחה הקיימות בארץ. 2 - או לאלתר לתת יחס ושכר מתאים לכל העובדים במשק, 3 - להקים על הרגליים את לשכת התעסוקה, להקים חברת שמירה ואבטחה ממשלתית אחת בלבד ולא מליון חברות ולעגן בחוק חוק שכר הוגן ולא מינימום וכאשר אני יצפה ויראה שהכל נעשה אומר לכול מי שנלחם על זה כל הכבוד ואלחץ לו תיד אני יש לי סיפור רציני שאני כבר שנתיים לא עובד נשויי לאשה נכה ואין לי כל פרנסה אחרת תבין שעבדתי בחברות אבטחה ועד היום גם לא קיבלתי את כל מה שמגיע לי כחוק אז אני באמת כבר לא אצביע בעד אף מפלגה כי אין מפלגה שהוחיכה את המצע שלה לא פניתי אלייך אישית זה רק כעס על הממשלה וכל ראשי הממשלה בעבר. את דיין אני מכיר עוד מהצבא וגם נגדו אין לי טענות רק שיעבדו ולא ידברו יותר מידיי שבת שלום והצלחה בכל אשר תפנה ידידי שלך בידידות דוד כץ

דוד כץ ליבי איתך ועם כעסך

הדבר החשוב ביותר זה שנלחץ יד אחד לשני ונחזק את עצמנו. המצע של תפנית הוא חברתי, מספר 2 ברשימה לוחמת חברתית חשובה אתי פרץ יו"ר איגוד העובדים הסוציאלים לשעבר ויש בה את התובנה החברתית לפעול למען החברה הישראלית. גם אני מעל 530 יום מובטל וקורס כלכלית בכל המובנים לאחר שפוטרתי מעבודתי בעקבות הסרט "זהב לבן עבודה שחורה", מהמקום הכי נמוך עדין יש בי את האמונה והכוחות להמשיך לנוע ולהאבק, לכן אני זקוק לכל עזרה ורק ביחד נצליח לבנות סדר יום חברתי למען עתיד ילדנו ועתידנו אנו. תחזיק מעמד יש עוד תקווה? רק אם נעמוד כולנו ביחד מול כוחות שבחרו להשפיל אותנו ולעשוק את זיעת אפנו.

dobhy46

New member
אני רק יכול לומר לך בהצלחה כי לי נש

נשבר כבר מהמצב שכולם רק מרמים את כולם וגונבים מכולם אם תצליח בקרב אני מתחייב ללחוץ את ידך . בהצלחה דוד

אסור לא לממש את הזכות להצביע

אסור לנו לאבד את הזכות להצביע. למרות הכעסים ולמרות איבוד האמונה תשב ותחשוב למי אתה מאמין הכי הרבה ותממש את זכותך הדמוקרטית להצביע. אי הצבעתך למעשה מחזקת את אלו שפוגעים בנו.

dobhy46

New member
../images/Emo45.gifנחשוב על זה רק

ראה בי כידיד ולא כאוייב שבת שלום

למעלה