בואו נאכל פטאי ונצעק יס איי!

falafel1

New member
בואו נאכל פטאי ונצעק יס איי!

מה המצב חבר'ה??? חזרתי עכשיו מפסטיבל שיר היונה בכינרת! היה מדהים מהמם וכיפי להחריד השוטים נתנו את ההופעה הקצרה הכי טובה שראיתי בחיים (כל אומן נתן שם משהו כמו חצי שעה, אחרי ההופעה דיברתי עם אסי והוא אמר שהם ממש רצו להמשיך אבל ההפקה כבר צעקו עליהם שצריך לרדת :) הם עשו את ג'נריישן! ye! אמנם בלי דאם, לא יודע למה, דאם הופיעו לפני השוטים, אבל עם בנות נחמה והיה מעולה. אברהם אמר שהשיר הזה הופץ ע"י המחתרת הפיראטית באינטרנט או משהו כזה ואני צורח "זה אני! זה אני!" חחחחחחחחחחחח קיצר היה מעולה, חצי מהזמן אני ועופרי הסתלבטנו בזולה של בולי והתאומים וכל החבר'ה שלהם שהם זהב אחד אחד וחבר'ה שוב תודה על הכל, אתם אחלה בחלה. ד"ש לנעמה! היא עדיין בתולה?
שאו ברכה, והיא תישא אתכם צ'או!

יא כיףףףףףףףף לךךךךך

אתה כה גזעי (אהההה קריזיונרית איך אני?) שמחה שנהנתתתתת ו- יאאאאאא הם שרו ג'נריישן...טוב שנזכרו! הכל בזכות נאור/שיר שהלכנו אליהם בבנימינה והצענו להם לשיר את זה...ואז רואי (אוחחח כפרע על העיניים) אמר "וואלה לא חשבנו על זה" (תוריד ת'מינון אחי...) הקיצר רק בריאות ואחלע בחלע

sHotZy M

New member
איזה גיזעי../images/Emo70.gif

שמחה שנהנת מותק שלי
גם אני דיברתי עם רואי, בברא
ואפילו חיבקתי אותו..... מקסים
אמרתי לו שיש לי יום הולדת ואם הוא ושאני אשמח לקבל ממנו חיבוק... אז הוא אמר אוווווווווו,קם מכיסא מוכר הצ'יפס שלו ונתן לי חיבוק |חיבוק{ מי עוד הופיע בפסטיבל??? אני ממש הייתי שמחה לסוע לשם אבל כבר נסעתי לבראשית.... אבל מה אני מקשקשת... היה בנזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז בבראשית
מתע עלך מותק
שiצי

pompii

New member
יאאאא../images/Emo70.gif

שוצי פה
שוצי
אייסיקיו
שלומפי
עכשיו

sHotZy M

New member
אבל שלומפי....

אינטרנט
מטומטם
שiצי
ובחדר של אחותי יש את האייסיקיו והאינטרנט שם דפוווווקקקקק!! עצבים

pompii

New member
../images/Emo4.gif

טוב בסדר אז שלומפי תלך לעיסוקיה החשובים עכשיו ואחר כך לישון שלומפי
עייף
לילה טוב

sHotZy M

New member
אוף שלומפי../images/Emo70.gif

מה לעזעזל את עושה
פאקינג
איתך ילדה
שiצי עצוב.....

booly16

New member
אחי...

גם אתה ענק, תאמין לי כל מי שפגש אותך מאצלנו אהב אותך, אתה אחלה בחלה בעצמך ;) ובקשר לנעמה.. בתולה... אני לא יכול להגיד בבטחה, מה שכן, הכפכף עשה את שלו... :) מקווים לראות אותך שוב בקרוב.. :)

falafel1

New member
סנדל של שורש זה האבא

כפכף נראה עוד 9 חודשים :) אם אני באזור אני אקפוץ ואם אתם באזור מודיעין תרימו טלפון peace out!

Kremboim

New member
אההההה סבבה

תביא את הטלפון... איפה זה מודין ביכלל (ליד ירושלים)

falafel1

New member
שאלת וענית לעצמך :)

זה בין תל אביב לירושלים, חצי שעה מכל צד 0582-924691

למעלה