בואו נאני אגיד לכם דבר כזה

roy gabay

New member
בואו נאני אגיד לכם דבר כזה

אני מתנדב במשטרה- וגם בית"מ (יחידת מתנדבי תנועה) הייתי באמון אירועי תאונות דרכים אנשים נוסעים כמו מטורפים. הייתי באירוע שאוטו פגע באופנוע נהג האפנוע פירפר לי בידדים עד שהגיע מד"א. או שהייתי באירוע של תאונת חזית צד 7 פצועים פונו לבית חולים. זה כואב לראות את זה איך משפחה נהרסת מדברים כאלו. חישבו טוב טוב על הצעד הבא שלכם.

ארזS

New member
ואני אחזור שוב ושוב

הסיבה העיקרית לתאונות דרכים היא חוסר סבלנות וסובלנות !

ארזS

New member
ועדיין...

עדיין אני ממתין לתגובה של בארי הברברי מנהל הפורום לשירשור שפתחתי לפני כמה ימים.

פף.

תמשיך להמתין
למה אתה חושב שהוא יגיד משהו שלא אמרו כבר ? יצאת מחבק עצים.

TOTAHON

New member
נכון זה רק קשור לישראלי החוצפן..

לישראלי אין סבלנות רגע על הכביש.. וכל אחד חושב רק על עצמו.. את כל אחד מענינת הדרך שהוא צריך לעשות , ולא מעניין אותו הנהגים האחרים. התפיסה הכוללת של הנהג היא מאד אגואיסטית... ובמקום להסתכל על הכביש כמו משחק קבוצתי , שבו צריך לשתף פעולה .. ולא שכל אחד נוהג איך שבא לו... אבל לצערי , אמרתי זאת בעבר , הנהג הישראלי לא ישתנה , אף פעם לא חשוב מה.. הדרך היחידה היא שימוש באמצעים טכנולוגיים !!!!

isra533

New member
ומה אתה

אני מסכים אתך שהפתרון יכול לבוא ברובו ממערכות טכנולוגיות ואני עובד הרבה בכיוון הזה. רציתי לשאול אותך האם גם אתה נהג ישראלי כפי שציית? כל אלה המתקיפים את הנהג הישראלי הם חלק מאותה קבוצה הנקראת הנהג הישראלי. אם כל אחד יבוא בטענות רק לעצמו וינסה להבין את השכן הדברים כן יוכלו להשתנות, אבל יותר נח לומר הם אשמים, אני נוהג בסדר. אני לא מכיר אדם אחד שלא טועה, שנוסע ב 100% ריכוז כל הזמן. לעומת זאת אני רואה הרבה נהגים אדיבים, סלחניים, עוזרים, מתחשבים, עליהם אף אחד לא רוצה לדבר, כי זה מקובל יותר לראות את הרע, והטוב זה מובן מאליו. כפי שמענישים על התנהגות רעה צריך לפרגן ולעודד התנהגות טובה.

TOTAHON

New member
עבדתי בתור שליח על קטנוע..

וראיתי "הכל" על הכביש... והסיבה שהפסקתי בעבודה זו , היא החשש שלי מנהגים אחרים.. שלא אכפת להם ממך בכלל... קטנוע או לא , כל אחד בשלו. אז החלטתי להפסיק את העבודה ולחפש תחום אחר. כי הסיכויים שאיזה נהג, יכנס בי מאחורה , או מהצד הם גדולים ביותר !! אז החלטתי לוותר... היום לנהוג על כבישי ישראל זה סכנה. הנהג הישראלי הוא חוצפן ומגעיל. אי אפשר לנסות להסביר לו כלום.. שום הסברה , ושום פרסומת לא יעזרו !! רק אמצעים טכנולוגיים שיכפו על הנהג התנהגות כביש זו או אחרת.. זו הדרך היחידה !!! לא יעזור שום דבר אחר ! לא חינוך ! לא פורום ! לא טלוויזיה , ולא מחשב ! רק אמצעים טכנולוגיים.. היום כל אחד שעולה לכביש מודה לסיכונים. כל אחד מכיר את הססמאות , ואת התוכניות שעוסקות בנושא. וכל אחד בטוח מכיר מישהו שנפגע בדרך זו או אחרת בתאונה... וזה גם לא משנה. לאף אחד לא באמת אכפת לצערי. בגלל זה אני טוען שרק אכיפה באמצעים טכנולוגיים תעזור. שום דרך אחרת לא...

אמרת שהנהג הישראלי הינו חוצפן

ומגעיל. מאחר ואני מניח שאתה לא מאיזה שהוא סוג של "אנטישמי" לשמו אין לך כוונות נסתרות. אתה אומר את מה שאתה מרגיש.ואם אתה מרגיש ככה יכול להיות שזה נכון... לא יודע מה לענות לך... אולי באמת צריך להכנס לפורום הזה ושאכן יש צורך בו.

isra533

New member
האם אתה מעונין לשמוע

האם אתה יודע או מעונין לשמוע על אמצעים טכנולוגיים לפתרון בעית תאונות הדרכים, ויש. אשמח לשמוע ןלעזור.

אני מעוניין לשמוע התייחסות

לתחושות של הגולש שהתייחס להתנהגות הנהג הישראלי.

roy gabay

New member
תראה בחו"ל או בארץ ובמדינה אחרת

נוסעים בזהירות פה אנשים נהרגים על ימין ןעל שמאל

isra533

New member
איפה בחול

לאיפה אתה מתכוון, לאילו ארצות, האם במדינות עם תרבות נהיגה טובה יותר מאשר בארץ אין תתאונות?

roy gabay

New member
תיסע לשם תראה איך נוסעים שם

שומרים על הכללים ובזהירות

כמה תאונות

האם במקומות שציינת האם יש תאונות דרכים וכמה ומה מספר התושבים? היה רצוי שתפרט קצת יותר כדי שנוכל ללמוד ממקומות אחרים שהצליחו להגיע לתוצאות כאלה. בתודה ישראל

roy gabay

New member
אממ לגבי התושבים אין לי מושג

אבל המשטרה שם חזקה חבל על הזמן

מה זה אומר

מה זה אומר משטרה חזקה, תפרט יותר כדי לדעת מה אפשר להפיק מהמצב באותם המקומות שציית

למעלה