בואו לתת משפט סגנון צ'ארלי וחצי 2 !

BOMOD

New member
בואו לתת משפט סגנון צ'ארלי וחצי 2 !

זה יהיה נחמד... כמו: מיקו ..הפורום של ארץ נהדרת זה לא כמו הפורום של הכיל התרבות...שם אין ציון...שם המנהל לא חולה באנגינה...ואם מציעים לך להיות מנהל ...צ'יטו(כיאלו לא)!

the assassin

New member
הנה אחד...

מיקו... הכדורגל בליגת העל זה לא כמו בשכונה... שם, לכדור יש אוויר, שם השופט אין לו אנגינה, ואם מציעיםלך למכור משחק, ישר תגיד "לא". לא יצא לי הכי, אולי אני אתן אחר-כך עוד אחד.

morosh1234

New member
מיקו

עונה ראשונה זה לא כמו עונה שנייה! בעונה השנייה אם אומרים לך לשחק את מנהל מיקורוספוט ישר תגיד לא! משפט דפוק אהה.??

הנה שלי..

מיקו..היכל התרבות זה לא כמו ארץ נהדרת..שם אין פיסלונים מזהב..שם אדיר מילר לא חולה באנגינה ואם מציעים לך להצטרף לחליל וג'באר ישאר תגיד ''לא''

ושלי..

מיקו..yes זה לא כמו hot..שם אין לך טלנובלה בע''מ..שם נינט לא חולה באנגינה ואם מציעים לך להיות נציג שירות ישר תגיד לא..

CrazyYoYo

New member
../images/Emo3.gif

כשנגמר היכל התרבות בכיתי. בכיתי הרבה

../images/Emo13.gif

מיקו..שיר נולד זה לא כמו בפסטיגל.. שם אין דאונים...שם המקומות חרא לגמרי... כשהלכתי לשיר נולד בכיתי בכיתי הרבה.. תו נונו... ניראה לי שאני יתגעגע אליו!

בJדJה

New member
היי זה נחתך לי../images/Emo2.gif

עזבו במילא זה לא היה טוב חחחחחחחחחחח אבל אני אוהבת את המשפט הזה חחחח

avipel0

New member
איך שלי?

מיקו מיסעדה זה לא כמו בשכונה שם המלצר/ית לא חולה באנגינה ואים מציעים לך שתיה ישר תגיד לא.... מכוער אה??

RoieL

New member
היכל התרבות

בת"א זה לא כמו בנתניה.. שם אין דאויינים.. אם רוני סופרסטאר שועטת לעברך וחושבת שהיא עפה, אל תיקח [טוב, תיקח.. אני יודע שאתה רוצה!!!!!!!!!!!!!!11]

RoieL

New member
בע

אוי, בהתחלה שכחתי מהקטע וחשבתי שאת מדברת על אשכים

tome5

New member
יש לי אחד!!!!!

ילדים של היום זה לא כמו ילדים של פעם היום הילדים לא חולים באנגינה ואם מציעים לך תאומים תגיד ישר לא!! כשהלכתי לעשות ילדים בכיתי,בכיתי הרבה!!!!!!!! עלוב נכון??

למעלה